Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.550
Cevap
111
Favori
725.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone
    dinamik sürüş sistemi de sen ona bence yoksa yanlış anlaşılma olacak

    Tamam dostum:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    @oktaybmw: öncelikle hayırlı olsun.. donanım seçenekleri kişisel zevk ve ihtiyaçlara göre şekillendirebildiği için bana yeterli gelip gelmemesi çok önemli değil.. siz kullanacaksınız sonuçta.. sorularınıza cevap vereyim..

    1- bu donanım seviyesinde 110.000€'nun altına inmezler..
    2- navigasyona oturduğunuz ilde ihtiyacınız olmayabilir ancak şehirdışına çıktığınızda inanılmaz yardımcı oluyor.. ya da yine ikamet ettiğiniz şehirde hiç bilmediğiniz yollara girip, daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gidiyorsunuz.. mutlaka yolunuz düşüyüyor.. ben kesinlikle alın derim.. birde navigasyon profession alarak sadece navigasyon değil aynı zamanda daha detaylı bir iDrive ve daha büyük ekrana sahip oluyorsunuz.. M Paket 5.30d alıp Navigation Profession almamak büyük hata olur.. imkanınız varsa kesinlikle ekletin..
    3- trimler (kaplamalar) aluminyum kalsın bence

    @chn06: hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım...

    sensetik deri döşeme: büyük oranda hava almaz, çok terletir...

    dakota deri: %60 oranında hava alan büyük oranda gerçek deri kullanılan döşeme çeşididir..

    nappa deri: %99 hava alır, vücudunuza da hava aldırır, minimum terleme, maksimum konfor ve rahatlık sağlar.. günümüzde Range Rover VOGUE gibi Premium SUV'larda kullanılan %100 gerçek deri olan Oxford deri döşemenin 1 gömlek altıdır... kesinlikle nappa tercih edin derim..

    ayrıca dsc/dtc sistemi tüm BMW'lerde standart alamazsın diye bir şey yok.. sanırım sen dinamik sürüş sistemini M süspansiyonla alamazsın demek istedin.. M süspansiyonla dinamik sürüş sistemi bir arada satılan opsiyonlar mevcut ancak M süspansiyon zaten sert bir süspansiyon olduğu için dinamik sürüş sistemi alıp ekstra sertleştirmenin anlamı yok diyerek çok tavsiye etmediğim bir şeydir..

    fakat madem gençsin 5 serisi yerine Porsche Cayman S, Porsche Boxster S, Audi A7 neden bakmıyorsun?


    Hocam SAV'lerde gördüğüm Nevada derinin bahsettiğiniz bu iki deriden farkı nedir acaba?




  • X serileri (X1 hariç) amerika üretimi olduğu için nevada deri ile gelmektedir.. kalite olarak nappa ile eş değer olup, aynı renkte (örneğin bej) renk farklılıkları ve desen farklılıkları vardır...
  • Teşekkür ettim ;)
  • öncelikle cvp yazıp ilgilenen arkadaşlara tşkr ederim. dediğiniz gibi 110.000 in altına inmediler. siparişi yazdığım şekilde verdim. (techzone bey navigasyon konusunda da fazla şehir dışına çıkan biri değilim. aksarayda bilmediğim yer yok. üstelik ben bu aracı 2 sene sonra satmayı düşünmem.yani benle bi 8-10 sene geçirir.Aracı satacağım zaman zaten epey fiyatı düşmüş olur aracın, bu sebebten satışta katkısı olmaz diye düşündüm.tabi bu benim şahsi düşüncem. ilginiz için ayrıca tşkrler.)

    Ama teslimat tarihini yarına bıraktılar. mart sonumu nisan sonumu diye?? sizce hangisi olabilir?
  • babam da bazen aracı kullanacağı için 5 serisi seçtim. yeni kasanın tasarımı ve tabiki bmw olmasıda ayrıca beni yönlendiren sebeplerdi.
    ama çevremdeki insanlar 520 nin daha mantıklı olcağını söylüyordu.(az yakıt ve 2. el piyasasından dolayı) bense her zaman güçlü motor ve performans istediğim için hep 3000 motor düşündüm. sizce 530 seçtiğim için pişman olacağım bi sorunla karşılaşırmıyım? yani 5 serisi babam için, 3 lt benim için diye değerlendirdim.
  • Bence 520 ve 530 ikiside iyi secim.bizim araclarimizin cogu 3000 motorla 6000 motor arasinda oldugu icin 3000 motoru sectim.pisman olmazsiniz
  • sizin opsiyon listenize baktım. hayırlı olsun.herşey var sanırım full + ful gibi. ne kadar tuttu acaba?
  • borusan adana. (özelden yazamadım yeni olduğumdan)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaybmw
    borusan adana. (özelden yazamadım yeni olduğumdan)

