Şimdi Ara

BODY VE KOŞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bişey sorcam. Bir süredir vücut geliştirmeyle ugrasıyorum.vücudum fit kilo fazlalıgım yok sukur.ama biliyorsnuzki koşmanın bin çeşit faydası var.peki kosma zayıflatır mı yoksa aksine faydasımı dokunur kaslara.haftada 3 gün koşu 3 gun body yapmak istiyorum.bilgisini olan arklar konuya el atarsa sevinirim. ne yapmalıyım nasıl bir program onerirsiniz.

• 2 gün 25dk yeterli. fazlası olmaz
  • Hem çok bilmiş hemde soru soruyor ya.. Bunlara cevap vermeyeceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 19 Eylül 2010; 14:23:13 >
  • fit bir vucudn olsaydı neyi sormazdım onu anlamadım 1.72 boy 70 kiloyum zayıf deil yani vücudum . 6 aydır da bu sporu yapıyorum . ya yardım et dostum yada atıp tutma. bazı yerlerden aldıgım duyumlara gore hızlı koşmak zayıflatmıyormus bunu merak ettm . body oncesi kosulan 10 dk sürede nefes flan acılmaz.
  • Fotoğrafını koyda millet karar versin fit misin tif misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 19 Eylül 2010; 23:19:18 >
  • milleti inandırmam gerekmiyor hele ki seni hic. bu arada tifim oldu mu ?
  • eger body yapmışsan erkeklik hormonların (total testesteron vb) yükselmiştir buda senin kilo almana neden olur koşu yapsanda çok kilo veremezsin ama tabi metobolizmanada baglı
  • Askerdeyken sabahları sadece 2 km tempolu kostum. kısa dönem yaptım. yaklasık 2 ay sürekli kosmusumdur. 11 kere halı saha macı yaptım.
    askere 80 kg iken gittim. 15 kg verip geri döndüm. koşmasam bu kadar zayıflamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

eger body yapmışsan erkeklik hormonların (total testesteron vb) yükselmiştir buda senin kilo almana neden olur koşu yapsanda çok kilo veremezsin ama tabi metobolizmanada baglı

Arada beslenmeyi atlamışsızın ama.Beslenme bu işteki en önemli unsurdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.