Şimdi Ara

BMW TIR kazası (video) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
12.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • videonun tam 0:00 anında fren dumanı gözüküyor ve devamında yine frenleme dumanı var bence bmw ilk baştan hızlıymış ve araçta belkide kış lastiği olabilir veya zeminde viraj olması nedeniyle kayganlıkda olabilir. baktı araç yavaşlamasına rağmen duramayacak öndeki araca arkadan çarpmamak için son anda sağdaki çıkışı düşünmüş ama tırın geri geri gelmesi ve manevra zamanının gecikmesi kazaya sebep olmuş diye tahmin ediyorum.
  • kamyon neden ters gidiyor ? bmw neden çok hızlı ve hatalı solllama yapıyor. anlayabilmiş değil..
    bu işin tek mantıklı açıklaması ecel gelince yapacak birşey yok ...

    edit dikkatli izleyince kamyondan başka araçlarda geri dönüyor sanırım yol tıkandı yada başka birşey oldu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 15 Şubat 2013; 20:43:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evolvo

    Bmwde suc yok bmw sadece o anda dikkatsiz bir sekilde arac kullanan birisi, bu siz yada ben de olabilirdi. Ama otoyolda ters seritten giden kamyon ve bir seridi tamamen kapatan kamyon suclu ve suclari da adam oldurmek. trafikte her hatanin cezasi olum olmamali , insan bir hata yapti diye , oh olmus dikkatli gitseymis denmemeli. O adam normal ulkeler gibi insanlarin kamyon soforu oldugu bir yerde bu dalginligi yada hatayi yapsaydi en fazla daha yavas giden bir araca arkadan carpardi, en azindan arabasinin guvenlik ekipmanlari bir ise yarardi, turkiyede oldugugibi giyotin gibi kafasi kopmazdi.

    Bmwde suc yok bmw sadece o anda dikkatsiz bir sekilde arac kullanan birisi, bu siz yada ben de olabilirdi

    garip bir yorum..


    trafikte zaten en önemli olan şey dikkat değilmidir... bir an bile dikkatsiziliğin sonu ölüm yada yaralanma değilmidir..
    ecel geldikten sonra ha türkiye ha avrupa... araç yada kamyon ne farkeder..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 15 Şubat 2013; 20:53:31 >




  • Selam,
    O anı yaşamadığımız sürece ne olduğunu bilemeyiz ki Allah yaşatmasın. Açık ve net olan tek bir şey var. Trafik hiçbir hatayı affetmiyor. Amaaaan ne olacak dediğimiz herşey bir anda gerçekleşebiliyor. Buradan bize düşen ders bu işin şaka olmadığı bilincine varmak olmalıdır. Rahmetli Erol Günaydın'ın çoook eski zamanlardaki bir trafik kampanyasında kullandığı bir slogan vardı; aklıma o geldi.
    "Tarih affetmez ama trafik hiç affetmez!"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    Geçenlerde bir forumda tartışıldı , iflastan kaç maaş uzaktasınız? diye. Ortalama olarak eve 8 ay maaş girmez ise iflas durumunun gerçekleşeceği üzerinde ittifaka varıldı.

    Buraya ekleyelim atasözünü ; "Hazıra dağ dayanmaz"

    Şimdi iki ile ikiyi toplayalım. Kaç oldu dersiniz? Dört mü? Yanıldınız "sıfır"

    O BMW deki iki kişi büyük ihtimalle ailelerinin "bread winner"i idi, şimdi yoklar. Aileleri iflastan ne kadar uzakta dersiniz? Ya çocukları? İyi bir eğitim alabilecekler mi?

    Anne ve Babaları yaşlılıklarında ele güne muhtaç olmadan, evlatlarının kanatlarının altında ilgi, şefkat görerek huzur içerisinde günlerini tamamlayabilecekler mi?

    Bütün bu saydıklarımızın gerçekleşebilmesi için o iki kişinin evlerine selametle varmaları gerekiyordu. Eve selametle varmayı sağlamakla yükümlü kişi ise sürücümüzdü.

