Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
70.290
Cevap
511
Favori
4.413.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grievous


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing

    78 bin Euro ya 320d alan birini biliyorum simdi o paraya 520d yazacaksınız o aracın verdigi keyfi degil 520d 730d vermez boş paket olacağı icin .

    Harman Kardon m paket estoril sunroof(gereksiz aslında kafamız pişer) 19 jant Prof navigation system vs, artı BMW perf paket var araçta 200hp, daha ne olacak? 6lt yakıt tüketimi.

    o 78.000 Euro ya arabayı alan arkadaş satarken kaça satacak hele bir de ondan haber ver dostum. Ben bu arabayı 39.400 Euro ya aldım ve şu an 40.000 ediyor. Araştır bakalım arkadaşın 78.000 lik arabası 2.elde ne ediyor şimdi. Alan alır tabii ki. Ama ne kadar mantıklı olduğunu ancak satarken anlar.

    Keyif mantığın önüne gecer bazen. O arabaya binsen anlarsın ne demek istediğimi. O donanıma sahip 520d zaten 95 Euro ancak alırsın belki fazla.

    Satmak icin alınmayan bir araba ve inan şimdiki aklım olsa A6 yerine o arabadan alırım acımadan. Ayrıca 70 eur a satılır emin ol.

    Adamın parası coktur ne bulduysa koydurmustur ama araba bu en nihayetinde ne zevki olacak fazladan. Keyif adamıdır işi rahat, takılıyodur. Yoksa sabah kalk 6 da trafikte bi saat işe git akşam 7-8 yine 1 saat trafik. Ses sistemin hk olsa ne yazar ben akşam eve dönerken kafa yorgunluğundan hangi arabayı kullandigimi unutuyorum

    Sevdim senin yazma tarzını. Demek ki iş güç sahibi olunca, hayat gayeleri yavaş yavaş değişiyor. Boş işlerle uğraşmaya fırsat kalmıyor. Aslında F30 forumunu da ikiye ayırmak lazım bence;

    - Kendi kazanıp kendi harcayanlar
    - Babası kazanıp kendi harcayanlar şeklinde

    Bu iki grup birbirinin yazım sahasına girmezlerse hiç sınıktı çıkmaz bence. Çünkü dikkat ediyorum. Dünyaları parçalar, sunroofsuz araba mı olur, standart ses düzeni berbat diyen adamların hemen hemen hepsi henüz öğrencilik-askerlik-ergenlik üçgeninde geziyorlar.

    ÖTV, MTV, şu şart değil, bu gereksiz bence diye debelenip duranlar da o 4.500 TL nin nasıl kazanıldığını ya da kazanabilmek için ne kadar eşşek gibi çalışması gerektiğini iyi bilen insanlardan oluşuyor.

    Birbiriyle ayar şeyler mukayese edilmeli bence. 3.16i ile 3.20d aynı fiyatsa eğer o zaman hangisinin daha iyi olduğu tartışılmaz tabii ki. Veya HK bir ses sistemi arabanın üzerinde isteyene bedava veriliyor olsa yine standart donanımla kıyaslanamaz. Ya da sunroof mu istersin yoksa onun yerine metalik boya mı deseler sunroof seçilebilir. Ama bu söylenilen ve özellikle altı çizilerek bilmem nesiz BMW mi olur, ya da 3.16i mtoru şişer kalır 3.20D onu ..iker atar gibi söylemler. Armutla elmayı kıyaslamak gibi birşey oluyor. Biri ile ötekinin arasında 15.000 euro fark varsa. Tabii ki bir takım artıları olacak. Ama o aradaki fark ile rahatlıkla eşinize bir Micra alabilirsiniz mesela. Bunların tamamı tercih sebebidir. Ama biri kalkıp Sunroof suz BMW mi olur yeaea gibi birşey yazarsa ben ona ergen muamelesi yaparım. Eğer bu muameleden rahatsız oluyorsa o zaman konuşmasını bilmesi gerekli. Ferrari sahibi bir adam çıkıp 3.20d araba mı, kaç beygircik ki o? yürüyor mu yahu o araba dese. Dersiniz ki herif salak galiba. Altındaki araba ile 3 tane 3.20d alınıyor. Neyle neyi kıyaslıyor. Şimdi ben de diyorum ki Bu 2 araba fiyat olarak ayar olmadıklarına göre birbirleriyle kıyaslanamazlar. Ama eğer para musluktan akıyorsa 15.000 Euro nun hiçbir anlamı yoksa benim için o zaman 35.000 Euro verir 5.20 GT alırım. 3.20'd yi de bagajına koya gezdiririm. Ben getirdikleri ve götürdükleri göz önüne alındığında bu araba 15.000 Euro fark yapacak kadar bir özelliğe sahip değil bence diyorum. Kasa aynı, iç tasarım aynı, vergi fazla, aksesuar aynı. EE ne anladım ben bu işten o zaman. Zaten briçok insan benim gibi düşündüğü için şu an o araba sipariş üzerine getirtilir hale düşmüş. Bakın şunu hiç bir zaman unutmayın. Bayilerin stoğunda sadece 2 tip araba olur;

