< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Selamlar; Aracım satılık. İlgilenenler arayabilirler. |
Merhaba, Yakın zamanda periyodik bakımını malzemeleri kendisi alıp işçilik karşılığı yaptıran var mıdır ? Maslak BMW tavsiye eder misiniz ? |
2 seneyi geçirmemek gerekiyor |
bildiğim kadarıyla 700 ml civarı alıyor ama teknik kitapçığında doğrusunu bulabilirsiniz. |
2 yılda bir Fren yağı Değişimi ile İlgili Yazılanlara Bakınca Kafamda Bir Soru işareti oldu.Sabah Özel Serviste Fren balata-Disk ve Yağı Kontrol ettirdim. Benim 2013 Çıkışlı F30'un fren Yağı Hiç değişmemiş.Kapağını bile Açmak 5 dk sürdü zordu.Hiç Açılmamış.fren Balataları en son 87.000 Km'de.Tekerler 18 Spor Jant.Araç şu An 160 binde. O zamandan Bu yana Uyarı vermediği gibi Frende Bir Problemde yok.Hatta LAstik değişimi Sonrası Dahada bir Güçlü Fren Performansı Elde ettim. Diskte biraz İncelme var başkada bir sorun yok.Yaz Ayına Balata İster ama.Yağ da gayet Seviyesinde ve Rengi-İçeriği-Özelliğinden Bir Kayıp yok.Ustamızın 11 yıllık Antalya'da Yetkili Servis Tecrübesi var. 2 yılda bir Fren Yağı Değiştirmek işi bana Uydurma Geliyor.(Ustada Saçma Diyor.) 6-7 Senedir Bindiğimiz i20 ve Passat araç var.Hiç Değiştirmedik.Fabrika çıkışı Fren yağı ve Antifiriz Var. Onlarda da Böyle Bir durum duymadım. Aşırı Pahalı olan bir Yağ ayrıca.Değiştirmeyeceğim de. Kayseri İnciroğlu Borusan Yetkili Servisine Sordum.Her 50 Bin Km'de bir sefer yağ Değişimi Tavsiye ediyoruz dedi. Servisin Para kazanma Amaçlı bir oyunu olduğunu düşünüyorum.Borusan bu.her türlü adama kitlerler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRYKERRRR -- 5 Kasım 2020; 12:18:45 > |
Hocam aşırı pahalı demişsiniz ama 500 ml fren hidrolikleri 50-60 TL bandında. Başka bir şeyle karıştırıyor olabilirsiniz. |
Benim arabada 3 yıl sonra uyarı vermişti serviste değiştirdim. |
dot4 fren hidrolik yağları gayet uygun aşırı bir pahalılığı yok acaba bahsettiğiniz yetkili servis fiyatı olabilir mi ? |