    Eve selametle varmayı kendimize , eşimize, çocuklarımıza, anne ve babamıza, varsa yanımızda çalıştırdıklarımıza borçluyuz.

    Yoldaki TIR lara odaklanan arkadaşlarım, odaklanılması gereken eve selametle varmak ve bunu sağlamanın yollarına, usullerine odaklanmak.

    İnternette çok sık görüyorum "Hiç kimse rüzgarın ne kadar şiddetli, dalgaların nekadar yüksek olduğu ile ilgilenmez. Gemiyi limana selametle getirip getirmediğinizle ilgilenir." Görmüş müydünüz?

    1 kuruşunuza 1 lira koyarım ki yolda ki TIR lara odaklanan kardeşlerim Atletizmle uğraşmamışlardır, çok büyük ihtimalle hasta bir futbol seyircisidirler.

    Hayat bir engelli koşu. Finiş'e varmak için bütün engelleri atlamanız lazım.

    Ben 110 engelli ve 3000 m engelli koştum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt


    http://forum.donanimhaber.com/m_46952870/mpage_1/key_/tm.htm

    Bu kaza da bir BMW kazası, nedeni kavşağa gelirken süratini düşürmeden geç fren yapılması


    Öncelikle yazılarınız için çok teşekkürler.Verdiğiniz linklerdeki bütün yazıları okudum. Bilgili olduğunu düşündüğüm insanlar bile hakaretamiz ifadeler kullanırken siz son derece şık bir üslup kullanmışsınız. Selamlar,saygılar..


    Tedbiri hiç elden bırakmamak lazım, Allah cümlemizi korusun.




  • ölenlere öncelikle rahmet dilerim, çok acı bir kaza ve ölüm şekli ancak trafikte yazılı olmayan kurallardan bir tanesi de ne kadar haklı olursanız olun mümkün olduğunca hata yapanın hatasını kapatmaya yönelik sürüş tekniğini kullanmaktır, örneğin ana yolda giderseniz dahi tali yoldan gelenleri de kontrol edin ve kontrolsüz çıkma durumu oluşacağını hissederseniz önce ayağınızı gazdan çekin gerekrse fren pedalını kullanın, ya da size yeşil ışık yanıyor olsa dahi anormal bir durum gözlemlerseniz meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için önleminizi alın burada bmw'deki arkadaşın yolun üzerindeki karmaşayı ve yoğunluğu gördüğünde benzer önlemleri alma yoluna gitmesi en doğrusu olurdu sonuçta maalesef olan kendi canına oldu, çok acı
  • Bmw surucusu kaptirmis geliyor.Ters giden kamyonu zaten gormuyor kirmizi tirin yanindaki beyaz tir ya gormedi yada ilerledigini sandi yalniz kirmizi tirin yanindan siyrilirim derken beyaz tiri goruyor o noktada yapacak bisey yok malesef.

    Kamyon surucusu tamamen hatali ama bmw surucusu kendi kendini oldurmus.Sol seritte biraz yavaslasa yol gidiyor zaten adrenaline gerek yoktu noldu olumle sonuclandi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersten giden komyoncu;
    sen veya oğlun kızın burayı okursa sana iletsin.Allah belanı versin senin.
  • Allah Rahmet Eylesin Orda Bizde Olabilirdik Yavaslamamıs Hata yapmıs ama bunun sonu olum olmamalıydı anasına babasına yazık ya :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt
    ..

