Şimdi Ara

BMW F10 520 İ KİLİTLENİNCE ÇALAN KORNA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce aldığım aracıma ( 2015 520 i f10 ) naviin marka multimedya sistemi taktırdıktan sonra aracım otomatik olarak multimedyadan kaynaklı kilitleme tuşuna basınca yan aynalar otomatik olarak kapanmaya ( bu avantaj lı ve guzel bır ozellik oldu ) ve kilitlenince korna sesi çalmaya başladı. diğer araçlardaki gibi kilitlenince hafif bir ses dıt olarak değil. bildiğin gürültülü bir şekilde korna çalıyor tek sefer ama baya bir gürültülü. Yani bu özellik multimedya takıldıktan sonra aktif oldu. Aldığım yerde tekrar multimedyayı sökünce tekrar eski haline donuyor kilitleyince yan ayna kapanmıyor ve korna çalmıyor. Multimedya markasının merkeziylede konustuk ama onlarında bilgisi yok 1-2 servise goturdum makıneye bagladılar ama onlarda aracla alakalı olmadığı için kornayı kapatamadılar. Gece geç saatlerde site içerisinde aracımı kitlediğim zaman herkez rahatsız oluyor korna sesinden. Bu durum hakkında bilgisi olan varsa çözümü ile alakalı çok sevinirim.







  • çok ilginç bir durum bende 520i kullanıyorum henüz kodlama yaptırmadığım için uzun süre basılı tutuncaaynalar kapanıyor, korna çalmıyor, aslında korna kısa süre çalsa çok iyi olur mercedes c200d de öyle kısa süreli korna çalıyor.multimedyayı başka kullanan var mı, onlara da bir sorun.
  • Aynı multimedyayı kullanan başka birine ulaşamadım. Mercedeslerdeki gibi kesik ve kısık sesli çalsa benim içinde güzel bir özellik olur aracın güvenle kitlendiğinden emin olmak adına, fakat bu kısa fakat baya bi gürültülü şekilde çaldığı için problem. İnşallah konu hakkında bilgisi olan vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.