< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, aynı jantımız var, çift renk olfugu icin boyatılamıyor bilginiz olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökh@n 06 -- 6 Kasım 2020; 22:43:21 > |
Size sormak isterim, fotoğrafınızda da görünen orta kapakları bugün arabamdan kanırttırarak sökmüşler, birebir aynı aracımızın jantları. Bu kapaklar https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bmw-3-serisi-jant-gobegi-aluminyum-logolu-jant-gobegi-4-adet-ic-cap-55-mm_pdp_611376449 bunlardan mı yoksa bunlardan mı? umarım bu son attıklarımdan değildir. |
Herkese merhaba, 2014 model TechnoPlus F30 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Araçla ilgili bilmediğim çok şey var yavaş yavaş öğreniyorum. Aracı aldığımda üstünde yeni alınmış Lassa Driveways Sport bulunmaktaydı hala da bu lastikler üzerinde internette bu lastik ile ilgili çok yorum göremedim yorumu olan var mıdır? Yine internetten öğrendiğim kadarıyla bu lastikler RFT değil ve 4 lastik 245/45/18 olarak takılmış ayrıca stepne bulunmamakta.Jant ölçüleri farklı önler küçük arkalar büyük olduğu için arka jantlar hafif dışarda gözüküyor açıkçası hoş gözüktüğünü düşünüyorum ancak sanıyorum yol tutma vs konusunda negatif etkileri bulunuyordur. Benim sorum;kışlık lastik almaya karar verdim.Aracın normal lastik ölçüleri araştırdığım kadarıyla jantlarda farklı büyüklükte olduğu için önler 225/45/18, arkalar 255/40/18 olmalı dediler.Öncelikle bu doğru mudur?Bu ölçülerde mi almalıyım? İkinci olarak;Michelin kış lastiği 245/45/18 için sorduğumda tanesi 1600 dediler bu fiyat nasıldır veya önereceğiniz f/p bir kış lastiği var mıdır? Yeni olduğum için çok bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. ![]() |
Kodlama cihazı Kablosuz Sarj |
Yorumunuz için teşekkür ederim.Dediğiniz lastiklere de bakacağım.Size verdikleri fiyat iyiymiş.Ben de tekrardan bir araştırma içerisine gireyim.Teşekkürler |
Arkadaşlar merhaba,aracımın 4.(40 bin) bakımını yaptıracağım önümüzdeki ayda,yetkili servis fiyatları uçuk olduğu için dışarıda yaptıracağım,bu bakımda neler değişiyor bilen var mı? Bu arada aracım 2016 model 320ied |
Hocam yağ ve filtreler(polen-yağ-hava) değişiyor fix. Fren balatalarınıza da baktırın, azalmışsa onu da değiştirirsiniz. Durumuna göre bujiler de değişebilir belki. |
teşekkürler. |
|