Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
582.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0-100 için o değer doğrudur muhtemelen. Sonrası için plaka okuturlar. Hele ki virajlarda aradaki fark daha da ortaya çıkıyor.

    Tüp 318'e de takılır, ötekine de takılır; hiç sorun değil. Kendi aracınızdan memnunsanız ne ala. 318 ile arasında fark yok diyerek insanları yanıltmayın, kafi.

    316i ekonomi için iyidir
    318i agresif kullanıma daha yatkındır
    318 compact ise salt sürüş keyfine yönelik bir araçtır. Bilhassa %50-%50 ağırlık dağılımı muazzamdır. Aile kullanımı için üretilmemiştir.

    ** 316i manuel aracı kullanmadım, lakin seyahat ettim. Tork eksikliği yan koltukta dahi hissediliyor. Bense çoğu zaman 15 lt (benzin) ortalamasıyla geziyorum. Tapagaz gittiğim oluyor sıkça. Hayat, sıradan araçlar kullanmak için çok kısa.
  • 50.000kmde 2003 model makyajlı e46 3.18Ci manuel sahibiyiz (tüp yok araçta). Ş.içi 8.5lt şehir dışı 6lt yakıyoruz. Bence 2.0 143hp 200nm 0-100ü 9.3sn olan arabayla 1.8 115hp 175nm 0-100ü 11sn olan arabayı kıyaslayarak çok yanlış yapmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yardimci olsaniz bu arabanin otomatigi nasil alinirmi piyasanin genelinde manuele kiyasla otomatik var sıkıntilimi alirken otomatikte dikkat edilecek şeyler varmi lutfen yardim 1 hafta icinde almam lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • undis06 U kullanıcısına yanıt
    Ben o yılların araba markası önemli değil ne otomatiğini nede dizelini alırım. Hepsi elde patlamaya garantili aday.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undis06

    Arkadaslar yardimci olsaniz bu arabanin otomatigi nasil alinirmi piyasanin genelinde manuele kiyasla otomatik var sıkıntilimi alirken otomatikte dikkat edilecek şeyler varmi lutfen yardim 1 hafta icinde almam lazim

    Geçmişini biliyorsanız veya ekstra 3-3.5 gibi bir bütçeniz varsa elbette alınır. Hurafelere kulak asmayın. Bmw'nin otomatik şanzımanları gayet sağlamdır. Olası bir arızada 3500 civarına yaptırır kilometrelerce kullanırsınız.
    Yokuşta deneyin (kaydırıyor mu diye). 80-100'e kadar camları kapatıp deneyin, vites geçişlerinde rahatsız edici bir ses var mı. Geri vitesi sorunsuz çalışıyor mu; hepsini araç sahibinden rica edip kontrol edin. Şanzıman yağı ne zaman değişmiş, herhangi bir onarım görmüş mü sorun. Varsa servis kayıtlarını isteyin.

    Piyasada otomatiğin daha çok tutulma sebebi, kullanıcı kitlesinin keyfine düşkün olmasından ileri geliyor. Otomatik vites teknolojisi geliştikçe manuel daha az tercih edilir oldu. Bu tercihler ikinci ele de yansıyor haliyle.

    e46'da önceliğiniz donanım olsun. Alırken de satarken de rahat edersiniz.




  • VTS* kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar yurt disindayim 3 gun once 2000 model E46 cabrio 3.18 aldim arabanin bazi islevsel dugmeleri hakkinda bir sey bilmiyorum aldigim kisi hic bilmiyormus ki klima sicak ufluyor gaz koydurman lazim deyince biraz uzulmustum ama meger adam sogutucu yani klima dugmesine bile basmiyormus.dogrusu bende 3.16 3 36 var istanbulda ondada klima yoktu bu ilk klimali arabam.tavan lambasi kapilar acilinca yanmiyor sadece arkadakiler yaniyor
    arac hakkinda genel bilgi alabilirmiyim .selamlar arabanin bir resmini koydum.




  • Güle güle kullanın, bedavaya almışsınız :) Gördüğüm kadarıyla sunroof ve fonksiyonel direksiyon (hız sabitleyicili) haricinde pek eksiği yok.
    Kapılar kapalı haldeyken düğmesine bastığınızda yanıyor mu iç aydınlatmalar? Lamba içine göçmüş olabilir.

    Genel bilgi olarak yağını suyunu kontrol edin, yapıştırın gitsin :)
    Bu kilometreye kadar değişmediyse eğer krank sensörü, kam mili sensörü gibi sensörleri zaman ilerledikçe değiştirmeniz gerekebilir. 150 bin km ömrü var normalde bu parçaların. Lakin bozulmadıkça değiştiren olmuyor tabii ki.
  • tesekkur ederim bilgiler icin simdilik bir sikinti yok gibi insallah da olmaz. vergiler dail 3000 euro ya maal olacak sanirim. arabayi 2.150 euroya aldim. evraklari yaparken istepne var dimi diye sordum ne gezer kriko bile cikmadi yarin bir caresine bakalim dedi ama bilmem artik... :)
  • Arkadaslar biraz alakasiz olacak ama sormam lazim. E46 makyajli kasanın bagaj yüksekliği kac cm? Daha acik sormak gerekirse damacana sigiyor mu? Civic var bende. O konuda berbat. Alcak oldugundan damacana sigmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 litrelikleri demiyorsundur herhalde ? diğerleri sığıyor benim aracıma.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    19 litrelikleri diyorum. Saniyorum senin dediklerinden. Sığmıyor mu yani şimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dik koyarsan sığmıyor yan yatırırsan birkaç tane sığıyor. hayırdır suculuğamı başladın
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Ohoo ne anladik o isten. Simdiki arabadan sikayet ediyordum. Bu da sigmiyor. Bagaja damacana atamadiktan sonra olmadi bu is. Su dolduruyorum eve. O acidan iyi olurdu. Yan koysan da olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç 19 litrelik damacananyn dik koyularak dünyada sy?dy?y bir sedan araba gördün mü ?

    edit: resim ekliyorum bundan bahsediyorusz de?il mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 26 Haziran 2016; 15:37:11 >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Bu senin gosterdigin daha büyük. Standart damacana az daha kisa



    Ayrica cok gordum. Millet catir catir bagaja bir dolu damacana atiyor. Cetta vardi bi amcada 20 bilmem kac tane damacana koymus arabaya. Nasil sigdirdi bilemiyorum artik. Ben haric herkes bagaja koyabiliyor Asil yan koyulmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • en arkada maximum 52 cm yükseklik var. ön tarafta 47 cm yükseklik işte damacanayı ölç sende metreyle bende merak ettim bak dediklerini. onların sığma ihtimali var asıl o damacana değil ama adı damacana olmuş :D
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Dur olcuyorum simdi Benim icin onemli bi mevzu bu. Sirf bu yuzden kucakta goturuyorum 1 damacanayi resmen

    Evet olctum. Sayet kablo ivir zivir bir sey yoksa. Net 52cm kaliyorsa damacana 50cm. Yeterli

    Bir de amortisorlu degil mi kapak? Borular girmiyor bagaja?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 26 Haziran 2016; 18:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer 50 cm net ise 3 tane sığar en arka tarafa 4. için denemek lazım. kapak amortisörlü ama amortisörler kendi kanalları içine giriyor. içeride en ufak yer kaplaması olmuyor.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Iyi iyi. Yeterli o zaman. Yahu yillarin eropasinda bile amortisorlu bagaj kapagi var. Bizde koskoca demirli. Allahtan az biraz piyasaya gore piyasasi iyi. Yoksa hepten sinir olacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.