Şimdi Ara

BMW 320i Luxury Line - Max 140 civarına daha iyi alternatif var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanım amacı: Çok sık değil, emekli insanlar için
    Kullanım süresi : 6+ yıl
    Araç beklentisi: Öncelikle prestij, çok geniş olması gerekli değil, ancak kaliteli deri koltuklar, hafızalı koltuklar
    yada kaliteli müzik sistemi mutlaka olmalı, araç donanımlı olmalı mutlaka
    sıfır yada 10 bin km altı olmalı araç
    Bütçe: 120-140 bin

Görülen en iyi alternatif;

Makyajlı 320i ED - metalik beyaz
    Luxury line
    Kahverengi gerçek dakota deri döşeme / akşap kaplama
    Elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuklar
    Harman Kardon müzik sistemi
    Sunroof

Örnek araç;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yeni-tip-2015-bmw-3.20i-luxury..taba-doseme-borusan-269061821/detay

Standart 3 serisinin içi iyi değil, ancak bu tip bir iç mekanla topluyor kendini

Sizce beklentilere ve kullanım amacına göre daha iyi bir alternatif var mıdır ?

• volvo s60 t3 advance donanım alternatif olarak araştırılabilir ya da yeni kasa a4 1.4 tsi stronic (şanzıman ?). denilen bütçeye her ikisi de 0 km alınması lazım (son fiyatlardan çok haberim yok)..

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

volvo s60 t3 advance donanım alternatif olarak araştırılabilir ya da yeni kasa a4 1.4 tsi stronic (şanzıman ?). denilen bütçeye her ikisi de 0 km alınması lazım (son fiyatlardan çok haberim yok)..

hocam yanlış anlamayın ancak volvoyu prestijli bulmuyorum açıkcası bmw'ye göre, en azından bizim ülkemizde imajı o şekilde
    a4 çok güzel araçta o şanzımandan korkuyorum, 8 yıl da kesin masraf açar gibi duruyor

• O kadar para veriyorsaniz, Mercedes E180 alın derim. BMW 3 Serisi en fazla 120000TL'yi hak ediyor o da 40.yíl paketli olaní.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2016 AUDI A4 AVANT, DYNAMIC 1.4 TFSI, BEYAZ
    2016 HONDA JAZZ, ELEGANCE CVT, GRİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E180 ler 150 bin civarıydı boş paketleri ama en son baktığım da şimdi ne alemdedir bilmem ama e180 çok şık ve havalı bir araba sen illaki bakmışsındır ama ben gene de söyleyeyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
  • Emekli birine f30 gitmez.Hatta bunları boşverin temiz düşük km 2012 Civarı A6 2.0 TDI Alın derim.Dayım emekli değil aynı aracı kullanıyor.Gerçek bir prestij,kalite,konfor ve keyif aracı bizim mahalleye geldiğinde vali felan geldi sanıyorlardı ilk zamanlar320 ied 18-35 Yaş aralığında mükemmel araç onun üzerinde C180 İyidir 50'den sonrada E Sınıf'a geçilmeli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 5 Nisan 2016; 13:43:21 >

Orijinalden alıntı: kartalus

Luxury Line'lı 3 serisi gayet ideal olur.Sportline versiyonunu kullanıyorum.Sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Hocam bende önümüzdeki yaz sonuna doğru 3 serisi düşünüyorum. Bayiden almayı düşünüyorum, direkt sorulduğunda aklınıza ilk gelen olumsuzlukları nedir ? Yada 3 serisi araştırırken alternatif olarak nelere baktınız ?

Kasasi eskidi falan derseniz almayin ki haklisiniz.

Onun disinda s60 t3.
    E 180
    C180

• E180 fiyatı düşmüşken alınabilir ,gerek az kullanılmış 2.el ya da biraz ekleyip 0 bile alınır, onun dışında Alman'lardan gidecekseniz alabilecekleriniz zaten ortadadır. Bahsi geçen ied 40.yıl özel paket ise zaten full araçtır her türlü gideri vardır

Orijinalden alıntı: silverusta

quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

volvo s60 t3 advance donanım alternatif olarak araştırılabilir ya da yeni kasa a4 1.4 tsi stronic (şanzıman ?). denilen bütçeye her ikisi de 0 km alınması lazım (son fiyatlardan çok haberim yok)..