    Sizin aracinizda hayirli olsun
  • 5.20d ile 5.30d'nin yüksek hızlarda tampon tampona gittiğini biliyoruz.. 5.30d'nin tek avantajı daha yüksek motor hacmine sahip olduğu için turbo desteği ile daha yüksek torkla daha seri bir ivmelenme kazandırması.. o da o kdr önemli değil özellikle aksaray gibi ufak şehirde.. ben sizin yerinizde olsam 20d yaparım motoru, aradaki fark ile de Navigation Professional ve BMW 7Logic HIFI müzik sistemi alırım... vergiside az olur yakıtıda az olur.. artı son söylediğim 2 opsiyonla daha da premium bir hale gelir araba..
  • zaten hı fı professınaol var. dün de yazmıştım. sanırım görmediniz.
    ama 530d nin performansı farklı olur diyordu forumdaki bi çok kişi. ben o zaman üye değildim. sadece yorumları okuyodum. yinede saolun yorumlarınız için..
  • @Techzone
    O ne güzel bir araç yahu güle güle kullan diyorum üstat . Bize de nasip olur inşallah hayran kitlesinden çıkıp sürücü listesinde de yer almak istiyorum.
  • @oktaybmw: tabiiki farki var 20d e gore... daha seri ve daha guclu motor sonucta ama dedigim gibi tercih meselesi.. bir 5.20d ile 5.30d kullanma sansiniz olsa anlarsin ne dmk istedigimi.. ha bi twinturbolu 5.35d fln alacak olsan gozunu kirpma al dicem ama hem ufak sehirde yasiosun hemde anlafigim kdryla sehirlerarasi yol senede 1 2 kere yapiliyor.. yani 30d kullanim amacina bakinca biraz gereksiz.. ben bile ayda en az 1 kere istanbul ankara yapiyorum ona ragmen 5.20d aldim ve gayet yeterli.. ama keyif meselesi tabiiki.. bodrumda yasayan bir aile dostumuzda e60 kasa 5.50i sahibi.. adam yaptigi yol yillik 2000km fln.. zevk meselesi tamamen ama gereksiz.. karar sizin..
  • Arkadaşlar benim araçta (Comfort aldım, opsiyon olarak sadece aktif sürüş ve hakiki deri var, geri görüş kamerası ile beraber) sadece jantlar küçük gibi geliyor bana. Bunu 19 inch olanlarla değiştirmeyi düşünüyorum , Borusan veya dışarıdan aldığımda fiyat farkı çok olur mu, ya da kaça olur ortalama.. Bir de borusan harici aldığımda orijinal olur mu?
  • borusan harici orjinal bulmaniz cok zor.. cunku orjinal jantlari bmw direk olarak yetkili saticilarina gonderiyor.. sonradan alirsaniz daha pahaliya geliyor..

    bunun haricinde BMW ike birebir aynı görünüme sahip replika jantlar mevcuttur.. fiyat daha düşük ancak jantlar çok sağlam değildir.. kesinlikle tavsiye etmiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 20 Ocak 2011; 1:58:14 >
  • sipariş verildi techzone bey. umarım pişman olmam. güzel bilgilerinizden faydalandırdığınız için tşkrler. ilerde daha çok yardım alırız sizden inşallah. method man arkadaşımızda umarım bu araç sahiplerinden biri olur.
    saygılar
  • hayırlı uğurlu olsun oktay kardeşim
  • techzone dostum yardımına ihtiyacım var ama pm atamıyorum...

    araç ingiltere menşeili olduğu için burada linklerini paylaşıp başlığı katletmek istemiyorum ama buradan yaz dersen yazarım. selamlar
  • PM alımını kapattım.. artı sen nerdesin olm bunca zaman.. tokatlicam ama ha, 5.20d aldık insan bi hayırlı ossun der.. şubat 2. hafta teslim

    sor burada.. başlık senin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Ocak 2011; 23:58:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.