Şimdi Ara

bmw 6 serisi alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2005-2010 model arası 2.el Bmw 6.30 almayı düşünüyorum... Bu tarz bir araba kullanan var mı yada bilgisi olan araba hakkında pozitif ve negatif yönlerini açıklayabilirse çok sevinirim... Herhangi bir problem açarmı? Ayrıca aracın bakımı ve parca masrafları hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim. herkese iyi forumlar.......
     bmw 6 serisi alınır mı?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noyan312

    Merhaba arkadaşlar 2005-2010 model arası 2.el Bmw 6.30 almayı düşünüyorum... Bu tarz bir araba kullanan var mı yada bilgisi olan araba hakkında pozitif ve negatif yönlerini açıklayabilirse çok sevinirim... Herhangi bir problem açarmı? Ayrıca aracın bakımı ve parca masrafları hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim. herkese iyi forumlar.......
     bmw 6 serisi alınır mı?

    Hocam merhaba.

    2006 model 6.30 Cabrio sahibi bir arkadaşım var, kendisi arabayı 120 bin küsür kilometrede aldı(yalan olmasın tam rakam veremiyorum). Arabaya 1 kere bindim ve kullandım, gayet konforlu ve performanslı bir araba, aracın bakımının tuzlu olup olmadığını yarın kendisine sorarım fakat araba kendisindeyken hiç kaza yapmadığı için parça masrafı hakkında bir bilgi veremem.

    Pozitif yönleri olarak : İç ve Dış dizayn olarak güzel bir araba olması, motorun performans konusunda tatminkar olması.

    Negatif : Yakıt (Ben bu tarz arabalarda pek önem vermiyorum ama genede söyleyeyim) yoğun trafikte inanılmaz yakıt tüketimi var ve arabanın uzun ve geniş olması.

    Bu arada uyarayım şuan 2.Elde satışta olan 6.XX kasaların çoğu kazalı ve değişeni var, eğer kaza ve değişen takıntınız varsa, 6 Kasa yolundan vazgeçmenizi öneririm




  • teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için kazalı olmasa tabi daha iyi olur açıkçası ama hesaplı bulursamda ufak tefek hasarlıları tercih edebilirim sorun olmaz. benzin evet biraz fazla yakıtı var fakat senelik 10.000 km yol yapıyorum yani fazla sayılmaz o yüzden takmıyorum benzini. araba ilk çıktığından beri hayalimdi şuanda fiyatları düştüğü için bunu gerçekleştirmek istiyorum. fakat arkadaşlarımdan birçoğu bu arabayı almamı istemiyor. bu fiyatlara jaguar xf tercih etmemi söyleyen yakın arkadasım var . sizin öneriniz nedir?
  • Jaguar xf aileniz varsa tabiki daha uygun olur fakat 6.30 da çok güzel bir araçtır. Alınır.
  • aile yok yanlız yaşıyorum spor bir araba istiyorum 100.000 TL ye kadar limit var . 6 serisi gerçekten hoşuma gidiyor araştırdım iyice 6.45 ler 6.30 lara göre daha temiz ve daha ucuz yani ama vergisi ve yakıtı korkutuyor adam gibi bi 6.30 da fiyat yüksek bilmiyorum napıcağımı 6.45 yakıtına başedebilirmiyim onu düşünüyorum şimdi :))
  • 6 serisi, alt yapı olarak nerdeyse %100 e60 5 serisi ile aynıdır. Şase (coupe olması dışında), yürüyen aksam ve motorlar aynıdır, sadece kasa farklıdır. Yani pratikte 6 serisi almanın 5 serisi almaktan farkı yoktur. Tek dikkat edilmesi gereken fark, 6 serisi netice de spor bi araç olduğu için yıpratılarak kullanılmış olma ihtimali daha yüksektir. Dolayısıyla iyi araştırılmalıdır, temiz ve bakımlı bulunursa ki bulunur, o zaman alınır çatır çatır binilir bence :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz 1985 -- 18 Ağustos 2014; 18:19:41 >
  • deniz 1985 D kullanıcısına yanıt
    5 serisiyle aynı mekanik kullanılıyorsa bence bu iyi bişey parça fiyatları falanda heralde sandığım kadar can yakmaz gibi. bu fiyata spor bu aractan başka alternatif te gelmiyor aklıma teşekkürler yorumunuz için:)
  • Noyan312 N kullanıcısına yanıt
    hocam parça aynı seri araçlarda bile farkeder, öyle bi genelleme yapmayın.

    parça alırken genelde şasi no dan sorgulama yaparlar, ha fiyatları yakın olabilir belki ona bir şey diyemem.


