Şimdi Ara

BMW 7 SERİSİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
58.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bak sadece hakaret ediyosun.sana söylediğim şeyleri hmen netten araştırıyosun ve aferin sana öğrenmeye başladın internettende olsan.ama tabi daha öğrenemdiklerin var olsun zamanla ...bak 2 gün içinde nasıl öğrenmişsin 99 da çift vanosa geçildiğini .makyaj denilen şey kasa değişikliği değildir vestopların,farların değişmesi makyaj olarak adlandırılır.hatta üreticiler(bak bilmediklerini öğretiyorum sana netten öğrenemezsin bunu)taahhütte bulunurlar şu kadar sene kasa değişikliğne gitmiycez diye.bu yüzden yapmak istedikleri değişiklikleri makyaj adı altında yaparlar,eğer bir kasa değişikliğine taahhüt ettiği tarihten önce giderse tazminat ödemeye mahkumdurlar.internetten kes kopyla yapıştırda üstüne yok.kataloglarda bazı şeyler yazmaz merak ve sevgiyle öğrenilir bazı şeyler.ikincisi boyuna hakaret ediyosun kim olduğumu soruyosun sana fake olmadığımı söyledim ama inanmak zorunda değilsin onunda bi önemi yok.kimsem kimim bilgilerimizi yarıştıralım.




  • ilk başta"hayır 99da yakıt tüketiminde,motorda herhangi bi değişiklik olmadı ne münasebet"diyodun bugün "ya canım varda o kadar abartılacak kadar değilki ya"moduna girmişsin.sen kendi kendini tekzib ediyosun.ben napıyım...
  • makyajin ne oldugunu cok cok iyi biliyorum kendini kanıtlamana gerek yok... bir onceki kasa 7 serisindeki makyaja bakarsan daha radikal degisikliklerin oldugunu gorursun.. ben makyaj yok demedim lafi duzgun anla.. makyaj L7 ile beraber geldi dedim.. L7 den sonra ayni yil E38 ve E38-2'de sadece far ve stoplari degistirdiler.. resim de ekledim.. körsen yapacak bir seyim yok.. makyaj demek biraz daha radikal değişiklikler demektir.. sadece far stop değiştirmeyi sen makyajdan sayıyorsan ona bir şey diyemem kendi görüşündür!

    internetten kopyala yapistir yapmayamagim da ne yapicam.. yakit azaldi diosun yakit azalmadigi gibi fazla oldugu ortaya cikiyor... bana guya bilmedigim seyleri anlatiyorsun ya hani, bence senin ogrenmen gereken seyler var.. artik uzatma.. iddia ettigin seyler yanlis cikiyor, o kdr iddiali giriyorsun konuya, sonra kalkip makyaja kaydiriosun konuyu.. ustelik demedigim seyleri demisim gibi lanse ederek.. tekrarliyorum, makyaj yok demedim makyaj L7 ile beraber geldi ddm ac bir daha oku... neyse bilgilerine bir seyler katmis olduk her seyi bilmiomuşun demek ki daha da cevap vermeyecegim sen ustun bilginle yasamina dvm et...

    bu arada evet, yakit degerleri degisik degil dedim onu da belirteyim tekrar.. iyice okursan 100km de, ortalama yakitta degisiklik olmadigini gorursun.. ve bunu da ayrıca belirttim!! ONDALIK BASAMAKLAR HARIÇ diye.. ondalik basamakta da 0.4ltlik fark var... öyle değişiklik yok diyip ardından var ama az fln demedim.. senin dediklerinin nasıl yanlış olduğunu göstermeye çalışıyorum.. dediklerimle çelismiyorum yani komik olma artik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 3 Nisan 2011; 14:14:26 >




  • bak arkadaşım niye bu kadar hakaret ediyosun anlıyorum,olsun canın sağolsun...bi mesajın öbürünü tutmuyor,önceki mesajında "far stop ve jant değişiklikleri olmuştur bunu makyajdanmı sayıyosun"demedinmi?şimdide ben makyaj yok demedimki diyosun!
    "makyaj adamakıllı değişimdir,makyaj radikal değişimdir" bunlar senin izafi makyaj tanımlamaların saygı duyarım,ama hiç bir geçerliliği yok göreceli olduğu için bu kişiden kişiye değişir kime göre radikal,kime göre değil bir muamma;sen aracını bu sene 0 km aldın 6 ay sonrasında üretici kafasına göre değişiklik yapsa ve deseki bu adamakıllı bi değişim değil canım makyaj bu dese ne dersin?bunun için makyajın dünya araç terminolojisindeki objektif tarifini öğren bu kıyağımıda unutma;)makyaj;kasa değişikliği yapılmadan,far,stopve aksesuarlarda yapılabilecek değişikliklerdir.bunun ötesi kasa değişikliğ olarak adlandırılır.ve üretici bunu taahhüt ettiği tarihten önce yapamaz yaparsada tazminat ödemeye mahkumdur...




