Şimdi Ara

BMW R/80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi forumlar.

    Ben restore etmelik bi R80 almak istiyorum. Her ne kadar amacım sürekli motor sürmek olmasa da arada bir dolaşmak isterim. Siz ustalara sorum ; daha önce en fazla 250cc motor kullanmış birisi R80le yapabilir mi yoksa çok mu zorlar.
    not: Amacım üstünde oynayabileceğim restore edebileceğim arada da hafta sonları dışarı çıkarabileceğim bir motor olması.



  • R80gs i kast ettiniz herhalde degimlmi? R80gs efsane olmus cok cok ozel bir motor sonsuza kadar kullanılmak üzere üretilmiş bir klasik. Ama Zorlamaktan kastınız nedir. Toplamakta zorlanmak ise çok haklısınız zorlanabilirsiniz hatta polis çıkması bişey alırsanız işiniz çok çok zor. Bu aletlere devlette o kadar zulum edildi ki iyi bile dayandılar. Yurtdışı forumları yalayıp yutarsanız full takımlarınız atölyeniz vaktiniz ve dışarıdan parça getirme imkanınız varsa olabilir bir tek,
    Bu aletlerin orjinali de cok cok az dunyada bile az sayıda var ve merKlısı cok bu sebeple orjinaline astronomik paralar isteniyor.
    Kullanıma gelince... Bir kere sunu kabul etmek lazım bu motor 80 lerden kalma bir alet, o zamana gore cok iyi olmasına rağmen gunumuz standartlarında gucsuz (hacmine gore) yol tutus frenaj zayıf ve ergonomik zayıflıkları var. Buna rağmen insanı zorlayacak bir alet degil. Ben nonstop 430 km (benzin bitene kadar) ve gunde 900 km kadar tol yaptım ve öldüm bittim bir durum Olmadı. Sadece inip de yeni bir africa yada 1200 gs yada gibi aletlere binince ohh bee diyor insan. Tabiiki her 200 kg lık 600+ enduroda oldugu gibi sehir ici trafiginde 250 cc japon motorunu ararsınız. Çin malı herhangi bişeyle mukayese olmaz tabiiki.
    Bu arada bu mtoorlar oyle devMlı ulasim amacı ike kullanımlaz bence. Bir kere bir yere park edip birakıp gidemezsin en azından ben bırakmam. Narin özel aletler. Bence kapalı garajda vitrinde üstü ortülü saklanıp özel günlerde zevk için binilmeli bu aletlere.
    Face de airheads diye bir sayfamız var takip etmenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de lutfen r80 leri alıp kesip biçmeyin. Bu çok salakça bir hareket. Aynı bir anadol yada kaplumbağa alıp tavanını kesip cabrio yapmaya calisan akılsızlar gibi. R80gs bir klasik ve orjinal hali ile çok değerli ve güzel. Onca emek para harcayıp motora değer kaybettirmeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Öyle kesip biçme değil restore etmek istiyorum zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.