    1) Çok fazla satılan, teşhirde bekleme ihtimali hiç olmayan baz arabalar (3.16i buna örnektir)
    2) Zoraki kota ile getirmek zorunda kaldığı ve aylardır elinde patlamış yatan arabalar (o sizin arkadaşın 78.000 euro verip aldığı araba da buna iyi bir örnektir)

    Bunun dışında hiçbir markada hazır araç bulamazsınız. Ucuz olduğu için olabilir, az yaktığı için olabilir, Passat veya Accord ile aynı fiyatta olduğu halde arması daha prestijli olduğu için olabilir. Ama bu ülkede 3.16i tuttu ve it gibi satıyor.

    Gelelim Borusan'ın 3.16i de kazık attığını savunan arkadaşlara. Girip Almanya BMW konfigiratörde bir 3.16i tasarlayın ve buradaki fiyatla kıyaslayın bakalım kazık atıyor mu atmıyor mu? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Daha önce de yazmıştım bunu. Almanya fiyatının üzerine GÜmrük maliyeti geliyor, nakliye maliyeti geliyor, ÖTV maliyeti geliyor ve fiyat Almanya ile kuruşu kuruluna aynı çıkıyor. Deneyin görün Almancanız varsa eğer.

    Çok güzel yazı olmuş...
    Grubu ikiye ayırmaya gerek yok herkes birbirine empati kursa sorun olmayacak.
    Bundan 15-20 sene önce biz babamızın arabasına binen kuşağız. Bu arkadaşlar ise babalarının kendine aldığı araca biniyorlar, o yüzden vergi de 15000€ da pek önemli değil. Dizeli de az yaktığı için değil dizel torku ve beygiri için alıyorlar.
    Şu bir gerçek benim çocuklarım da büyüdüklerinde imkanım olursa ben de onlara bu şansı veririm o yüzden sıkıntı yok.

    Hatta babamızın arabısına binen değil, babamızın arabasını kaçıran diyelim. Hiç unutmam yıl 1992, ehliyet daha 1 aylık babamda da yeni kasa Doğan SLX var o zaman. Gece adam uyurken sıfır arabayı aldım, ve vurup yerine koydum, Apartman otoparkında kavga çıkartmıştı sabah görünce. Hiç sesimi çıkartamamıştım.

    Bu arada tevellütü* yetmeyen arkadaşlar için özel açıklama: yıl 1992 sizin o sunroof parasına Şahinlerin Milpa aracılığı ile 60 ay vadeyle satıldığı yıllar. :-)

    Tevellüt: yaş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Tamam dostum. Peki. Ne diyim. svg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.

    Konulari karistirmis ozaman :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.

    Konulari karistirmis ozaman :)

    Yok birşey karıştırdığı filan. Aslında var. Tek amaç ortalığı karıştırmak. Buyur arkadaşım. Üşenmedim indim arabaya resmini çektim. Artık yorumlanacak birşey kalmamıştır sanırım. Yanıltıcı olmaması için bir bilgi: araç sadece İstanbul trafiğinde İNSAN gibi kullanılıyor. Çoğunlukla Comfort modda. Açık trafik, rampasız yollarda da Eco Pro modda kullanılmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvshop -- 20 Nisan 2013; 15:01:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.

