Şimdi Ara

Bodrum Tatili - Dh Özel Harika Fiyat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
57
Favori
27.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke şu donanımhaberin ayrı bir piyasası olsa "bu işletme dh üyesidir" gibi bir yazı asılsa kapısına buradaki üyelerden yaptığım her alışverişten mutlu ayrıldım. Bu yıl bodrum planımız yok malesef ama umarım ileride otelinize gelme imkanım olur. Bol kazançlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gençler için nasıldır 18-19 yaş grubuna uygun mu pansiyonun çevresi? Bölge de fiyatlar nasıl kafe olsun bar olsun ya da arabasız ne kadar gezebiliriz gezecek yerler yapılacak aktiviteler var mı? Yıllar oldu Bodrum'a gitmeyeli dediğiniz bölgeyi de bilmiyorum zaten. Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

    Edit: Maço tip çok yazanlar olmuş. Kızlı erkekli sorun yaşar mıyız? Rahatsız edici tipler oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 21 Mayıs 2018; 23:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha kaç yıl önce gittim 100 lira adam başı para verdim. 40 lira öp de başına koy!!
  • Hiç aklımda bodrum yoktu başta uygun fiyat sonra tutumunuzdan dolayı gelicem eşimle... ucuz bilet bakıyorum şu an hangi tarih varsa alıp gelicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Rahatsız edici tiplerin olacağını sanmıyorum. Gümbet Bodrum’un en fazla bar bulunan bölgesi. Gece boyu eğlence diskolar. Genellikle yabancı turistler oluyor. Rahatsız olacağınızı sanmıyorum. Çok sıkılırsanız akşamları merkeze gidersiniz ya da bitez’e çok yakın Gümbet’ten.



    Bu arada fiyat çok uygun. 3-4 senedir güvercinlik’te kalıyorum. Geçen sene 90₺ ödedim oda kahvaltıya. Güvercinlik gümbetle kıyaslanamaz eğlence ve Deniz bakımından. Allah işini rast getirsin arkadaşın. Bu sene de Bodrum’a gelirsem kalmak isterim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluktan tuzlu su mu akıyor ? Otelinizde ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ulan yazın yıllık izin kullanılmaz diye kural mı olur, neyse mesaj dursun da eğer kural değişirse arayacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boa17 kullanıcısına yanıt
    Ondan değil bence, Ukrayna görmüş adamı bu tatiller kesmemiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 21 Mayıs 2018; 23:56:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Junior Colossus

    sadece oda kahvaltı çalışıyoruz hocam. herşey dahil istiyorsanız yönlendirme yapabilirim
    Yönlendir hocam fiyat karşılaştırması yapayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla gelsek sorun olurmu ? Otopark vs mevcut mu ? Birde ben bodrumu bilmediğim için soruyorum merkez denebilecek noktalara uzaklığı ne durumda ? Birkaç arkadaş bayram sonrası gelmeyi düşünebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlerin erkek erkeğe gidebileceği bir otel gibi görünüyor ust duzey kalite beklemeyin zaten sadece yatmak icin kullanacaksınız gece hayatinin merkezi gumbettir bodrumda denizini tavsiye etmem deniz için ortakent 1 numaradir gumbetten dolmuşla otogara geçersiniz ya da oasis avmnin yanına ciksaniz yeter ordan binin ortakente Turkiyenin en iyi denizlerinden birinin keyfini çıkarın gençlere tavsiyemdir boyle 40 50 tlye yatacak yer varken direk gidin dışarıda kahvaltı 25 tlden aşağı değildir ama her gün serpme kahvaltı yapacaksniz diye bi sey yok pastane boldur gumbette simit pogaca da yersiniz yeri gelince aksama da yine 25-50 tl civarına guzel yemekler yersiniz hesabi yapıp gidin tatil yapın derim



    Not gumbette gurultuden uyuyamayabilirsiniz ama zaten Gençlerin aradığı da bu değil mi sorun olacağını sanmam

    Diger not bodrumla ilgili sorulara cevap vermeye çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada otel fiyat olarak çok iyi, kafeye oturmaya gitseniz serpme kahvaltıya 25-30 lira bayılırsınız, adam 30 liraya konaklama+kahvaltı veriyor+ ücretsiz plaj. Daha ne olsun, saçma sapan konuşmayın gidin tatilini yapın. Katamaran'a gitmeyin **** bir dj çıkartıyorlar orama sok, ağıma ver, burama koy gibi sözler söylüyor o **** dj, millette ****ye dayamak için sıraya geçiyor. Efendi olun, adam olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Subsie

    Bu arada otel fiyat olarak çok iyi, kafeye oturmaya gitseniz serpme kahvaltıya 25-30 lira bayılırsınız, adam 30 liraya konaklama+kahvaltı veriyor+ ücretsiz plaj. Daha ne olsun, saçma sapan konuşmayın gidin tatilini yapın. Katamaran'a gitmeyin **** bir dj çıkartıyorlar orama sok, ağıma ver, burama koy gibi sözler söylüyor o **** dj, millette ****ye dayamak için sıraya geçiyor. Efendi olun, adam olun.
    Ramazanda cogu otel ucuz zaten hocam abimler yeni gittiler 5’yildizli otele normalde geceligi 500 olan yere 250 verdiler ve ote bombosmus.. ramazan diye 30 sonrasinda 70 yapiyor arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Bodrum - Gümbet koyu deniz bakımından iyidir, bizim otelin plajıda kumda taş bulunmamakta yeni temizlendi, deniz dibi de kumsaldır. 18 -19 yaş grubunun ne için geleceğine bağlı eğlence hayatı çok güzeldir gümbet'in apaçi tipler son zamanlarda pek fazla kalmadı tabi her yerde oldukları gibi buralarda da oluyorlar. bizim çalıştığımız 3 gece clubu var bunlara girişimiz ücretsiz Posh, Pasha ve Sapphire buralarda bu tipleri bulmak zordur, elit güzel mekanlardır. Kafe barlar emin olun istanbul, ankara fiyatlarıyla eş değerler gece clubleri biraz pahalı Vodka Redbul 40 tl Viski 55 Viski enerji 60 Şise Fiyatları ise 600 Tl den vodkalar başlar 750 Tlden viskiler, vodka absolut visko ise chivas veya jack açılır. Tabi Greey goose, belvedere gibi vodka açılışları daha pahalı.
    Arabasız gelmek arabayla gelmekten daha avantajlı çünkü otelimiz merkezi konumda ve önünden dolmuş geçmekte. 1 dolmuş bodrum merkeze diğer dolmuş bitez tarafına gider. bodrum otogardan da tüm koylar gezilebilir.
    Gezilecek yerler arasında gümüşlük koyu, gümüşlük köyü, akyarlar kumsalı, karaincir kumsalı, bodrum kalesi kesinlikle görülmesi yerler arasında. Ben o yüzden herşey dahil otel önermiyorum arkadaşlarıma gezmek görmek en güzeli.
    Yapılacak aktiviteler klasik olarak Tekne turu, gece clubleri, dalış, su sporları, safari ve club catamaran. Catamaran bir tekne bodrum merkeze açılıyor diğer ismi yüzen disko. Gece clubü tekne düşünün. Beach clublerde güzeldir. Otelimde ayrıyetten acentamız da bulunduğu için bir rehberimiz ücretsiz olarak konuklarımıza rehberlik hizmeti sunmaktadır size yardımcı olacaktır. Dh üyeleri ile bende özel olarak görüşeceğim :)

    Ayrıca 5-6 gece konaklamalı DH üyelerine 1 kişi için geçerli ücretsiz herşey dahil ( alkol, yerli içecek sınırsız ) köpük partisi olan bir tekne turu hediye edeceğim.

    Maço tip çok diyenlere bence pek fazla aldırış etmeye gerek yok her yerde varlar fakat emin ol başka bölgelerden daha rahat ve sorunsuz tatil yaparsınız. bu konuda içiniz rahat olsun. Sordugun sorular için teşekkürler çok açıklama yaptım bunu konuyada dahil edeyim aklıma gelmemişti.




  • Yaptığınız kampanya için tebrikler gerçekten beklediğimiz güzel hareketler

    Burdaki bazı ölücü leşçilere bakmayın o leşçilere gel bedava tatil desen ya üzerinede bi 50-100 tl ver derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. allah'a şükür yoğun gidiyoruz gelmeden bir kaç gün önce lütfen iletişme geçip rezerasyonu konuşalım.
  • gokhanayvaz G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumların için. bu sene umarım yolun düşer bende kalmasan bile yardımcı olurum, görüşürüz, konuşuruz.
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Neden bu şekilde bir soru sordunuz?
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    İnşallah alabilirsiniz hocam :)
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Özel mesajdan belirtebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.