tasarımı güzel satar bence bu araba türkiyede ama genede zenginlere belli olmaz
Onun yerine bundan alırım
opsiyonları ekleyince bi bmw parası daha çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
Yemin ediyorum o kadar lüksü seviyoruz ki bu araba dolar yollar, Plaza Catalunya Barcelonanın en lüks caddesi, Nişantaşı gibi ama tek Suv tek jip göremiyorsunuz, bir tane filan Porsche görebildim.
Bizim 2000 model Opel Astra Barcelonada gayet iyi bir araba kalıyor ya, adamlar ne olacak işimi görüyor diyor, hep sıradan arabalar var her yerde... Amma lükse düşkün milletiz ya...
Bende anlamıyorum bunu, İstanbul'da çok lüks araç varmış gibi geliyor bana...Ama şuda var tabi 100.000 ve üstü araç kullanan 200-300.000 kişi felan vardır ama genede alan dar olunca ( Yani iyi semtler ) çokmuş gibi gözüküyor.
Türkiye'de suv kullanımı çok eleştiriliyor ama Avrupa'daki gibi temiz, düzgün, dümdüz yol bulmak zor. O sebepten ötürü suvlar iyi seçim Türkiye piyasasında. Ha ama ben kalkıpta uyduruk suv almazdım.
Lüks araba sadece Türkiye'de satsa firmalar her sene yeni modeller eklemezdi.
Barcelona'lı futbolcuların arabalarını görmüştüm bir videoda. Yaklaşık 25 futbolcu geliyor stada mı artık nereyeyse. Hepsi kendi araçlarıyla geliyorlardı. Altlarındakiler de firmaların ürettikleri en pahalı araçlardı. Hadi onlar futbolcu çok kazanıyorlar filan da, diğer insanlarda da vardır bu araçlardan. Sadece bizdeki gösteriş merakı onlarda yok. Adam süpermarkete atıyorum bmw bilmemnesiyle gitmiyor da seat toledo, reno scenic vs bagajı büyük olan ekonomik arabasıyla gidiyor.
coca cola okdr cok benımsenmıskı artık heryerden cıkıyor
fiyat cok pahallı ve tasarımını begenmedım . spor araba tarzında bısey olmus
Bugün yeni X6 ile tanışacağım bakalım
bu arabanın da içi sanki bilindik bmw, keşke biraz daha farklı yapsalarmış
quote:
Orjinalden alıntı: mchll
Onun yerine bundan alırım
Bende olsam onun yerine bunu alırım hatta bundan 2 tane alırım hem sınıf olarak daha üsttü hemde fiyat olarak daha iyi 135.000 YTL veya dolar olarak 110.000 $ civarında bir rakama çok rahat alırsın...
Bu pek genç işi ve sportif durmuyor ama...
hocam bırakın amerikanları, arazide tabi ki mükemmeller ama ne malzemesi malzeme, ne yalıtımı yalıtım
Vay be motor seçeneklerine bak
bu da demek oluyor ki istanbulda ki benzinli X6 sayısı bir elin beş parmagını bulmayacak
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Bugün yeni X6 ile tanışacağım bakalım
yusuf aracla ilgili izlenimlerini bekleriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme