Şimdi Ara

BMW'nin yeni platformu 'Neue Klasse', elektrikli 3 Serisi ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BMW'nin yeni platformu 'Neue Klasse', elektrikli 3 Serisi ile gelecek



    Çin'e özel elektrikli i3 eDrive35L



    Kısa süre önce elektrikli i7 ile karşımızda olan BMW, 'Neue Klasse' adı verilen yeni elektrikli araç platformu ile elektrifikasyon stratejisinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.



    Gelen bilgiye göre, henüz geliştirme aşamasında olan platformun ilk hedefi orta sınıf premium segment olacak. Çalışmaların ilk meyvesi 2025 yılında tamamen elektrikli 3 Serisi formunda karşımıza çıkacak. CEO Oliver Zipse, Neue Klasse platformunun 2020'lerin ortasında BMW'nin Macaristan'daki yeni fabrikasında üretime gireceğini belirtti.



    Daha önce söz konusu platformun içten yanmalı motorlu araçlarda da kullanılabileceğine yönelik haberler çıkmıştı. Ancak Zipse, pazarın gelecekte evrileceği noktada bu platform üzerinde sadece bir güç aktarma sistemine sahip olmanın daha makul olacağına inanıyor. Bu da aslında Alman üreticinin neden bu platformda sadece elektrikli araç üreteceğini açıklıyor.



    Ayrıca Bkz.BMW çip krizi nedeniyle Android Auto ve CarPlay'siz otomobil sevkiyatına başladı



    Yukarıda belirttiğimiz gibi Neue Klasse platformunun ilk hedefi orta sınıf lüks segment olacak fakat daha sonra diğer segmentlerde de örneklerini göreceğiz. Zira Automotive News Europe'a konuşan bir BMW sözcüsü, platformun yüksek üretim kapasitesine sahip modellerden özel yüksek performanslı modellere kadar geniş bir ürün yelpazesinde kullanılacağını belirtmiş.



    Oliver Zipse'ye göre yeni platform, teknolojik olarak büyük bir sıçramayı temsil ediyor. Burada kullanılacak yeni nesil güç aktarma sistemi sayesinde daha fazla güç, yeni hücre kimyası ve yeni hücre formatları göreceğiz. Bu da gelecek modellerin çok daha farklı olacağını gösteriyor.



    3 Serisi'nin tamamen elektrikli versiyonu Çin özelinde (i3 eDrive35L) tanıtıldı ancak bu araçta tamamen elektrikli araç platformu kullanılmadı. Dolayısıyla Neue Klasse platformunu kullanacak yeni nesil elektrikli 3 Serisi'nin çok daha modern ve teknolojik olacağını söyleyebiliriz.




    Kaynak:https://europe.autonews.com/cars-concepts/bmw-use-neue-klasse-platform-3-series-segment-full-evs







  • şimdi reklamını yaptıkları tek platformda çoklu tahrik seçeneği tarih olmuş olacak. Ne komik strateji.

  • 2020’lerin ortasında başlayacaksa bizlik problem yok.Arkadaş haber yazdığınız zaman dur bakim ne yazmışım diye hiç mi kontrol etmiyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Ediyoruz tabi ki fakat gözümüzden kaçtığı da oluyor. Ancak buradaki "2020'ler" ifadesi 2020-2029 yılları dahil aradaki 10 yılı kapsıyor. Yani burada bir yanlış yok ama belli ki yanlış anlamaya sebep olmuş o yüzden güncelliyorum.

  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Enerji tasarrufu için aerodinamik jant tasarımı, hava sürtünme direncini azaltıyor.

  • brscnk17 B kullanıcısına yanıt
    İlk okumada o anlamı çıkaramadım ben kusura bakmayın yazdığınız yanlış bir ifade değilmiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • avrupalı firmaların elektrikli araçlarda çin ve kore ile rekabet edemeyeceğini düşünüyorum. 15 yıl sonra BMW nin sadece amblemi kalacak.

  • Bu işe en büyük yatırımı yapanlar avrupalı üreticiler. Satış anlamında da herkesten öndeler (tesla hariç)

  • 2025-2026 gibi alırız bir tane inşaEllah.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    oejinali ibranicedeki El -Loeh ...

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Birisi el ilah der, diğeri el loeh, sebastian loeb...


    Kaynak nedir kral?

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    Film vardi ya oradan.


    BMW'nin yeni platformu 'Neue Klasse', elektrikli 3 Serisi ile gelecek
    BMW'nin yeni platformu 'Neue Klasse', elektrikli 3 Serisi ile geleceken.wikipedia.org
    Elohim - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Elohim



    Elohim cogulu anlaminda. Tanrilar manasina geliyor.


    BMW'nin yeni platformu 'Neue Klasse', elektrikli 3 Serisi ile gelecek
    BMW'nin yeni platformu 'Neue Klasse', elektrikli 3 Serisi ile geleceknames for god
    God (Elohim, Eloah, El, Elah, Theos) - names of God
    https://namesforgod.net/elohim/?cn-reloaded=1

    Alıntı

    metni:
    Elohim is the plural of ’Eloah. It places more emphasis on God’s strength, might, and power. It is used as a generic word meaning “god” and applies to pagan gods and goddesses. Although it is usually treated as a singular word, it sometimes occurs alongside plural verbs and adjectives. Notice the use of “Us” and “Our” in Genesis 1:26; 3:22; 11:7.’Elohim is the generic name of God, used of the transcendent Creator who dwells outside and above the universe. ’Elohim is the sovereign God, the supernatural One. In contrast, Yahweh is the personal name of God. ’Elohim is often combined with adjectives in compound descriptive names for God.’Elohim is also used of the “judges” who were supposed to represent God so well that they were even called ’Elohim.1’El

    God (El) in the Hebrew text of Genesis 35:1Strong’s Concordance number: 410Bible references: Gen. 35:1 and about two hundred times.Then God said to Jacob, “Go up to Bethel and settle there, and build an altar there to God, who appeared to you when you were fleeing from your brother Esau.” (Genesis 35:1, NIV)’El is often found as a name for God in Semitic languages. Again this word points to the power and might of God. Like the word ’Elohim, it occurs in compound names of God.The plural ’elim is part of the name God of gods (’El ’elim). The possessive ’Eli means “my God.” Jesus (Yeshua‘) used that word on the cross (it is similar in Aramaic) when He called out “My God, My God, why have you forsaken me” (’Eli, ’Eli, lama sabachthani).2




    Bu arada mason olabilmen icin, RAB inanci olmasi gerekir. bu yuzden Yahudiler ve Muslumanlar birer mason olabilirler. Ateistler ise aksine mason olamaz. bunun icin de kaynak ister misin delikanli?





  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Eyvallah, bu kadarı kafi geldi. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.