|
|
|
Arkadaşlar ANKARA ŞAŞMAZ'da ŞİMŞEK OTO SAHİBİ NECDET USTAMIZ VAR MEŞHUR. CEP TELEFONUNU BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM. SALI-ÇARŞAMBA ANKARA'DA OLACAĞIM. RUTİN BAKIMLAR İLE FREN DİSK-BALATA DEĞİŞİMİ VE KALORİFER PETEĞİ İŞİM VAR. |
merhaba. malesef cep telefonlarını bilmiyorum fakat ben normal iş yeri telefonundan aradığımda ulaşabildim hep: (0312) 278 57 04 Sizden ricam, işlemleri yaptırdıktan sonra ödediğiniz tutarı buradan bizlere de belirtebilir misiniz? |
Usta bu yetkili servis değil özel servis . Mercedes BMW araçlara bakan bi özel servis Adana’da . 3.20ied araca yapılan işlemler ben ilgilenemedim babama çıkarmışlar bunu . Burda şimdi sıkıntı olan araca koyulan yağda sıkıntı mı var hangi yağı öneriyorsunuz . Ve litre olarak gerçekten aldığından fazlasını mı koymuşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adana Merka özel servisi soğutma suyu uyarısı alınca peder de götürmüş normalde güvendiğimiz bir servis bakmışlar bu kadar masraf çıkarmışlar komple değişecek demişler bu kadar şey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben buradan orijinal disk balata seti bile aldım hocam, ürünler sorunsuz ve orijinaldi. Orijinal harici ürün sattıklarını sanmıyorum çünkü büyük bir yer burası, öyle merdiven altı bir yer değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHiM -- 14 Aralık 2020; 21:36:3 > |
|
Ben de filtre seti ve Disk balata seti aldım bir sorun yaşamadım. 1 günde kargo yapıldı |
|
Hocam bu kontrol unitesi nerede? Ayni ses benim aractada var. Foto yada yerini tarif edebilirmisiniz? Lastikleri nereden aldiniz acaba? Tesekkurer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar herkese iyi günler. Araç 320i 2016 model yokuş aşağı frene basınca titreme oluyor balata disk vs. değişti sorun azaldı ama tam düzelmedi acaba porya bilyası mı bozuk? Salıncağa falan baktırdım bir şey yok denildi. |
|
|
motor kapağının 4 tane ayağı var, ordaki plastikler erimiş ve kopmuş durumda. onları temin edebileceğim bir yer var mı? |
|