  • hı hı tmm...
  • Arkadaslar sahibinden.com da iki tane 760Li ilani buldum.araclar sifir.bir tanesinin linkini yaziyorum.sanirim arac serit takip kor nokta sinyali gibi aksesuarlar haric full donanim gibi duruyor.

    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-7-60i-long-siyah-siyah-serkanauto-45067462/detay

    Sizce bu arac nasil hem donanim hem fiyat olarak borusana yakinmi.birde resimlerde gordugum kadariyla menuler turkce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 5 Nisan 2011; 18:09:39 >
  • sayin chn06;

    gercekten merak ettigim icin soruyorum.. nicin 750LI xdrive bir araci zevkinize gore olusturmak ve garantili bir otomobile sahip olmak yerine garantisiz ve renk/donanim seklini kendinize gore secemeyeceginiz bir 760LI pesinde kosuyorsunuz.. ben omrumde 300hp den yuksek gucu olan arac kullanmadim ama sebebiniz sadece 544hp vs 407hp degildir sanirim.. 760 yerine 750 kullaniyorum deme sigligina da duseceginizi sanmiyorum, sonucta sayisiz araba kullanmis bir kisisiniz boyle bir kompleks sahibi olmaniza da ihtimal vermiyorum nedir peki gercekten cok ozel araclar bunlar sonucta..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemUsUs
    sayin chn06;

    gercekten merak ettigim icin soruyorum.. nicin 750LI xdrive bir araci zevkinize gore olusturmak ve garantili bir otomobile sahip olmak yerine garantisiz ve renk/donanim seklini kendinize gore secemeyeceginiz bir 760LI pesinde kosuyorsunuz.. ben omrumde 300hp den yuksek gucu olan arac kullanmadim ama sebebiniz sadece 544hp vs 407hp degildir sanirim.. 760 yerine 750 kullaniyorum deme sigligina da duseceginizi sanmiyorum, sonucta sayisiz araba kullanmis bir kisisiniz boyle bir kompleks sahibi olmaniza da ihtimal vermiyorum nedir peki gercekten cok ozel araclar bunlar sonucta..

    Cem Bey mesajiniza tesekkur ederim.bunun birkac nedeni var kendi adima.birincisi garip gelecek ama bmw de binek otomobil olarak arkadan itisli araclari tercih ediyorum.750 modeli 4 ceker bir araba.4 ceker olmasi daha iyi tabiki ama 4 ceker arabalarda kisisel fikrim arkadan itisin tadini alamiyorum.geriye kaliyor bu durumda 730 long modeli.bunuda kullandim ama performansi beni cok tatmin etmedi.ikinci nedeni 760 modelinin arka egzos kisimlari hosuma gidiyor.bunu borusanda yapabilirlermi bilmiyorum.ucuncu nedende 760 modelinin 750 modeline gore donanim olarak daha dolu olmasi ve individual opsiyon secenekleride olmasi(bu konuda tam emin degilim 750 icinde olabilir bu durum).son nedende borusandan gelecek aracta navigasyon olmayacak.bu kadar para veriyorsam navigasyonlu olmasini isterim.en azindan yurt disindan gelen aracta navigasyon mevcut calisiyor.calismasa bile haritasini yurt disindan bulabilirim ama buradan alirsam navigasyon alma sansim yok.




  • Vay 7 serisinin de topici varmış.Güzel, bende hemen açıyorum bi tane S-Klasse topici
  • @chn joshcyoon: 7 serisi long versiyon bakıyorsan ve 730Ld performansı seni tatmin etmeyip, 760li'yi de getirttiremiyorlarsa neden 740Li düşünmüyorsun? Bence 7 serisi için en mantıklı motor seçimi. 326 beygir ve 3 litre hacminde benzinli motor. Bence bi bak derim.

    http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/7series/sedan/2008/allfacts/engines/engine_data.html
  • BMW, 7 serisinin güzel reklamlarını yapıyor, fakat video kliplerde.

