Şimdi Ara

Body salonunda vucut gelistirmek icin prog. onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay vucudumu topladiktan sonra bir kac ay ara vermistim bodye. Simdi tekrardan spor salonuna gitmeye basladim. Salondaki hocaya surekli hangi aleti yapayim diye sormaktan sıkıldım. Duvardaki programdanda pek haz etmedim. Benim aradigim sey sizlerden spor salonunda calisabilecegim bir program. Programda kol olmasina gerek yok. Ozellikle gogus omuz gelistirmek amacli bir program ariyorum bunlari yaparken kollarda bi nebze gelisecektir.bu sporla ilgilenen bilgili kisiler veya spor salonunda hocalik yapmis tecrubeli kisilerden salonda calisacagim bir program istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 5 Eylül 2012; 0:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • İyi bir program oneren birisi olursa cok minnettar olurum. Gercekten verimli bir programa ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • ben 1 aydır gidiyorum body e yararını gördüm. Programımı yazıyım sen istediklerini yaparsın. Ama hareketlerin sırası önemli karışık olarak yapmamaya özen göster yoksa etkisini göremezsin. Kol için hareket istemiyorum diyosan hareketleri google dan araştırır istemediklerini çıkartırsın.

bel hareketleri(mekik, twist, a.mekik vs.)
    biceps
    skoch
    bo diye başlayan bi hareket var hocanın yazı okunmuyo
    gree diye başlayan bi hareket var hocanın yazı okunmuyo 3 setten 10ar defa yapıyorum bu hareketleri.
    bench press
    lat öne
    yatarak dumble çalışması
    kelebek(göğüsler için en iyi hareketlerden biri) her gün kağıdın bi tarafını yapıyorum. bunu mesela bugün yaptıysam ertesi güne veya diğer gidişimde aşağıdaki hareketleri yapıyorum.
    bel hareketleri

bel hareketleri
    lat
    rowing
    tbar
    super rowing
    sırttan ağırlık kaldırma
    yana dumble açma
    triceps
    tek dumble press
    bel hareketleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.