Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.550
Cevap
111
Favori
725.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracı inceledim, oldukça temiz görünüyor. Yanlız M kasa ön tampon etekleri aracı yere oldukça yaklaştırmış, aracı düz yol dışında çok dikkatli sürmek gerekir altını vurmamak için. Ayrıca, galeride yardımcı eleman olmadığı için test sürüşü yapamadım ayrıca 7 yıllık bir araca o kadar para bağlama düşüncesi pek mantıklı gelmedi.

    Sonuç olarak aracı almaktan vazgeçtim, siz hala ilgileniyorsanız hayırlı olsun derim

    quote:

    Orijinalden alıntı: TechZoneonuç


    bu arada araç ciddi anlamda hoşuma gitti.. inanılmaz temiz.. eğer siz 2007 5.20d almaya karar verirseniz, bana bildirin şirket aracı olarak alabiliriz 5.25d Touring'i...




  • biz şirket aracı olarak kullanacağımız için (SW ihtiyacımız var) M tampon fln önemli değil.. gerekirse onlar söktürülüp borusan'a satılır normal tamponlar taktırılır..

    haber verdiğiniz için teşekkürler..
  • kafadaki soru işaretlerine cevap olması maksatı ile şu yeni 5 serilerinin fiyatın düşme fln olacak demiştik ve tartışmıştık...

    Kosifler Oto BMW Satış Müdürü, sevgili dostum Barkın Pınar ile görüştüm,

    böyle bir şeyin olmayacağını ancak önümüzdeki bir zaman içerisinde paket adlarının kalkabileceğini (tıpkı 3 serisinde olduğu gibi) fakat paket adları kalksa dahi 5 serisinin içerisinde yine Comfort paketi ile gelen opsiyonların standart olacağını belirtti..

    fiyat düşüşü ise çeşitli kampanyalarla (ki 5 serisi için çok erken) ya da zaman geçtikçe, aracın modası geçtikçe düşecektir fakat 3 ya da 4 sene sonra makyajlanınca tekrar yükselişe geçeceğini belirtti..

    durum bu haber vereyim dedim...




  • E60 Kasa Türkçe kullanma kılavuzunu nerden bulabilirim e-bookda olsa olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heycan

    E60 Kasa Türkçe kullanma kılavuzunu nerden bulabilirim e-bookda olsa olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    türkçe olarak bulmanız çok zor.. ingilizce olur derseniz:

    http://bit.ly/hAKmCL
  • ingilizce olarak elimde mevcut yardımınız için teşekkürler
  • Arkadaşlar 10 gün önce 2000 model M paket 520 ia aldım. Ancak birkaç sorunum var yardımcı olabilecek arkadaş varsa ilgilerine şimdiden teşekkür ederim.

    1- Yol bilgisayarı ekranında nokta nokta eksikler var. Baya bir eksik var hatta. Yanmıyor kilometresi, yol bilgisayarı ekranı, termometre ekranı göstermiyor.
    2- Araç bazen gaz verdiğim halde özellikle uzun yolda sanki ayağımı gazdan çekip çekip basıyormuş gibi davranıyor. Herzaman olmuyor ama.
    3-Lpg taktırmak istiyorum ucuz birşey taktırsam ne olur?

    Ayrıca değerini bulursam satadabilirim tüp taktırayımmı diye ondan kararsızım. Ne tavsiye edersiniz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

    Arkadaşlar 10 gün önce 2000 model M paket 520 ia aldım. Ancak birkaç sorunum var yardımcı olabilecek arkadaş varsa ilgilerine şimdiden teşekkür ederim.

    1- Yol bilgisayarı ekranında nokta nokta eksikler var. Baya bir eksik var hatta. Yanmıyor kilometresi, yol bilgisayarı ekranı, termometre ekranı göstermiyor.
    2- Araç bazen gaz verdiğim halde özellikle uzun yolda sanki ayağımı gazdan çekip çekip basıyormuş gibi davranıyor. Herzaman olmuyor ama.
    3-Lpg taktırmak istiyorum ucuz birşey taktırsam ne olur?

    Ayrıca değerini bulursam satadabilirim tüp taktırayımmı diye ondan kararsızım. Ne tavsiye edersiniz??

    hayırlı olsun öncelikle..