    Konulari karistirmis ozaman :)

    Yok birşey karıştırdığı filan. Aslında var. Tek amaç ortalığı karıştırmak. Buyur arkadaşım. Üşenmedim indim arabaya resmini çektim. Artık yorumlanacak birşey kalmamıştır sanırım. Yanıltıcı olmaması için bir bilgi: araç sadece İstanbul trafiğinde İNSAN gibi kullanılıyor. Çoğunlukla Comfort modda. Açık trafik, rampasız yollarda da Eco Pro modda kullanılmaktadır.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.

    Konulari karistirmis ozaman :)

    Yok birşey karıştırdığı filan. Aslında var. Tek amaç ortalığı karıştırmak. Buyur arkadaşım. Üşenmedim indim arabaya resmini çektim. Artık yorumlanacak birşey kalmamıştır sanırım. Yanıltıcı olmaması için bir bilgi: araç sadece İstanbul trafiğinde İNSAN gibi kullanılıyor. Çoğunlukla Comfort modda. Açık trafik, rampasız yollarda da Eco Pro modda kullanılmaktadır.


    Arkadas simdi pedalin altindaki yumurtayi nereden aldin diye soru sorar tahminimce :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.

    Konulari karistirmis ozaman :)

    Yok birşey karıştırdığı filan. Aslında var. Tek amaç ortalığı karıştırmak. Buyur arkadaşım. Üşenmedim indim arabaya resmini çektim. Artık yorumlanacak birşey kalmamıştır sanırım. Yanıltıcı olmaması için bir bilgi: araç sadece İstanbul trafiğinde İNSAN gibi kullanılıyor. Çoğunlukla Comfort modda. Açık trafik, rampasız yollarda da Eco Pro modda kullanılmaktadır.


    Arkadas simdi pedalin altindaki yumurtayi nereden aldin diye soru sorar tahminimce :)

    Yok o değil de, yoldan bir sunrooflu 3.20D çevirip onun ekranını çekmişsin diyebilir. Ondan korkuyorum. Bu arada bir bilgi Sunrooflu araçlarda o sunroof tam açılınca (yıldız ve aydede seyretme amaçlı) yakıt tüketimini ortalama %5-7 arttırırsınız. Yani sizin 3.20D 6 litre yakıyorsa sunroof açık 6,5 lt ye dayanır. Bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvshop -- 20 Nisan 2013; 15:28:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: askucharflidir


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: mamboking

    quote:

    Orijinalden alıntı: askucharflidir


    quote:

    Orijinalden alıntı: mamboking

    selam. f30 ulara iki sorum olacak;

    1- çakmaklık çalışmıyor. donanım olarak olmamış olabilir mi? nasıl yaptırabilirim?

    2- Aux dan bağlayarak usb taktım koldayamaya (parrot) ama ses ayarları menüsünden ayar yapmıyor. (balans, bass, tiz..vs) Bu ayarları yapabilmenin bir yolu olabilir mi? arka kapı hopörleri tam kulağımın arkasında ve rahatsız edio. sesleri öne vermek istiyorum biraz daha fazla.

    bu arada bi audison anfi (stepne yerine) , bi bas (bagajda soldaki boşluğa kondu), kapılara da mid ler atıldı. (alpine)arabaya biniş keyfim 10 kat arttı diyebilirim.

    teşekkürler.

    usb icin auxu nasil kullaniyorsunuz anlayamadim?bilgi verebilir misiniz?

    yok aracın teybine ilave bir usb, ipod giriş verildi. (kol dayamaya çıkış yapıldı)
    bana yapan kişi teybe aux dan bağlıyorum dediği için öyle dedim.

    bluetooth ile de tel de görüşüyorum. direksiyondan tel tuşuna basarak konuşuyorum. yine direksiyon ses açma kapama çalışıyor.

    gayet kullanışlı bir sistem diyebilirim.



    Nerede ve kaça yaptırdınız bu ilaveyi?

    orjinal teyp degisti mi?yaptirdiginiz firma ismi nedir?

    Hiç bir şey değişmedi. Aktepe den yaptırdım.

    Ses i de Maslak muvidek den.

    İkisi de gayet iyiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    316i arabayi ilk aldigim zaman ile simdi tuketim cok degisti. Hergun Erenkoy-4Levent yapiyorum. Ilk baslarda 8-8.5 yakardi, simdi 6-6.5 ortalamada gidiyorum. 5000 km. de araba, 9.0 olan ortalama tuketim her gecen gun azaliyor. 8.7 ye dustu...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing

    78 bin Euro ya 320d alan birini biliyorum simdi o paraya 520d yazacaksınız o aracın verdigi keyfi degil 520d 730d vermez boş paket olacağı icin .

