Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Açıkçası araç neredeyse sürekli Eco-Pro modunda kullanıldı diyebilirim. Ufak tefek diğer modları deneme yapmıştım ancak Ankarada şehiriçinde hep EcoProda kullandım. Tabi bir de yaptığım Kilometrenin 3000'i de şehirlerarası diyebiliriz yine orada da ağırlıklı olarak EcoProda gittim. Pazartesi günü ustama göstereceğim yine de yağ kaçağı falan olabilir mi diye. 1 Litre eklediğimde de sonuna kadar dolmadı yağ göstergesi Tam Max. çizgisinde durdu. Bundan önce 116D aracım vardı uzun süre bindim onda hiç yağla ilgili sorun yaşamamıştım açıkçası. Böyle bir şey başıma gelince biraz gerildim. Tekrardan teşekkürler. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım. Haklısınız, açıkçası araç Eco-Proda çalıştığı için öylece gidiyor. Bundan sonra kullanım modunu değiştireceğim. Açıkçası yolda Shell'e denk gelemediğim için Opetten aldım. Zaten Pazartesi göstereceğim o zaman belki sil baştan değiştiririm. Shell Helix alırım. Teşekkür ederim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
önerilen motul yağlardan MOTUL 8100 X-Clean EFE ile MOTUL 8100 X-Clean+ arasında ne fark var hangisi daha iyi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...ikiside 320i ed ye oluyormuş fakat hangisi daha iyi çözemedim yada bir fark var mı? |
Hocam 7.500 TL baya fazla olmuş. Ben yalnızca sarı sitedeki lastikçilerden baktığımda 1.150 TL önler, 1.450 TL de arkalar için fiyat gördüm ki bunlar pazarlıksız. İyi araştırın derim. |
Bugun borusan avcılar dan fren hidroligi icin fiyat aldım 562 TL fiyat verdiler.bmw online da 399 yazıyordu dedim.danısmada ki bayan imkansız dedi :) ustelik butun indirimler yanssıtılmıs fiyatmis bu.bakalım birde otomol den alalım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TRW iyidir, çok ucuz değil ama iyi, Ate var iyi ama fiyatı orijinale yakın. Delphi görüyorum bu aralar fiyatı daha makul ,nasıldır bilmem. Bu arada disklerin kenarında belirgin diş oluşmuşsa balatanın dişe denk gelen kenarını biraz taşlatmakta fayda var. |
Hocam sahibindendeki lastik ilanları. Oradan da bi bakıp iletişime geçin derim. |
Arkadaşlar merhabalar, lastik değiştirmem gerekiyor, 4 mevsim düşünüyorum, şuan aracımla birlikte gelen P7 Pirelli lerin perfomansından memnunum, bugün bayiye fiyat sordum, 7000 TL dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Michelin veya başka bir marka önerir misiniz? (Runflat olarak) Daha uygun fiyatlara şuan bulma şansım var mıdır? Düzeltme: 18" lastikler. 225 ön, 245 veya 55 arka. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 6 Ekim 2020; 13:56:38 > |
Merhabalar, lastik-jant takımı için fiyat nedir? |
Aslında aklıma gelmedi abi o an bmw online fiyatını gostermek.o zaman ne diyeceklerdi merak ediyorum.bir arkadas sikayette ettigini ama birseyin degismedigini soyledi.ben otomol den aldım randevu, onlar bugunun kuru ile 376 TL fiyat verdiler. borusan iyice sacmalamaya basladı ocak ta 5 sene olucak ama cok eski kullanıcılar da aynı seyi soyluyor. |
bana borusandaki danışman, ön balata değişimi için gittiğimde bmw online neye göre fiyat verdiğini bilmiyorum ama benim ekranımda çıkan fiyat bu deyip kestirdi. balata servisinde uygulama ile bayi arasındaaşağı yukarı 300 tl fiyat farkı vardı diye hatırlıyorum o yüzden onlinedaki fiyatlar çok ama çok yanıltıcı |