    1) bunu özel bir serviste yeni ile değiştirebilirisniz ve sanırım cüzi bir miktar değişim masrafı olacaktır.. detaylı olarak sorup öğrenebilirsiniz..

    2) benzin pompası ya da benzin filtresi ile ilgili bir sorun olabilir.. bunu Yetkili Serviste baktırmanızı tavsiye ederim..

    3) ucuz bir şey taktırırsanız aracınızın değeri düşer ve sizde kullanırken sorunlarla uğraşırsınız.. benim tavsiyem BRC ya da Prins taktırmanızdır..




  • Teşekkürler, yarın lpg takılıyor sanırım romano marka olacak. Takacak olan servis arkadaşım sayılır ve ısrarla bunu tavsiye etti. Brc prins lovato ne ararsan var ama bunu tavsiye etti. E320 si olan bir arkadaşımda romano taktırmış o da memnunum dedi. Hayırlısı bakalım. Yarın gitmişken göstergeyle o devirdeki bozukluğuda tamir ettiririm.
  • slm techzone bey, ben yeni üye oldum.yarın yada çarşamba günü beyaz dakota bej 530d m paket sipariş veriyorum.artı ekstra donanımlar olarak 1-uzaktan kumandalı alarm 2-güneş korumalı camlar 3-hıfı proffessınoal logıc 4-usb ses arayüzü attırıyorum. sormak istediğim 3 soru var. 1-fiyat 114.360 euro çıktı 110.000 e indiler. acaba daha fazla indirme şansımız olabilirmi? 2-bu şekilde bi araç sizce opsiyonel olarak yeterlimi? (aksaray ilinde oturduğum için navigasyon gereksiz gördüm ihtiyacım olmaz diye neticede küçük yer) 3-iç kaplama pakette alüminyum ama değiştirme seçeneğim var.antrasist ahşap hoşuma gidiyor fakat sporsal görselliği bozar diye endişem var? sizce hangisi uygun olur? şimdiden tşkrler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaybmw
    slm techzone bey, ben yeni üye oldum.yarın yada çarşamba günü beyaz dakota bej 530d m paket sipariş veriyorum.artı ekstra donanımlar olarak 1-uzaktan kumandalı alarm 2-güneş korumalı camlar 3-hıfı proffessınoal logıc 4-usb ses arayüzü attırıyorum. sormak istediğim 3 soru var. 1-fiyat 114.360 euro çıktı 110.000 e indiler. acaba daha fazla indirme şansımız olabilirmi? 2-bu şekilde bi araç sizce opsiyonel olarak yeterlimi? (aksaray ilinde oturduğum için navigasyon gereksiz gördüm ihtiyacım olmaz diye neticede küçük yer) 3-iç kaplama pakette alüminyum ama değiştirme seçeneğim var.antrasist ahşap hoşuma gidiyor fakat sporsal görselliği bozar diye endişem var? sizce hangisi uygun olur? şimdiden tşkrler...

    Bana sorarsaniz dosemeyi nappa yapin derim daha kaliteli.opsiyonlar icinse bir sayfa onde benim opsiyon listem var ordan secebilirsiniz yada internette bmw com tr de kendi bmwni tasarladan bakabilirsiniz




  • tkrler nappa derinin farkı nedir tam olarak. opsiyon içinse ben 115-120 civarı düşünüyorum zaten m paketle 109 oluyor yani çok fazla opsiyona girmiycem. sizce seçtiklerim benim fiyat kriterime göre nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaybmw
    tkrler nappa derinin farkı nedir tam olarak. opsiyon içinse ben 115-120 civarı düşünüyorum zaten m paketle 109 oluyor yani çok fazla opsiyona girmiycem. sizce seçtiklerim benim fiyat kriterime göre nasıl?

    Yanlis bilgilendirme yapmayim deri konusunda ama sanirim dakota normal deri nappa ise gercek deri doseme.bence m paket almayin derim.direksiyonda sadece m logosu olacak.onun yerine spor deri direksiyon alin ozellikleri ayni.ayrica m suspansiyon araci sertlestirir ve dtc sistemini m suspansiyonla birlikte alamazsiniz.m pakette spor koltukta var bildigim kadariyla benim kisisel fikrim konfor koltuklar daha iyi ama sizin tercihiniz onemli tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor süspansiyon m pakette direk iptal edilmiş. sertleşmeden dolayı. dakotanın hakiki deri olduğunu biliyorum. ama nappa yı bilmiyorum. yaşım genç olduğu için sportif olsun istiyorum. m pakette özellikle ön tampon şahane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktaybmw
    spor süspansiyon m pakette direk iptal edilmiş. sertleşmeden dolayı. dakotanın hakiki deri olduğunu biliyorum. ama nappa yı bilmiyorum. yaşım genç olduğu için sportif olsun istiyorum. m pakette özellikle ön tampon şahane.

    Opsiyon olarak ne alabilirim demistiniz sectikleriniz iyi.ekstra olarak acilir tavan geri gorus kamerasi arka koltuk eglence sistemi secebilirsiniz.bmw com tr den goreceginiz gibi 530d comfort ve exclusive olmak uzere iki paket iceriyor ikincisini tercih etmenizi oneririm
  • @oktaybmw: öncelikle hayırlı olsun.. donanım seçenekleri kişisel zevk ve ihtiyaçlara göre şekillendirebildiği için bana yeterli gelip gelmemesi çok önemli değil.. siz kullanacaksınız sonuçta.. sorularınıza cevap vereyim..

    1- bu donanım seviyesinde 110.000€'nun altına inmezler..
    2- navigasyona oturduğunuz ilde ihtiyacınız olmayabilir ancak şehirdışına çıktığınızda inanılmaz yardımcı oluyor.. ya da yine ikamet ettiğiniz şehirde hiç bilmediğiniz yollara girip, daha önce hiç gitmediğiniz yerlere gidiyorsunuz.. mutlaka yolunuz düşüyüyor.. ben kesinlikle alın derim.. birde navigasyon profession alarak sadece navigasyon değil aynı zamanda daha detaylı bir iDrive ve daha büyük ekrana sahip oluyorsunuz.. M Paket 5.30d alıp Navigation Profession almamak büyük hata olur.. imkanınız varsa kesinlikle ekletin..
    3- trimler (kaplamalar) aluminyum kalsın bence

    @chn06: hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım...

    sensetik deri döşeme: büyük oranda hava almaz, çok terletir...

    dakota deri: %60 oranında hava alan büyük oranda gerçek deri kullanılan döşeme çeşididir..

    nappa deri: %99 hava alır, vücudunuza da hava aldırır, minimum terleme, maksimum konfor ve rahatlık sağlar.. günümüzde Range Rover VOGUE gibi Premium SUV'larda kullanılan %100 gerçek deri olan Oxford deri döşemenin 1 gömlek altıdır... kesinlikle nappa tercih edin derim..

    ayrıca dsc/dtc sistemi tüm BMW'lerde standart alamazsın diye bir şey yok.. sanırım sen dinamik sürüş sistemini M süspansiyonla alamazsın demek istedin.. M süspansiyonla dinamik sürüş sistemi bir arada satılan opsiyonlar mevcut ancak M süspansiyon zaten sert bir süspansiyon olduğu için dinamik sürüş sistemi alıp ekstra sertleştirmenin anlamı yok diyerek çok tavsiye etmediğim bir şeydir..

    fakat madem gençsin 5 serisi yerine Porsche Cayman S, Porsche Boxster S, Audi A7 neden bakmıyorsun?




  • Sagol techzone hocam deri doseme farkini tam bilmiyordum arkadasada emin degilim dedim zaten.m suspansiyonda ise dsc ile alinamaz anlaminda demistim yanlis anlasilmasin:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn06

    Sagol techzone hocam deri doseme farkini tam bilmiyordum arkadasada emin degilim dedim zaten.m suspansiyonda ise dsc ile alinamaz anlaminda demistim yanlis anlasilmasin:)

    DSC diyorsun hala
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    quote:

    Orijinalden alıntı: chn06

    Sagol techzone hocam deri doseme farkini tam bilmiyordum arkadasada emin degilim dedim zaten.m suspansiyonda ise dsc ile alinamaz anlaminda demistim yanlis anlasilmasin:)

    DSC diyorsun hala

    Bi dtc bi dsc yaziyorum degilmi:).belkide baglantili oldugundan:).bu arada 760 fiyat listesinden kalkmis gelmiyor sanirim:(
  • dinamik sürüş sistemi de sen ona bence yoksa yanlış anlaşılma olacak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.