Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (344. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil3 iOS
5 sn
21.232
Cevap
299
Favori
1.648.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimki Şubat 2021 üretimi. Rölantide “0” değer gösteriyor, gündüz sürüşlerinde park lambası şeklinde gündüz farları yanıyor resimde gözüktüğü gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • döküntü D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben makyajsızdan bahsediyorum, cidden camları kalın. Akustik koruma dediğimiz katmanlı çift kat cam içinde bir film tabaka. Elbette etkisi tartışılmaz, ancak yine de aracın iç hacim genişliğinden, oturma pozisyonundan , a sütununa ve ön cama uzaklıktan bile epey farkediyor. Birde araçlar aynı platformda üretildiğinden g20 de zaten çok sessiz bir araba. Neredeyse hergün ikisini de aktif kullanıyoruz, aradaki farkı ben çok net anlıyorum

    BMW 3 serisi (G20)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 038poyraz kullanıcısına yanıt

    Valla hocam acaba makyajlıda mı sorun var emin olamadım o vakit. Artık bir test sürüşü yapıp olmadı sesi ölçerim. Çok teşekkür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Dün aracı aldım ve yaklaşık 400 kilometre kullandım. İlk izlenimlerimi paylaşayım. Eski kasaya göre F30’a göre kıyaslayacağım. Araç daha büyük içi özellikle daha ferah geldi bana. Sessizliği çok başarılı. Eski kasada 80-90 arası sol yan pencereden ses gelmeye başlardı şu anda 120 kilometreden sonra çok hafif fısırtı tarzında bir ses oluyor. M sport tasarım koltuklar çok konforlu geldi bana. Aslında koltuklardan biraz çekiniyordum. Alfa Romeo Stelvionun koltukları çok dar gelmişti bana. F30 m paket aracın koltukları bana biraz dar geliyordu. Boy 178 kg 95. Ona göre kıyaslarsınız. Kırmızı kaliperler, büyük fren diskleri ve 19 Jant çok uyumlu olmuş. Frenleme çok başarılı. Rengi canlı ilk kez gördüm ama çok memnun kaldım. Farların gece görüşü çok etkili. Far içleri siyahlatılmış. Shadow etkili. Hızlanması bana yeterli geldi. Çok lineer ve kararlı hızlanıyor. Sport modunda direksiyon sertliği bariz değişiyor. Yol tutuşu başarılı ancak s3 quattro ile girdiğim virajlara göre biraz gaz kestim açıkçası. Araç yeni olduğu için biraz tedbirli gitmek istedim. Değişken spor direksiyon park manevralarını kolaylaştırıyor. Sesli komut çok güzel çalışıyor. Koltukların bel ve sırt desteği ayarı güzel. Konfor erişimde güzel çalışıyor. Açıkçası ses sistemini tam test edemedim baslar fazla vuruyor gibi geldi ama ayarlarına da açıkçası bakamadım henüz. Ön konsol ve karbon trimler göze hoş gözüküyor. Torpidonun üstü sensatec deri ve mavi dikişli güzel gözüküyor. Kısacası konforu ve genel özelliklerinden memnun kaldım. Şimdilik ilk izlenimler bu kadar.

    BMW 3 serisi (G20)

    BMW 3 serisi (G20)

    BMW 3 serisi (G20)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 20 Haziran 2021; 16:18:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Hayırlı olsun güle güle kullanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierblood1 -- 20 Haziran 2021; 19:48:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni araçlar her ay başında mı sisteme düşüyor, bmwnibul'a yani?

  • db3 kullanıcısına yanıt

    genelde evet. Stoklar azaldikca da ayrica ekliyorlar. Bir de bmwni bul da olmayan araclar var. onlar icin satis temsilcisi ile gorusmeniz gerek. BMW 3 serisi (G20) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 21 Haziran 2021; 19:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Peki Kosifler'in sattığı araçlar da mı bmwnibul'dakiler (veya Borusan satış temsilcilerinin görebildikleri) mi oluyor?

  • arkadaşlar merak ediyorum g20 lerinizde kaput altı izolasyon varmı? benim sportline da yok.

  • fakcakaya kullanıcısına yanıt

    g20 lerde yok. en azından türkiyedekilerde yok.