    Çok güzel çekimler var. Göz atın derim.
    Kylie Minoque & Taio Cruz - Higher



    Jennifer Lopez & Pitbull - On the floor(youtube'da en çok izlenecek video olmaya aday, 1 ayda yaklaşık 100 milyon rekorunu kırdı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 12 Nisan 2011; 19:19:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AceVenturA

    7.30d'nin arkasını 7.60 gibi yapmışlar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-m-paket-ozel-siparis-7-60-arka-eksozlar-ve-tampon-tertemiz-47915960/detay/

    almanya'dan parça getittiricez o zmn... bende bnm arabanın arkasını 5.50i'nin arkası gibi yaptırmak istiyorum.. nereyle irtibata geçmemiz lazım acaba? araştırılmalı..




  • arkadaşlar sahibimdende 94 model 730i 184 bin km de iyi fiyata satıyor doktordan diye.araç bir yıldan beri satılamadı bir şey olabilir bilemiyorum çünkü fiyatı uygun.94-96 yıllarında üretilen bu v8 motorları diğer motorlardan dez avantajı varmı bakım masrafları ve kronik sorunları olan bir motor mu niye bmw 2 yıl uyguladıktan sonra bu motordan vazgeçti bilen varsa yardımcı olurmu.

    araç tecrübelerim küçük arabalardan geçmiş biri olarak ömrümde bir kere olsun long sınıfı araç sahibi olmak istiyorum ve mersedes 300 se-bmw 730i tarzı arabalara ilgim var ve 20 bin tl civarı bütçe ayırmayı düşünmekteyim.yakıt benim için önemli değil ikinci aracım olacak kriter olarak mtv ve kullanım masrafları yer almakta ve aracı aldıktan sonra 5000 tl kadar masraf yapabilirim.düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
  • tavsiye etmem.. parca skntisi, eski model olusu, 16 yilda 184000km nin hikaye olmasi vs vs vs
  • birde e32 kasa 90 model 730i yarım enjecsiyon ve sıralı 6 internette araç var beyaz bmw fiyatı 11 700 tl civarı bu araca ne dersiniz biraz beni co2 salınımı endişelendiriyor 350gr/km yeni mtv yasası çıkarsa vergisi artacak.yakıt tüketimi önemli değil zaten 90 model mersedes 300se almaya kalkmıştım bir aralar hemen hemen aynı motor düşünclerini paylaşırsanız ve yardımcı olursanız sevinirim.
  • hocam mesajimi okudun mu? arabayi almak problem degil.. o arabayi yurutemezsin turkiyede..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZon
    hocam mesajımı okudun mu? arabayi almak problem degil.. o arabayi yurutemezsin turkiyede..

    mesajınızı okudum okumamak gibi saygısızlık yapmam .ben daha önce ikinci aracım olarak opel kadet otomatik sahibiydim 90 model bir araçtı 5 bin tl aldım 3000 tl masraf yaptım 25000 km kullandım ve 6000 satmıştım.çıkmacılardan karbüratörünü bile çıkmacılardan bulup değiştirmiştim biraz meşakkatli idi fakat ugraşıp olduğunda beni mutlu ederdi.tabiki aracın yarısından fazla masraf yapıp aracı toplamak bazı kimselere mantıklı gelmeye bilir sadece motoruna-şanzumanına ve kaportasına dokunmayarak fakat aracın geldiği son nokta beni mutlu ederdi ve 3000 tl bana çok fazla gelmemişti.
    sonuçta bu dediğim e32 730i 90 model araç sizce kadet den farkı bu açıdan baktığımızda farkı ne olur.araç 11 bin tl civarı böyle kaliteli araca 4-5 bintl masraf yaparsam beni etkilemez sayın techzone bu durum hakkında fikirleriniz nedir bu kasa kullandınızmı temiz bir araç yapılan masraflar değermi




  • ve yarin istanbul, 750Li xDrive siparisi falaan

    PS: facebook iletisi gibi oldu :P
  • bu bmw 7 seri e38 lerin hastasıyım. ( 98 7.50i )

    bilen varsa fotodaki farlardan nereden temin edebilirim. yada hangi dükkan-firma temin eder ?
    internette araştırdım hep amerikadaki tuning dükkanlarında mevcut bu ve benzerleri..

    yardım please.

     BMW 7 SERİSİ


     BMW 7 SERİSİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertannn -- 9 Kasım 2011; 1:26:18 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.