Şimdi Ara

BMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Borusan çıkışlı 2011 BMW 320d LCI kasa aracımı satıyorum, M PAKET + IŞIK PAKET mevcuttur. Titiz bir kullanıcıyım, araç hakkında istediğiniz soruyu yanıtlayabilirim, dürüst bir şekilde alışveriş yapmak adına elimden geleni yapacağım. İstanbul şehir içi 8lt, tem e5 uzun yol da 5.8lt ye kadar düşürebildim yakıt tüketimini. 2.0lt 184 beygir bir dizel için muazzam az yakan bir araçtır.

    146000 km, ORJİNAL bir araçtır. (benden önce önden ufak bir kazada ön tampon değişmiş buna bağlı olarak 6500TL civarı tramer çıkıyor, plaka açıktır sorgulayın lütfen, tampon plastik aksam olduğu için expertiz de orjinal olarak çıkıyor malum, expertiz raporunu da resimlerde ekledim malum sitede, aracı alırken yaptırmıştım)

    Başka hiç bir DEĞİŞENİ YOKTUR, sol arka çamurlukta TEK PARÇA parça lokal boya var resimlerde mevcuttur.

    Muayenesi 2018 Şubat ayında yaptırdım 2020'ye kadar 2 YIL kafanız rahat masrafsız binebilirsiniz.

    Dizel araç olduğu için benden önceki sahibi çirkin bir iş olarak katalizörün içini boşaltmış performans kaybı yaşanmasın diye ama çevreci bir davranış değil malesef. Aracın arıza ışığı yanmıyor yazılım ile iptal edilmiş baktırdım. Malesef ülkemizde bu dizel araçlarda sıklık ile yapılıyormuş alırken öğrendim, temiz ikinci el fiyatlarını sordum çıkma 1850TL fiyat aldım ama taktırmadım.

    Tüm bildiklerimi aktardım, sonuna kadar içim rahattır eksiklerini ve kusurlarını aktardım seceresini bu kadar detaylı aktarmayan ne olduğu belirsiz araçlar ve satıcılar ile fiyat ve dürüstlük olarak mukayese etmeyiniz.

    Malum sitede ilanım vardır. 493551710 inceleyebilirsiniz.
    Diğer malum site olan (arabalara özel site, arabam) ilan expertizli olarak vardır inceleyebilirsiniz. 8736371

    Takas sadece yeni kasa SUBARU FORESTER ile olur, araç başında pazarlık yapabiliriz. Forumdan ve malum siteden mesaj atabilirsiniz, ilan eşimin üzerindedir dileyene özel mesaj ile numaramı paylaşabilirim.

    Araç İstanbul, Avrupa Yakası, Maslak Atatürk Oto Sanayi' ye yakındır. Fiyat 96000 TL olarak guncelledik. Forumdaki arkadaslara ayrica ikram yaparim.

    Herkese hayırlı alış verişler

    BMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLIBMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLIBMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLIBMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLIBMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLIBMW 320d 2011 LCI KASA SATILIK ORJİNAL TİTİZ BAKIMLI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_Brogli -- 31 Mart 2018; 6:55:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hayırlı olsun güzel ilan güzel bilgilendirme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, dürüst alış veriş en hayırlısı herzaman. Alıcısı satıcı kaynaklı bir süpriz ile karşılaşmayacak herşey ortada.

    Özelliklerini sıralamadım zaten malum sitede paketi belirtiliyor, direksiyon marşpiyerler ve ön arka tamponlar ve jantlar m pakettir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilan günceldir. up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: de_Brogli

    ilan günceldir. up

    ilanda İl ve fiyat bildirimi yapınız....
  • Merhaba, araç İstanbul, Avrupa Yakası, Maslak, Atatürk Oto Sanayi Yakınındadır, fiyat olarak 99500 TL düşünüyorum.
  • İlanımı diğer malum siteye (araba satışı için özel site) de 8736371 numara ile expertizli olarak koydum tarafsız expertizdir bakabilirsiniz. Herşey ortada şeffaftır.
  • İlan günceldir arkadaşlar
  • Ilan gunceldir fiyat 96000 olarak guncellenmistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç satılmıştır konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.