< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese Merhaba, 2016 model 3.20i 40.yıl aracım var, 2.sahibiyim aracta anahtarsız calıstırma mevcut, Gecen gun parkettikten sonra, muzikte acık ve yanımdaki ile konusuyor oldugum icin aracı stop etmeyi unutup aractan indim ve kapıyı kitledim. arac kapıyı kitliyor hicbir hata/ikaz vermiyor. Uzaklasırken arkadan gelen biri araban calısıyor diye seslenince farkettim ve geri dondum. Cok uzaklassanız bile arac motoru durdurmuyor bu arada. Aracın anahtarsız calıstırmasının boyle bir bug i mi var yoksa benden onceki sahibi gizli ozellik kodlama fln yaparken,boyle birsey mi yapmıs? aynı ozellikte aracı olanlardan feedback rica ediyorum, |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 24 Şubat 2021; 20:49:48 > |
Aracta alarm da var, herhalde onun sesiyle de karısır. |
Herkese selamlar, 2017 çıkışlı BMW 3.20 aracımız eşimin kardan ve pandemiden dolayı evde oturmasından dolayı 1-2 hafta kullanılmamıştı. Dün kullanmaya kalkınca içerideki fanların çalışmadığını görmüş. Ben de baktım ne sıcak ne soğuk hiçbir hava akışı yapmıyor fanlar. Dereceyi max da min de yaptım auto da denedim kademeyi max yaptım tık yok. Ne klima açıkken ne kapalıyken fanlar çalışmıyor. Sebebi ne olabilir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler |
Gizli özellik açtırırsanız kontak açıkken kitleyince korna çalıyor. Ben de çalışır vaziyette çeyrek depo yemiştim zamanında. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Kodlama ile yapılabilir. |
Hocam gizli özelliklerini açtırmış kardeşimde o ayarı vs. varsa bulamadım bir türlü. |
|
Benim aracımda duruyor hepsi. Bazı ruh hastaları satarken aracın küllüğüne kadar alıyor ne koparsam kâr mı diyorlar artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba bende ilk yardım cantası var ama borusan ın verdigi.aracı sıfır aldım. el aletleri de var fakat reflektor yok.orada 2 tane vida var ama arkası bos.aracında olanlar foto koyabilir mi ? bana mı boyle geldi yoksa birisi mi yürüttü tam anlamadım o yuzden birisi cekerse fotosunu tam olarak nasıl duruyor bagajda goreyim vidali mi yoksa gizli bi bolmede mi ? tesekkurler |
herkese iyi aksamlar, Aracına bu urune benzer https://urun.n11.com/fren-ekipmanlari/bmw-m-fren-kaliper-kapagi-5-renk-secenegi-P244801062 Renkli Plastik Fren kaliperi taktıran/yapıstıran var mıdir? nerde ve nasıl yaptırdınız memnun musunuz? yapıstırdıktan sonra dusuyor mu? yapıstırdıktan sonra bakıma girdiginizde fren balatası degistirirken vs sorun oluyor mu? Muayanede sorun olan var mı? Tavsiye ve yardımlarınızı rica ediyorum, |
Birçok M Sport yada M Görünümlü araçta var.Yapıştırdıktan sonra düşmüyor. Aralık Ayında ön iki Balatayı Değiştirirken Söktük.Sökmeden Balata Değişimi Olmuyor. Siyah Renkli Yapıştırıcısı var Özel.Tekrardan Yapıştırdık onunla.Muayenede Sorun olmuyor. Tek Sıkıntısı Fren Disklerinin Hava Alıp Soğumasını Azaltıyor.Serviste Riskli Diyor.Bir Problem Yaşamadım. |
Tesekkur ederim , sorularıma yanıt bulmus oldum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaguss123 -- 13 Mart 2021; 20:24:24 > |
|
Çok teşekkurler, yeni G20 kasalar uzerinde 225 50 17 goodyear eagle f1 asy 3 ile gelmiş, bir arkadaşımda gordum dun ve sessiz konforluydu. Tabi yeni kasa eski kasa farkından mı görecez :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |