Şimşek BMW düzgün esnaftır. Garanti sonrası ben de aracımı onlara götürüyorum. Sahibi Nejdet usta. |
merhaba, kimdir bu usta nerededir servisin adı nedir ? |
bmw onlinedan mı randevu almıştınız konuyu çok takip edemedim oradaki fiyat ile fark çıktı mı ? |
yok telefondan almıstım randevuyu.fark cıkmadı daha dogrusu 5-10 tl cıktı ama o da kur farkı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 14 Ekim 2020; 18:45:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karar Vermişsiniz Hayırlı olsun şimdidem :) Kaliteli Bir SUV Tercihiniz olursa f30'u Aramazsınız. Kia,Ford,Opel,Peugeot,Citroen,Honda,Renoult,Hyundai,Nissan Marka Suvları Tercih Etmeyin. BMW'yi ararsınız |
Bakalım hocam ateca düşünüyorum, bayiyle görüşmedim daha, anlaşırsak olabilir. Ama pandemi sebebiyle test sürüşü yaptırmıyorlarmış, o can sıkıcı bi durum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba arkadaşlar aracım satılıktır. duruma göre istanbul veya ankara dan teslim edebilirim. |
istanbuldaki servisi merak etmiştim, sanırım Maslak Bmw Hüsamettin Usta'dan bahsedilmiş |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Periyodik bakım filtre setini ben de buradan aldım, hatta bir çok alışverişim oldu buradan. Ben çok memnunum ve alışveriş yapmaya da devam edeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Bu Fiyatlar 40.YIL Serileri İçin Biraz ABARTILI Rakamlar değil mi ? 370 Yazanda var 470 Yazanda var Malum Sitede..KASITLI ŞİŞİRİLMİŞ GİBİ.TEMMUZDA 300 Civarı idi ne ara 450 Bandına Çıktı. Üstelik Aracınızda Boya ve Tramerde var o kadar paraya.(Bende TAKINTI) Gruptan bir Arkadaşımıza 513.000 TL'ye First Edition Sport Line Aldık 1 ay önce Filo İndirimi ile. Üste 70 Verir Sıfır alırım O kadar para Verdikten sonra. Yinede Araç Sizin İstediğiniz fiyatı yazarsınız.Polemik yaratmak gibi bir Gayem yok. |