hocam yanlış anlamayın ancak volvoyu prestijli bulmuyorum açıkcası bmw'ye göre, en azından bizim ülkemizde imajı o şekilde
    a4 çok güzel araçta o şanzımandan korkuyorum, 8 yıl da kesin masraf açar gibi duruyor

volvoyu prestijli bulmayıp her köşe başında göreceğiniz bmw yi prestijli bulmak?Sizin kriterlerde hata var,kriterler şöyle olmalıydı:
    deri koltuk vs. vs. vs..
    alman olması.
    Volvo prestij olarak her köşe başında görülen bir arabayı 3e katlar.
    Eğer prestij arıyor ve alman olması kriteriniz ise o zaman e 180 bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 5 Nisan 2016; 14:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Luxury Line'lı 3 serisi gayet ideal olur.Sportline versiyonunu kullanıyorum.Sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Hocam bende önümüzdeki yaz sonuna doğru 3 serisi düşünüyorum. Bayiden almayı düşünüyorum, direkt sorulduğunda aklınıza ilk gelen olumsuzlukları nedir ? Yada 3 serisi araştırırken alternatif olarak nelere baktınız ?

Hocam ben arabayı almadan önce 3 serisiyle birlikte Mazda 6 ve S60'a baktım.Mazda 6'nın 2.0 atmosferik olması,S60'ın 1.6 dizel olması beni vazgeçirdi bu modellerden.Ben arabayı alırken 316i M-Paket ve 320i Sportline arasında kaldım ve motordan dolayı 320i'yi seçtim.Motor olarak gerçekten çok başarılı.Üst hacimdeki motorlara çok rahat kafa tutuyor.Donanım olarak tatmin edici,yol tutuş muazzam,şanzıman şahane.Benim arabayı aldığım Kocaeli bayisi müşteri memnuniyeti endeksinde Borusan bayileri arasında 1.seçildi Türkiye'de 2015 yılında.O yüzden bayi ve servisten de çok memnunum.26 bin km olduk daha en ufak bi sıkıntım yok çok şükür.Şeytan kulağına kurşun

Olumsuz yanları elbette var.Bozuk yollarda bazen çıtırtı sesi var,yüksek hızlarda az da olsa gürültü alıyor ve tümseklerde ve ufak tepeciklerde çok konforlu olmayabiliyor ama C180'in AMG'sinden çok daha konforlu.Bu sertlik Runflat lastiklerden kaynaklı biraz da.El freninin manuel olması da ayrı bi eksiklik bana göre.

İlk başta aklıma gelenler bunlar,aklıma gelen olursa özelden yazarım.Sizinde aklınıza ne zaman bişey takılsa veya 3 serisiyle ilgili en ufak bi sorunuz da çekinmeden yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

Kullanım yeri : İzmir
    Kullanım amacı: Çok sık değil, emekli insanlar için
    Kullanım süresi : 6+ yıl
    Araç beklentisi: Öncelikle prestij, çok geniş olması gerekli değil, ancak kaliteli deri koltuklar, hafızalı koltuklar
    yada kaliteli müzik sistemi mutlaka olmalı, araç donanımlı olmalı mutlaka
    sıfır yada 10 bin km altı olmalı araç
    Bütçe: 120-140 bin

Görülen en iyi alternatif;

Makyajlı 320i ED - metalik beyaz
    Luxury line
    Kahverengi gerçek dakota deri döşeme / akşap kaplama
    Elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuklar
    Harman Kardon müzik sistemi
    Sunroof

Örnek araç;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yeni-tip-2015-bmw-3.20i-luxury..taba-doseme-borusan-269061821/detay

Standart 3 serisinin içi iyi değil, ancak bu tip bir iç mekanla topluyor kendini

Sizce beklentilere ve kullanım amacına göre daha iyi bir alternatif var mıdır ?

o fiyata her açıadan alabilecegın en ıyı araç ford mondeo 2015 1.5 full +full alırsın 10 bin km altında ise de 2.0 motor dizel alırsın konforu ve kalitesi yeter

• Performans beklentisi yoksa E180,

Yoksa 520i Comfort daha mantıklı.. Prestij aranıyorsa 3 basit kalır.. Ha 520i nin standart ses sistemi çöp onuda söyleyeyim..

Bu arada hala Volvo s60 önerenler filan var gülüyorum onlara sadece.. Mercedes bmw nin konuşulduğu ortamda Volvo nedir ya ? dalgamı geçiyosunuz ? Bilmediğiniz,binmediğiniz,sürmediğiniz şu volvoyu bi şey sanmaktan vazgeçin artık. Volvo benim gözümde vw ayarında bir araba daha fazlası yok.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.