    2007 e60 520d kullanıcısı olarak benim size önerim; madem siz de benim gibi bekarsınız :) yüksek modelli araçlara yönelin (f30 320i ed ya da e90 320d gibi...)
    modeli yuksek kilometresi dusuk araçların bakımı daha kolay olur, masrafı azdır.
    630ci aldığınızı düşünelim, araçtan keyif almanız için seri kullanacaksınız ve 13-15lt arası bi tüketim göreceksiniz, bu sefer canınız da sıkılacak.
    320i ed yi düşünün derim özellikle, bu araç piyasa şartlarına bakarsak uygun fiyattan gidiyor şuan.
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim önerileriniz için 3.16i F30 tekno paket var bizde güzel araba fakat herkesin altında olmayan spor bi otomobil olsun düşüncesindeyim. corvetteC6 veya porsche cayman bu tarz bi araba düşünüyordum işin açığı fakat şuanda arabaya yatıracağım miktar bu arabalara yetmiyo yani 100.000 TL gibi bi kotam var. bu yuzden 6.30 tercih ettim vergi ve benzini o kadar dert etmiyorum 13-15 lt yakmasına razıyım km de 1TL ye kadar yolu var ondan sonrası sıkıntıya düşürebilir:) bi yandan da düşünmüyo değilim yüksek model bi aracı. yani mercedes a200 amg de akla mantığa uygun geliyor. ama işte gittiğim yerde 6.30 daki izi bırakabileceğini düşünmüyorum açıkcası alacağım araba konuşsun istiyorum.... @sepulturgay
  • İmkan varsa durduğunuz hata,temizini bulursanız keyifle binersiniz.
    100bine temiz zor biraz,vergiyi dert etmezseniz 645ci leri daha düşük bir bütçeyle alabilirsiniz daha keyifli bir araç olur.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    <!--ok--> 6.45 ler 85-90 bin TL ye var 1-2 parça boyalı olanlara bakıyorum mekanik problem cıkartmasın yeter ... teşekkürler yorumunuz için
  • dostum yaklaşık 1 aydır 645ci kullanıyorum. 2004 model, 80000 km de aldım, şu an 82000 de.
    bundan önce 320 cabrio, scirocco, rcz, mercedes c220, insignia cdti gibi araçlar kullandım zaman zaman.
    inan ki, bu arabaya binene kadar ben arabaya binmemişim. ortağımın corvette c5 alması neticesinde bende hızlı ve coupe araç arayışına girdim.
    aslında 335 arıyordum ancak bu kadar temiz 645 bulunca almaya karar verdim. çok doğru bir karar vermişim. 105 bin e aldım aracı, ama inan ki bulabildiğim en temiz araçtı.
    gittiğin her yerde senden bahsediliyor, arabana bakılıyor. bu en önemli artısı. gazladığın zaman deli gibi gidebiliyor.
    corvette elbette biraz daha hızlı bir araç ama asla önünden kaçıp gidemiyor. aynı zamanda ulaşacağın yere bin kat daha konforlu ulaşıyorsun.
    hele hele dediğin gibi az km yapıyorsan hiç korkma al derim ben. şehir içi bursa da ortalama 14 litre yakıyor. şehir dışında ortalama 120 ile gittiğin zaman 9 litrelere kadar düşebiliyor. öyle korkulacak kadar fazla yakmıyor.
    ama aldığın zevk, içindeyken ki hissettiklerin başka bir arabayla kıyaslanabilecek gibi değil.
    senin istediğin gibi, gittiğin yerde araban konuşuyor dostum.
    31.08 de körfez pistine gittim. diğer arabalardan hiç geri kalmadım bununla. bir resim paylaşıyorum pist hatırası...
     bmw 6 serisi alınır mı?


    birde küçük hatırlatma, sakın ama sakın smg şanzımanlı olanlardan alma. çok zevkli olduğu söyleniyor ama şehir içinde tam bir eziyet. arıza durumunda çözülebilmesi de oldukça güç. 2 aydır serviste yatan smg arızalı 645 biliyorum ben...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal6630 -- 4 Eylül 2014; 11:01:06 >




  • bende 635d cabrio alıcam kendi e92'imi sattıktan sonra. 630 cidden bu kasada çok ağır kalıyor,kime sorsam 630 kesinlikle alma deniyo.Alıcaksanız 645 veya 650 almalısınız. Ayrıca 645 üretildiği yıllarda ödül de almış. 630'un böyle birşeyi yok. Zaten 630'un diğerlerinden ne kadar ucuz olduğunu da göstergesidir tüm bunlar. Bir de 2007 ve üstü alın. Güncelleme geldi motora, verimi daha iyi.

    Bu arada diesel alırsanız bakımları da korkutmaz hiç, ben e92'nin bakımlarını 500 TL civarına yaptırıyorum ekstra birşeyler çıkmazsa, öğrenciyiz sonuçta az binerim olayı olmuyor, yakıtı dert etmem demeyin 635d olmuyorsa 335d 'lere yönelin derim. 645 veya 650'yi m6 gibi düşünebilirsiniz. Çok masraflıdır kendileri bi yerde. Karar sizin.Onun dışında 635d bu kasada en verimli motordur.
  • Up su anda almaya kalksak duzgununu bulabilir miyiz acaba 6.45ci lerin ? Fiyatlari boyle motorlu bir arac icin cok uygun gozukuyorda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığa istinaden yazıyorum..
    alınmaz mı yaa..6 da alınır 7 de..
  • Ehliyeti yeni aldım, şuanda elimde 1.5 dizel 2011 cikisli megane 3 var. Arabayı değiştirmek için 70.000tl nakit param mevcut, 110.000, 115.000 lira civarina 6.45ci mi yoksa 335i mi önerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakımdan soruyorum bu araçlar neden bu kadar ucuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.