BMW N 600 6910 bu şekilde Google da aratınca ilk çıkan link Castrolun sayfası olmalı, ordan kontrol eder misin ? |
bugun aracın anahtarı uyarı verdi pili bitmek uzere.duracell 2450 oneriyorlar baska onerisi olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 4 Aralık 2020; 17:49:34 > |
|
|
Ben geçen yıl castrol nf kullandım. Orjinal rengi ile aynı. N600 yurtdışındakinde var Türkiye'de yok denilse diğer destekledikleri motor modellerine baktım ikisinde de aynı. Onun için çokta kafamı bulandırmadım. Bir kaç yerden yetkili servisinde Castrol NF kullandığını okumşttum. N600 onayına sahip olarak Castrol NF den başka Motul var birde Mobil Antifreeze Extra var. https://www.mobil.com/tr-tr/ancillary/pds/gl-xx-mobil-antifreeze-extra < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 5 Aralık 2020; 19:39:30 > |
Tavsiye derim ben 3 yıl önce Duracell ile yenilemiştim. 3 yıldır kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 5 Aralık 2020; 19:43:48 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 6 Aralık 2020; 19:45:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 7 Aralık 2020; 8:1:44 > |
@doityourself merhaba verdiginiz link'teki service manual tamamını nereden bulabiliriz tamamını link yapmanız mümkünmüdür tesekkürler |
BAHSETTİĞİNİZ DURUM ÇOĞU ZAMAN BASİT BİR NEDENDEN OLUYOR.ŞÖYLEKİ;Motorun üzerindeki plastik muhafaza zamanla gevşiyor ve vitese takip motora şanzıman bağlantısı sağlanınca titreme yapıp ses yapıyor.Bi arkadaşınz siz vitese takınca sesi kontrol etsin.ses gelirse plastik koruyucuyu eliyle sabitlesin sesi tekrar kontrol edin. Eğer kesilirse plastik parçanın ayaklarının sıkıştırılması gerekecek.Kolay gelsin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 7 Aralık 2020; 11:50:10 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 7 Aralık 2020; 14:31:58 > |
|
|