Şimdi Ara

BMW F30 KAPI SESİ KESİN ÇÖZÜMÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar: blacksnake03
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2012 328i ve sonrasında 2015 Makyajlı 320i 40. yıl da devam eden kapı sesi şikayetlerinden sonra, kesin çözümü açıklıyorum

    Defalarca teflon bantlar, kapı fitili değişimleri olduğu halde ses gitmedi. Servis mühendisi arkadaşa 6 ay önce bir öneri sundum. Saolsun kırmadan denedi.

    Kapıdan gelen sesler; M Paket özelinde siyah piano black çıtalardan geliyor. Alüminyum mat çıtalarda böyle bir şikayet yok. ( Belki de ben denk gelmedim fakat servisede alüminyum çıtalı herhangi bir araç ses şikayetiyle gitmemiş )

    Kapı fitili ile çıtanın temas ettiği yer mat siyaha boyandı. Dışarıdan baktığınızda yine piano black görünüyor. İç kısımları komple siyah mat boya ile boyandıktan sonra, sesler kesildi. Ve 6 aydır kapı gıcırtısı gelmiyor.

    Umarım işinize yarar.



  • Merhabalar,

    Değerli bilgi için çok teşekkürler. Çıtanın boyanan kısmını tam anlayamadım ben, iç ve alt kısım mı oluyor? Görsel yükleyebilir misiniz?
    Ek olarak ne tarz bir boya ile nerede boyatmak gerekiyor?

    Bilgi verebilirseniz çok sevinirim,
    Çok teşekkürler.
  • Aynı dertten müzdarip olan insanların sayıcı hayli fazla. Sizin yöntemi hiç duymamıştım. Görsel paylaşırsanız daha net fikir sahibi olabiliriz. Teşekkürler.
  • Görsel paylaşılsa iyi olurmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.