Şimdi Ara

BMW'den Tesla Cybertruck'ın kırılmaz camlarına gönderme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BMW markasını kutlası olarak gören varoşlar toplanmanmadan. Abe alman abe kimse yapamaz.

  • Bmw fanıyım fakat boş bir gönderme olmuş. Tesla devrim yaratan bir firmadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hay ben böyle yazının içine... Aynı şeyleri binlerce kez yazmak ne anlama geliyor anlamıyorum. Haber mi yapıyorsun yoksa post mu kasıyorsun, anlamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bmw ne demiş ne demiş...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

    türk,polak,juden kaynıyor bunu herkes biliyor
    Yine de 60 milyon Alman yaşıyor Almanya'da. Alman kalmadı demek yanlış oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW'nin kendine Tesla'yı muhattap alması üzücü.
  • İyi de teslanın sunumunda, arka kapıya vurulmadı ama arka camda kırıldı. Çocuk mu kandırıyorsunuz. BMW nin yaptığı ise iş değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsen Tesla'nın tasarımlarının beş para etmez olduğunu düşünüyorum.Dış taraf ne çok kötü ne vaybe dedirten cinsten değil en son ki Cybertruck faciası dış tasarımı ayrı bir noktaya taşıdı tabi bu tasarımı ben derste sıkılınca bile yapabiliyordum.
    Bu araçların içini ve dışını kim tasarlıyorsa gerçekten sıkıntısı var iç tasarımda ortaya büyük tablet koymak dışında başka bir şey bilmeyen tasarımcıları var.
    Gerçi yağmur yağdığında bagaj açınca su alan bir tasarımları var o ayrı bir felaket
    Belki teknoloji olarak önde olabilir elektirikli sınıfında ancak hala çok gelişmesi lazım.Rakipleri 5-10 yıla yetişecektir.

    Elektirikli araçlar daha çevreci olabilir ancak sıfır zarar araçlar değil elektirik üretiminde de pil üretiminde de büyük atıklar ortaya çıkıyor o yüzden hidrojen araçların gelişmesi daha önemli şuan elektirikli araçlar pompalanıyor belki ileride bunun kaymağını yedikten sonra hidrojen araç gazlarlar millete.

    Tesla insanlar üzerinde çok güzel algı yaratmış bakıyorum ne yapsa alkışlanan bir marka ancak detaylı bakınca o algınız krıılıyor.Mercedes EQC üretti ve ilk tam elektirikli aracı olmasına rağmen özellikleri gayet güzel tasarım olarak Tesla'yı yok eder.İleride otomobil devleri daha da geliştirecektir bu işi o yüzden Tesla birgün yok olursa şaşırmıcam.

    Son olarakta Elon Musk twitter da F-150'den daha iyi 911'den de daha hızlı olduğunu yazmış buna neremle gülsem şaşırdım gerçekten hızını gidip Taycan ile karşılaştırsana tam elektirikli model sonucu bildiği için algı oluşturmuş.F-150 konusunda da iki aracı arkadan birbirine bağlayıp çektirmişler cybertruck elektirikli olduğu için doğal olarak kazanmış direk maksimum torku alabilen bir araçla belli devirde tork veren araçları o şekilde karşılaştırmak garip.




  • İsteyerek veya istemeyerek bu kadar fazla reklamı yapılamazdı bir ürünün.
  • Mercedes’e aklınca laf atıp kapağın kralını gören ergen zihniyetli BMW ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Hamilton kullanıcısına yanıt
    Herşeye tasarım olarak bakmamak lazım, bugün almanlar bile model 3 ün sürüş performansı ve kullanışlılığına dayanıklılığına kendilerinden daha iyi olduğuna kanaat getiriyorlarsa Tesla büyük iş başarmış demektir yeni bir firma olmasına rağmen.

