Şimdi Ara

BMW 3 yada 5 Serisi için yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, açacağım konu bazı arkadaşlara saçma gelecek ama, benim 2012 model fiat punto 1.4 otomatik vites var. Ben aracımı ne zamandır satmayı düşünüyorum. O marka bu marka derken hep aklımda olan BMW ye bakayım dedim ve aracımı sattıktan sonra beni sarsmadan alabileceğim 2000-2003 arası BMW 3 ve BMW 5 serilerini gördüm.

    Ama bu konuya gerçekten çok yabancıyım. Birkaç konuda beni aydınlatabilirse kullanan arkadaşlar çok memnun olurum.

    Birincisi benim aracım şehit içi ortalama 7 litre yakıyor benzin. Bu bence makul bir değer. BMW lerin yakıtları nasıl?

    İkincisi aracımın 2012 model 1.4 olduğu için yıllık MTV si 890 TL küsür. 2001-2003 Modellerde fiyatlar nasıl?

    Üçüncüsü benim şu an kullandığım araç otomatik ve eşim için çok rahat. Benim gönlümde otomatik BMW var. Ama model eski olduğu için acaba Otomatik Şanzıman nasıl olur endişesi var. Acaba tavsiye eder misiniz?

    Son ve en can alıcı kısım. Kaç KM'ye kadar alabilirim BMW 3 veya BMW 5 serilerinden? Normal araçlar olsa ikinci elde 50.000 KM yi geçmemeye çalışırım ama BMW biraz farklı.

    Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Şimdiden herkese teşekkürler...







  • teknolojisi daha eski olduğu için tahmini ortalama 10 lt yakar
  • LPG takılırsa randıman alınır mı?

    Bir de diğer konularda bilginiz var mı? mksimum 35.000 TL ye kadar bütçem var :) Kaç yıla kadar bakmalıyım? Şu ara fiyatlar normallerin üzerinde diyorlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anakhaa

    LPG takılırsa randıman alınır mı?

    Bir de diğer konularda bilginiz var mı? mksimum 35.000 TL ye kadar bütçem var :) Kaç yıla kadar bakmalıyım? Şu ara fiyatlar normallerin üzerinde diyorlar?

    ben herzaman yeni teknolojiden yanayım
    BMW hariç farklı markalara yönelir misiniz ?
    yoksa fanatikseniz yapacak bişey yok :)
  • fanatiklik değil de ne bilim araç ağır ve oturaklı duruyor. Ben kendi aracımı sevmediğimdem değil ama sanki 2003 model BMW 2012 Punto dan daha geniş daha ferah daha konforlu gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anakhaa

    fanatiklik değil de ne bilim araç ağır ve oturaklı duruyor. Ben kendi aracımı sevmediğimdem değil ama sanki 2003 model BMW 2012 Punto dan daha geniş daha ferah daha konforlu gibi duruyor.

    o bakımdan BMW yi tartışmam haksızlık olur
    düşünceniz doğru
  • teşekkür ederim ilginize. Biraz daha araştırdım. Şu an 3.20i ye bakıyorum. MTV si de uygun. Benzinde biraz fark yaratıyor benim arabamla ama artık orasını da LPG ile kapatabilirim diye düşünüyorum. Yada hiç taktırmam :D üzmezse eğer. 100 km ye 10-12 lt yi bulur mu 3.20i lerin benzinleri?
  • Merhaba tercihleriniz güzel puntodan sonra iyiki almışım diyeceğiniz araçlar ama 35bin bütçeye alacağınız e46 ve e39 biraz üzebilir sizi.
    Bu araçların temizi oynanmamışı çok az kaldı o yüzden iyi bir araştırma yapmalısınız yakıt benzinde üzer lpg ile çözebilirsiniz imkanınız varsa bütçeyi biraz daha yükseltip 2001 ve üzeri makyajlı modellerine bakın ve kesinlikle otomatik alın.
  • Hocam ilk olarak kaç motoru düşünüyorsunuz bu önemli.Bu yazacaklarım E46 3 kasa için.Bi ara e46 3 serisi kullanmıştık.Aracımız 318i Tiptronik şanzımandı.Araçtan memnunduk.Çok gitmiyordu diyebilirim.1.6 dizel araçlardan birazcık daha hızlıydı.Ortalama 10 lt yakıyorduk.Tüpte 30 krş civarına tekabül ediyordu.Şuan ne yakar bilemem yaklaşık 1 sene önceki haliydi.35000 TL'ye 318i bakmanızı öneririm.320i lerin fiyatı biraz daha yüksek ve temizini bulmak zor.Fakat 318i lerin kolaylıkla temizi bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.