Şimdi Ara

BMW 318İ VS VOLVO S60 D4 VS SUPERB 2.0TDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • S60 D4 çok ağır bir otomobil reelde 7.5lt gibi yakar, 318i 9lt falan olur tahminim, aynı motorlu 218i vardı bende 9 yakardı, bunu da 9 diyelim iyimser olarak. Fark fazla değil gibi gözüküyor ama Volvo'da gaza basarsanız araba çatır çatır gider, BMW eh işte, idare eder. Volvo'da motoruyla falan komple bir premium sedan hissini yaşarsınız, BMWde motor kısmı eksik kalır. Aslında S60 T3 motor olsa idi 318i'yi alın geçin derdim, zira BMW bazı konularda daha üstün, S60'ın aksine araba bir süre daha piyasada kalacak, multimedya sistemi falan bariz daha modern ama 2.0lt 190hp dizel motorun getireceği fark her yanlışı alır götürür.

    Arkada bakan müsteşar falan taşımayacaksanız veya 5 kişi doluşup sık sık ülke turu yapmıyorsanız Superb'e girmeye gerek yok.
  • Şu yanlış algı artık düzelmelidir Volvo nun 2.eli yok masalı artık son bulmalıdır benim gördüğüm artık Volvo nun 2.eli çok iyi, değer kaybı Mercedes ve Bmw den pek farkı yok hatta şunu diyebilirim ki Volvo nun değer kaybı daha az çoğu zaman, alıcısı çok, kısa sürede bakımlı ve temiz Volvo nuzu hemen satabilirsiniz kolaylıkla, değer kaybı diğer lüks premium markalar ile aynı, değerini koruyor müşterisi çok artık, bana göre Volvo her açıdan en iyi premium marka artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.