    Harman Kardon m paket estoril sunroof(gereksiz aslında kafamız pişer) 19 jant Prof navigation system vs, artı BMW perf paket var araçta 200hp, daha ne olacak? 6lt yakıt tüketimi.

    o 78.000 Euro ya arabayı alan arkadaş satarken kaça satacak hele bir de ondan haber ver dostum. Ben bu arabayı 39.400 Euro ya aldım ve şu an 40.000 ediyor. Araştır bakalım arkadaşın 78.000 lik arabası 2.elde ne ediyor şimdi. Alan alır tabii ki. Ama ne kadar mantıklı olduğunu ancak satarken anlar.

    Keyif mantığın önüne gecer bazen. O arabaya binsen anlarsın ne demek istediğimi. O donanıma sahip 520d zaten 95 Euro ancak alırsın belki fazla.

    Satmak icin alınmayan bir araba ve inan şimdiki aklım olsa A6 yerine o arabadan alırım acımadan. Ayrıca 70 eur a satılır emin ol.

    Adamın parası coktur ne bulduysa koydurmustur ama araba bu en nihayetinde ne zevki olacak fazladan. Keyif adamıdır işi rahat, takılıyodur. Yoksa sabah kalk 6 da trafikte bi saat işe git akşam 7-8 yine 1 saat trafik. Ses sistemin hk olsa ne yazar ben akşam eve dönerken kafa yorgunluğundan hangi arabayı kullandigimi unutuyorum

    Sevdim senin yazma tarzını. Demek ki iş güç sahibi olunca, hayat gayeleri yavaş yavaş değişiyor. Boş işlerle uğraşmaya fırsat kalmıyor. Aslında F30 forumunu da ikiye ayırmak lazım bence;

    - Kendi kazanıp kendi harcayanlar
    - Babası kazanıp kendi harcayanlar şeklinde

    Bu iki grup birbirinin yazım sahasına girmezlerse hiç sınıktı çıkmaz bence. Çünkü dikkat ediyorum. Dünyaları parçalar, sunroofsuz araba mı olur, standart ses düzeni berbat diyen adamların hemen hemen hepsi henüz öğrencilik-askerlik-ergenlik üçgeninde geziyorlar.

    ÖTV, MTV, şu şart değil, bu gereksiz bence diye debelenip duranlar da o 4.500 TL nin nasıl kazanıldığını ya da kazanabilmek için ne kadar eşşek gibi çalışması gerektiğini iyi bilen insanlardan oluşuyor.

    Birbiriyle ayar şeyler mukayese edilmeli bence. 3.16i ile 3.20d aynı fiyatsa eğer o zaman hangisinin daha iyi olduğu tartışılmaz tabii ki. Veya HK bir ses sistemi arabanın üzerinde isteyene bedava veriliyor olsa yine standart donanımla kıyaslanamaz. Ya da sunroof mu istersin yoksa onun yerine metalik boya mı deseler sunroof seçilebilir. Ama bu söylenilen ve özellikle altı çizilerek bilmem nesiz BMW mi olur, ya da 3.16i mtoru şişer kalır 3.20D onu ..iker atar gibi söylemler. Armutla elmayı kıyaslamak gibi birşey oluyor. Biri ile ötekinin arasında 15.000 euro fark varsa. Tabii ki bir takım artıları olacak. Ama o aradaki fark ile rahatlıkla eşinize bir Micra alabilirsiniz mesela. Bunların tamamı tercih sebebidir. Ama biri kalkıp Sunroof suz BMW mi olur yeaea gibi birşey yazarsa ben ona ergen muamelesi yaparım. Eğer bu muameleden rahatsız oluyorsa o zaman konuşmasını bilmesi gerekli. Ferrari sahibi bir adam çıkıp 3.20d araba mı, kaç beygircik ki o? yürüyor mu yahu o araba dese. Dersiniz ki herif salak galiba. Altındaki araba ile 3 tane 3.20d alınıyor. Neyle neyi kıyaslıyor. Şimdi ben de diyorum ki Bu 2 araba fiyat olarak ayar olmadıklarına göre birbirleriyle kıyaslanamazlar. Ama eğer para musluktan akıyorsa 15.000 Euro nun hiçbir anlamı yoksa benim için o zaman 35.000 Euro verir 5.20 GT alırım. 3.20'd yi de bagajına koya gezdiririm. Ben getirdikleri ve götürdükleri göz önüne alındığında bu araba 15.000 Euro fark yapacak kadar bir özelliğe sahip değil bence diyorum. Kasa aynı, iç tasarım aynı, vergi fazla, aksesuar aynı. EE ne anladım ben bu işten o zaman. Zaten briçok insan benim gibi düşündüğü için şu an o araba sipariş üzerine getirtilir hale düşmüş. Bakın şunu hiç bir zaman unutmayın. Bayilerin stoğunda sadece 2 tip araba olur;

    1) Çok fazla satılan, teşhirde bekleme ihtimali hiç olmayan baz arabalar (3.16i buna örnektir)
    2) Zoraki kota ile getirmek zorunda kaldığı ve aylardır elinde patlamış yatan arabalar (o sizin arkadaşın 78.000 euro verip aldığı araba da buna iyi bir örnektir)

    Bunun dışında hiçbir markada hazır araç bulamazsınız. Ucuz olduğu için olabilir, az yaktığı için olabilir, Passat veya Accord ile aynı fiyatta olduğu halde arması daha prestijli olduğu için olabilir. Ama bu ülkede 3.16i tuttu ve it gibi satıyor.

    Gelelim Borusan'ın 3.16i de kazık attığını savunan arkadaşlara. Girip Almanya BMW konfigiratörde bir 3.16i tasarlayın ve buradaki fiyatla kıyaslayın bakalım kazık atıyor mu atmıyor mu? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Daha önce de yazmıştım bunu. Almanya fiyatının üzerine GÜmrük maliyeti geliyor, nakliye maliyeti geliyor, ÖTV maliyeti geliyor ve fiyat Almanya ile kuruşu kuruluna aynı çıkıyor. Deneyin görün Almancanız varsa eğer.

    dogru bir noktayi yakalamissiniz gercekten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: glocky


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: fscelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    3.16i kullanmadığınız ve kullanan kişilerin ısrarla 8 litre yaktığını söylediği halde neye dayanarak 10 litre diye diretiyorsunuz anlamak mümkün değil. Ben bu arabayı 4 aydır kullanıyorum. 250 TL'lik benzin ile 600-650 km yol yapıyorum ve rezerv uyarı aldığımda menzil de 90-100 km diyor. Bu aylardır böyle. Şehirdışı gitmişliğim de henüz yok bu arabayla. Yani tamamı İstanbul trafiğinde.

    3.16i f30, bedal altina yumurta koy-madan istanbul 2.kopru trafiginde 8 lt.
    Hatta bazen daha da altinda.
    Resimlerini koymustum.
    Sehirler arasi 120 basarak 6 lt.
    Yine yumurtasiz.
    Yanlis bilgilendirme yapmayin lutfen.
    3.20d elbette daha az yakar. Ok.
    320d daha guclu. Ok.
    Ama kullanan ve defalarca yazan arkadaslara da saygi lutfen.
    Ezbere pat diye 10 lt yazmayin lutfen. svg


    Ok ok ok

    116i 9-10lt yakıyor siz 8lt ağırlık arttıkça azalıyor tuketim demek.

    Yorumlarindan anladigim kadariyla bmw f30 sahibi degilsin.arabayi test edip muzik sistemini elestirirsin ya da herhangi biseyi.ama burda 3.16 sahipleri yakit degerlerini paylasirken senin cikip 3.16 hakkinda yakit tuketimi paylasman cok sacma.

    Ya ne 3.16i si adam BMW sahibi dahi değil.

    Konulari karistirmis ozaman :)

    Yok birşey karıştırdığı filan. Aslında var. Tek amaç ortalığı karıştırmak. Buyur arkadaşım. Üşenmedim indim arabaya resmini çektim. Artık yorumlanacak birşey kalmamıştır sanırım. Yanıltıcı olmaması için bir bilgi: araç sadece İstanbul trafiğinde İNSAN gibi kullanılıyor. Çoğunlukla Comfort modda. Açık trafik, rampasız yollarda da Eco Pro modda kullanılmaktadır.


    ortalama KM. hiziniz yuksek, bunun da etkisi vardir, benim 27 km. lerde...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceset114

    Biraz ortam sakinleşsin.

    3.20i ED almak yerine 3.16i M-pack almaya karar verdim.











    Bence en doğru seçimi yapmışsınız güle geçe kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracim 3.16i
    Bundan onceki 3 aracimda insignia 1.6 180 bg olandi.Yakit tuketimine hic onem vermem,yilda 10-12 bin km yol yaparim.Haftasonu ve uzun seyahatlerde kullanirim.Az yaksin diye cabam hic olmadi,Uzun yolda limitlerini zorlar giderim.Acikcasi arac degisir ama kisinin kullanim tarzi degismez araca gore.Insigniada 10.5 lt olan tuketim,bu aracta 7.8 lt gosteriyorsa,bu arac gercekten sinifindaki araclara gore az yakiyor demektir.Bu arada arac 2100 kmde
    Herkese keyifli haftasonlari dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hk@n

    Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına sunroofsuz bmw mi olur

    sunroof klima olmayan zaman icat edilmis, artik gunumuzda sigara da icmiyorsan hicbir anlami yok, o kadar parayi sunroof a veriyorsan, parayi kendi alinterinle kazanmiyorsundur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamboking


    quote:

    Orijinalden alıntı: askucharflidir


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: mamboking

    quote:

    Orijinalden alıntı: askucharflidir


    quote:

    Orijinalden alıntı: mamboking

    selam. f30 ulara iki sorum olacak;

    1- çakmaklık çalışmıyor. donanım olarak olmamış olabilir mi? nasıl yaptırabilirim?

    2- Aux dan bağlayarak usb taktım koldayamaya (parrot) ama ses ayarları menüsünden ayar yapmıyor. (balans, bass, tiz..vs) Bu ayarları yapabilmenin bir yolu olabilir mi? arka kapı hopörleri tam kulağımın arkasında ve rahatsız edio. sesleri öne vermek istiyorum biraz daha fazla.

    bu arada bi audison anfi (stepne yerine) , bi bas (bagajda soldaki boşluğa kondu), kapılara da mid ler atıldı. (alpine)arabaya biniş keyfim 10 kat arttı diyebilirim.

    teşekkürler.

    usb icin auxu nasil kullaniyorsunuz anlayamadim?bilgi verebilir misiniz?

    yok aracın teybine ilave bir usb, ipod giriş verildi. (kol dayamaya çıkış yapıldı)
    bana yapan kişi teybe aux dan bağlıyorum dediği için öyle dedim.

    bluetooth ile de tel de görüşüyorum. direksiyondan tel tuşuna basarak konuşuyorum. yine direksiyon ses açma kapama çalışıyor.

    gayet kullanışlı bir sistem diyebilirim.



    Nerede ve kaça yaptırdınız bu ilaveyi?

    orjinal teyp degisti mi?yaptirdiginiz firma ismi nedir?

    Hiç bir şey değişmedi. Aktepe den yaptırdım.

    Ses i de Maslak muvidek den.

    İkisi de gayet iyiler.



    yapılanların fotograflarını da koymanız mümkün müdür?

    Bluetooth çözümünü tam anlayamadım, menulerden yonetilebiliyor mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorgüven


    quote:

    Orijinalden alıntı: the best or nothing


    quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdinç34

    sanroofsuz bmw mi 100.000 tl üstü bir araçta sanroof olmuycak yapmayın arkadaşlar ben sanroof yok diye istediğim paketi bile almadım..yarın öbürgün satarken zorlanırsınız.bu benim düşüncem

    Eyvah, benim arabada sunroof yok. BMW yerine başka bir araba mı çaktılar şimdi bana? Kazıklandık desenize. :-) Ya beyler yapmayın allahaşkına ya. Sunroof denen şey klima nın son derece pahalı olduğu yıllarda icat edilmiş, şu an hiç ama hiçbir hükmü kalmamış bir malzemedir. Yazın içerinin aydınlık olması pahasına kafanıza güneş geçirmeye değer mi? Etrafınızdaki eski sunrooflu araçlara bir bakın. 5 yaş üstü tümaraçların sunroof çerçevesi etrafında önce pas ardından çürüme kaçınılmazdır. Zamanla lastikler eskir ve içeri su almaya başlar. Yazın 30 derecede açmışım klimayı arabayı 22 derece yapmışım, işim gücüm yok tepemde baca açıp bu keyfin içine limon sıkacağım. Bir de bunun için üzerine 4.500 TL de para ödeyeceğim. Ödemezsem de BMW almamış olacağım. Güldürmeyin kendinize beyler. Bu arada ben de Borusan'dan teyidini aldım, bazı arkadaşların rüya aracı 3.20D artık sipariş ile getirilecekmiş. Neden diye sorduğumda son ÖTV zamları ile birlikte araç aşırı pahalılandı. Talep bitti. 5 serisini yakaladı fiyatı. Yıllık vergileri çok yüksek sarfiyatı da 3.16i den pek farklı değil. (motorin / benzin makasının iyice kapanmasından dolayı) dedi satış sorumlusu. Yani bu sitedeki 5-10 kişilik 2.000 traktör motor hayranı arkadaşın dışında pek bir isteyen olmuyormuş. Haberiniz olsun...

    egeliefe ben pası attım, siz tamamlarsınız artık. Saldırılar esnasında yanlız bırakılmayacağımı umuyorum.

    @egeliefe

    Hahahahaha

    Tamam hocam 2000 traktör

    Senin 136hp dunyayı devirir valla

    Yazmayayım diyorum da bukadar olmaz. 320d sehirici 6lt yakıyor sizin araçlar 10lt yakıyor ötesi yok mazot 4lira nin altında benzin 4.5lira. Yarı yarıya yakıyor ve sürüş keyfi maksimumda. Daha da birsey demeye gerek yok. Fazla fanatik olmayın bence burada herkes 316 yi da 320d yi de biliyor...

    3.16i sehir ici 8 lt yakıyor.

    Pedalın altına yumurta koyunca 320d de 4 litre yakıyor buyrun.

    Arkadasım sende bmw var mı? 8lt yakıyo dediysek sekiz yakıyo. Pedalın altına yumurta koymak nedemek it gibi makas mı atalım , petrolde dışa bagımlısın pedala basarken düşüneceksin biraz. Adam eco pro koymus tüm üreticiler araçlarının sarfiyatıyla övünürken sen neden bahsediyorsun.
    Sahip olmadıgın kullanmadığın bir aracın sarfiyatını buraya nasıl yazıyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funkydorian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hk@n

    Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına sunroofsuz bmw mi olur

    sunroof klima olmayan zaman icat edilmis, artik gunumuzda sigara da icmiyorsan hicbir anlami yok, o kadar parayi sunroof a veriyorsan, parayi kendi alinterinle kazanmiyorsundur :)

    Abartma :))). Bende pejo 407 vardı tavanı çok basıkti ondan beri sunroof takıntı oldu. Tiguan de sunroof yok hic aramıyorum. Ama alçak tavan araçlarda sunroof tan ziyade cam tavan olması ferahlık veriyor. Ama aracımı hazır değilde sipariş alsaydım o parayı verirmiydim bilmiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funkydorian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hk@n

    Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına sunroofsuz bmw mi olur

    sunroof klima olmayan zaman icat edilmis, artik gunumuzda sigara da icmiyorsan hicbir anlami yok, o kadar parayi sunroof a veriyorsan, parayi kendi alinterinle kazanmiyorsundur :)

    Herkes parasini harcamaya karar verdigi yer farklidir. Bu demek degildirki alinteri ile kazanmiyor.
    Siz oyle derseniz baskasi da cikar

    Bmwde beni goturuyor Renault da goturuyor hem de daha cok ozelligi var daha ucuz Bmw alan parayi alinteri ile kazanmiyordur der.
    Sigara ice adam kendine zarar veriyor ustune para oduyor alinteri ile kazanmiyor der
    Pazardaki t shirtde ayni isi goruyor markali olanda markali alan alinteri ile kazanmiyor der.
    2 dakika elini uzatip vites degistirmemek icin otomatik vites aliyor alinteri degil der.

    Buradaki anahtar nokta keyif meselesi kimine gore o keyif o paraya deger kimine gore degmez. alinteri ile alakasi yok.

    ayrica kimi arkadaslarin iddiasi sunrooflu ve sunroofsuz aracin ikinci elde arasinda 4000 TLden fazla fark olacagi. Yani adamlar zarar etmemek icin sunroof aliyor. Onlarda diyordur sunroofsuz alan alinteri degil satarkenki zararini dusunmuyor diye.




  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.