    Ayrıca tasarım çok görecelidir. Bugün cybertruck a ıyk dersin yarın gidip benzer tasarımı alırsın. Ben bir model S hayranıyım ama diğer tasarımlarınıda bir o kadar sevmiyorum. Mesela model 3 ü ilk gördüğümde nasıl bir iç tasarım dedim ama kokpit sürüşü o kadar güzel huzur verici ki.. Seni rahatsız eden hiçbirşey yok gözünün önünde. sonra hak verdim, adamların odağı çok farklı bir yerde. Bu olaydan sonra o sadelik hoşuma gitmeye başladı. Ben görmüyorum sen görmüyorsun ama başkası görüyor.

    Şimdi cybertruck diyoruz poligon eksikliği yaşamış vs vs. Ama mühendis gözünde bakınca ön taraf müthiş bir aerodinamik yapı sağlıyor, yanlardaki eğim, yandan rüzgar yediğinde diğer araçlara nazaran daha az hissedilmesini sağlar. Sonuçta büyük bir araba. Arkadaki eğim ve kasanın birlerşmesi müthiş. 0 türbülans. Son olarak o araç takla bile atsa tasarımdan dolayı en az hasar alacak bir pickup. O boyutta bir araç için mükemmel bir tasarım. Şimdi bunları görünce ben hak verdim. Ama tasarım daha önce görmediğimiz bişey olduğu için farklı geliyor.

    Merc EQC güzel tasarım olarak ama hala bir model X değil. Model X 17kwh/100km yanlış hatırlamıyorsam EQC ise 21kwh e yakın. Ben mantıken Model X alırdım kendini her koşulda kanıtlamış bir araç olduğu için. Yazılımdan bahsetmiyorum bile o konuda rakipsiz. Yani diğer firmalarda tasarım ok, rahatlık ok, ama gerisi yok.

    F150 en çok satılan model olduğu için karşılaştırıldı, 911 ise spor bir araç. Taycan zaten model S ve 3 ün rakibi. Model X lede karşılaştırılabilir hız yönüyle ama cybertruckla karşılaştırmaları saçma olurdu. Ha rivian mıdır nedir onla karşılaştırılabilirdi sonuçta 4 motorlu elektrikli bir pickup.





  • Bu tasarımdab vazgeçecekler emin olun. Bu kadar iğrenç bir tasarım yok.
    Bir faydası olsa anlarım ama faydası da yok.

  • BMW bile teslanın reklamını yapıyor. Hem de bedava. Musk bu işi biliyor. Alayını sıraya dizdi. Tüm büyük üreticiler paçaları tutuşmuş vaziyette elektrikli araba üretme derdine düştü. Sorarlar aklınız neredeydi diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tesla camlarının kırılması sabotaj da olabilir. Eğer öyleyse üstlenen de kendini göstermiş. Musk, çıkıp da içimizde köstebek var diyebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba aerodinamik olarak çok iyi sonuçlar veriyor bilmeden konuşma arabanın tasarımı alışılmışın dışında sadece görsel felaket olduğu söylenemez

  • Tesla sayesinde reklam yapıyorsun bmw. Son 20 yılda Tesla ne kadar premium marka varsa hepsinin içinden geçti Tesla bir 20 yıl daha geçmeye devam edecek. Elon Musk adamdır adam bmw sen kendini kandırmaya devam et

  • Kırılmaz cam olayını anlamayan aptallar var hala.Kırılmaz camın amacı içerdeki yolcuların zarar görmemesi zaten bu camlar hiç kıırılmasaydı 50 calibre mermilere boş yere zırh delici derlerdi.Aklınızı çalıştırın biraz.Ve cam tamamen parçalanmadı çatladı ve içeriye giden bir kırık veya gözüken bir delilk var mı acaba.Bmw yi severim ama b6 tip zırh donanımlı araçla bu testi ortaya koymak çok saçma adı üstünde zırh.

  • Tesla çok cesur bir tasarımla ortaya çıkmış. araç şeklini oldukça basit tutarak hem dayanınıklığını hem de imalat ve maliyeti ile ilgili konuları çözmüş. Bmw 2018 li yılların kara tireni olarak konuşmaya hakkı yok. Tesla nın elinde bulunan teknolojinin yanına yaklaşabilmleri için bir 20 sene geçirmesi gerekir.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.