    Özellikle son zamanlarda forumda görmeye alışık olmadığımız kadar güzel ve kaliteli bir yazı.
    Çok güzel bir açıdan yaklaşmışsınız olaya..
  • BMW sürücüsü en geriden 10 m mi önüne bakıyormuş ki acaba tırı görmemesi şaşırtıcı sola kırıp bariyerlere vursa daha hayırlı olurmuş gibi....
    Oradaki tır ile kamyonlar ise yola devam etmelerimi engelleyen birşey varmış gibi hangi tür yaratık ters yönde geri gelir ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

    Allah rahmet eylesin çok kötü vurmuş

    Yanlız tamam Duran ve dönmeye çalışan kamyonlar kaos yapmışlar ama dikkat edin BMW nin süratine, 1x çizgi-1xboş (4,5m+7,5m) 12m yapar birkaç defa seyretim 3sn 96m yol almış bu ort. 115km/s
    sürat demek, Video da hiç yavaşladığını görmedim ta sağa doğru kamyonun arkasına kıvırıncaya kadar, ya çok dalgın veya çok yüreklidi, yazık olmuş ikisine

    Birde kamyonun arkasından takip eden ufak araç var onada arkadan vurabilirdi

    Kanımca uzaktan gelirken muhabbete dalmışlar trafik yavaslayinca öndeki otomobile çarpmamak icin saga kırıyor. Sag taraftaki kamyonlardan haberi yok gibi. Panik fren yapıp öndeki otomobile vursaydı keske.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uluslar arası bir yol orası, insanın aklı almıyor kamyoncuların yaptıgını acaba rahat uyuya bileceklermi aksam yatıklarında

    aslında bmw cokta hızlı degil, cunkü diger butun tasıtlar yavaslamıs orada, bmw hızlı gidiyormus gibi geliyor
  • Bana göre bmw öndeki araca çarpamamak için sağa kırmış ama kurtaramamış allah rahmet eylesin.
  • Ayni yerde ben de 2 kere donup sagdaki yola girdim. yesil ve mavi renkli iki tabela var, ikisinde de istanbul yaziyor, yesil olanda edirne de yaziyor. Yesil olan teme devam ediyor, mavi olan ise silivri merkezden e5 e devam ediyor. Ben olayi su sekilde yasadim.

    Silivriye gidecektim, yanlislikla sol taraftaki yoldan girdim, hemen sagda durdum, 50 metre geri geri giderek yol ayrimina geldim, 20 30 saniye bekleyip sagdaki yoldan devam ettim. durup geri gidip sagdaki yola girmem 5 dakikami aldi. o kadar yavas dikkatli ve emniyet seridenden disari 1 cm bile tasmadan bu islemi yaptim.

    Ama bu tir soforleri kamyon soforleri..

    Aksamlari isten donerken umraniye bayrampasa 2. cevre yolunu kullaniyorum. bazen yagmurlu veya karli havalarda kamyonlar erkenden giriyor tem'e. Lanet ediyorum o gune. Allah boyle katillerin, direksiyon basinda bir elde sigara diger elde bira ustte beyaz atlet gidenlerin belasini versin, geberip gitsin soyu kurusun topunun.

    Not: lafim beyaz atlet giyene degil, 3u bir arada olan o embesillere.




  • Ben en çok kazadan sonra kimsenin inip yardıma koşmamasına takıldım. Hele o kamyoncu, önündeki tırın arkasına bir araç resmen ok gibi saplandı, parçaları etrafa saçılmış hala sağa sola ufak ufak manevra peşinde. Bir boşluk bulsa basıp gidecek. Yandaki beyaz kamyonda öyle umursamaz. Lan oğlum bir inip koşun belki adamların yardıma ihtiyacı vardır. Bu kadar mı insanlıktan çıktık? Videoyu izledkçe battı bana arkadaş bu vurdumduymaz herifler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler mobılcıler ıcın bı vıdeo lınkını atarmısınız lutfen,alıntı yaparak cevaplarsanız sevınırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Software Developer

    beyler mobılcıler ıcın bı vıdeo lınkını atarmısınız lutfen,alıntı yaparak cevaplarsanız sevınırım

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WTq-hl4rgWY
  • o mal kamyon şöförü terse giderek trafıgı yavaşlatmış. o kamyon şöförü terse gitmese hiçbiri olmaz. vivdan azabından geberir inşallah o kamyon şöförü.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.