  • db3 kullanıcısına yanıt

    Tüm yetkili satıcılar, evet.

  • Herkese merhabalar,
    Şerit takip sisteminin müdahaleleri çok iyi fakat bazen mesela kontrolde olmama rağmen, araç 3 kez mudahele ettikten sonra uzun süre susturulamayan rahatsız edici bir uyarı vermesini engellemenin, en azından uyarı sesini kısmanın bir yolu var mıdır?
    Aracın şerit takip asistanını devre dışı bırakmak istemiyorum, sadece 3 mudaheleden sonra gelen ikaz sesine mudahele etmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uugur812 U kullanıcısına yanıt

    ayarlardan pdc sesini kısıp deneyebilirsiniz ama bütün uyarıların sesi kısılacaktır. şerit takip için özel ses kısma ayarı yok.

  • Arkadaşlar 1 ay önce sıfır aldigim g20 ile ilgili iki sorum olacak sizlere. Birincisi direksiyon müdahalesi ve şerit takip vs kapalı olmasına rağmen seyir halindeyken bazen direksiyonu sağ veya sola kırdığımda veya şerit değiştirirken direksiyonda çok rahatsız etmeyen ama hissedilen bir titreşim hissediyorum bunun sebebi nedir ? Benzer durumu yaşayan var mi aranızda? İkincisi ise kablosuz olarak Apple car play e bağlıyken otoyollarda gişelerden geçerken anlık bir kopma oluyor müzik dinliyorken. Bunun sebebi bu otomatik gişelerden geçerken hissedilen hafif kasis midir yoksa manyetik alanla mi ilgilidir? Bu bahsettiğim problemleri yaşayan ve sebebini öğrenen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Drdaredevil D kullanıcısına yanıt

    şerit takip açık direksiyon müdehalesi kapalıyken dediğinizi yapıyor ama ikisi de kapalıyken herhangi bir uyarı veya müdehale olmaması lazım. gişelerde car play in anlık kesilme sebebi manyetik alan ve çeşitli sinyallerin bağlantıyı etkilemesinden kaynaklı.

  • iyi akşamlar arkadaşlar , bugün rezervasyonu yaptık g20 320i için m sport + executive + harman kardon + dravit gri için 758 bin tl fiyatıyla. Temmuzun ilk haftası teslim olacak. Ay başındaki olası zam dan etkilenmemek için bu ay fatura kesilecek. Umarım aksilik yaşanmaz, sormak istediğim ise ilk kez 0 araç alacağım için bilmiyorum usulünü bu işin. S.T ye bahşiş vs vermek gerekir mi ? Gerekirse nasıl ne zaman vermek uygun olur ? Teşekkürler

  • 35MGR 3 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. PDC sesini kisinca o uyarının da yok olduğunu öğrenmem çok iyi oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veni60

    iyi akşamlar arkadaşlar , bugün rezervasyonu yaptık g20 320i için m sport + executive + harman kardon + dravit gri için 758 bin tl fiyatıyla. Temmuzun ilk haftası teslim olacak. Ay başındaki olası zam dan etkilenmemek için bu ay fatura kesilecek. Umarım aksilik yaşanmaz, sormak istediğim ise ilk kez 0 araç alacağım için bilmiyorum usulünü bu işin. S.T ye bahşiş vs vermek gerekir mi ? Gerekirse nasıl ne zaman vermek uygun olur ? Teşekkürler

    758 bin TL lik araç alıyorsunuz, aracı teslim alırken bahşiş vermeniz doğru olur,hayırlı olsun. Biraz kişisel bir konu olsa da ben her zaman veriyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Haziran 2021; 0:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    758 bin TL lik araç alıyorsunuz, aracı teslim alırken bahşiş vermeniz doğru olur,hayırlı olsun. Biraz kişisel bir konu olsa da ben her zaman veriyorum.



    Alıntıları Göster

    Teşekkür ederim bende vermek istiyorum da usulü nedir onu şeyapamadım

  • 35MGR 3 kullanıcısına yanıt
    İkisi de kapalı. Aslında müdahale degil, hafif bir titreme oluyor. Çok rahatsız etmiyor ama net hissediliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.