Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (3215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32133214321532163217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz ama stepneli araçta kaç kere stepne değiştirdiniz? Benim başıma önceki araçlarımda 2 kere geldi 2 kere çivi girmesinden sabah aracın başına gittiğimde lastiğin yeri öptüğünü gördüm, ben değiştiremiyeceğim için, 2 sinde de taksi ile lastikçiye gidip adamı alıp stepne ile değiştirttim, kendim halen değiştiremem.
    sonra daha pratik birşey keşfettim ve lastikçiye taksi ile gitme derdinden de kurtuldum (bu dediklerim bmw den öncesi için bmw de zaten stepne yok). 3 yıldır bagajımda lastik kiti ile dolaşıyorum 1 kere kullanmam gerekti ve gerçekten parasının karşılığını verdi.
    Tavsiyem rft lastiğinizde olsa bagajınızda 1 tane bulundurun. 20 tl bişey olması lazım.

    ek: Rft ye göre tek dezavantajı lastiğin yarılmasıdır, yarılan lastiğe bu madde de birşey yapmaz o zaman gerçekten yolda kalırsınız, ama yukarda yazdığım gibi 25 yıldır seyir halinde iken böyle birşey başıma gelmedi, belki onbinde 1 ihtimal gelecek diye o konforsuzluğu çekmek istemediğim için lastikleri değiştirdim zaten.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 14 Mayıs 2018; 12:26:37 >




  • gençler,

    bu başlık hareketli diye buraya soruyorum.. istanbuldaki en iyi detailing ci hangi firmadır.. işini hakkıyla yapan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907

    gençler,

    bu başlık hareketli diye buraya soruyorum.. istanbuldaki en iyi detailing ci hangi firmadır.. işini hakkıyla yapan?
    Merhaba,

    Bence Esenyurt bölgesinde bulunan Special Works firması. Birincisi çok profesyonel ürünler kullanıyor ve gerçekten detaylar inanılmaz. ilk başlarda çok olumlu bakmıyordum ama aracımı götürüp motor temizliği yaptırdıktan sonra tüm fikrim değişti. Aracın neresi nasıl yıkanır hangi ürün hangi miktarda kullanılır olmayacak dua ya amin denir mi denmez mi, tüm bu soruların cevabı bu firmada var.

    Bayram isimli arkadaş firma sahibi, gayet efendi parayla pulla işi olmayan zevk için açtığı bir mekan. Yıllarca bu işi yapmış ve evinin altında hünerlerini gösteriyor. Biraz araştırın baı otomobil forumlarında yaptığı korkunç detaylı işler var.

    Aracım BMW 320 2012 model...




  • Instagram sayfası bu şekilde specialworkstr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esatesat

    O zaman 136 bg sizi tatmin etmez .3.20 ied tercih edin.Uzun yolda gerçekten az yakıyor. YouTube’dan gizli menüye giriş hakkında bilgi edinin.Almayı düşündüğünüz aracın buradan (sıfırlanmamış ise) kullanım bilgilerine, arıza kodlarına bakabilirsiniz.eğer full yetkili servis bakımlı ise ı drive ekranından servis geçmişine bakabilirsiniz.yine araç anahtarını yetkili serviste okutup kilometreyi kontrol edebilirsiniz.sunroof gereksiz (güneşte açamazsın, kışın açamazsın) bunu yerine başka bir donanım daha çok işe yarıyor.sportlinedan ziyade sportline plus tercih edin(hifi müzik sistemi elektrikli koltuk ilave oluyor). Bunularla birlikte f30ların bir kısmında görülen direksiyonda titreme problemi (80-100 arası hırlarda elinizi bıraktığınız zaman hafifçe sağa sola salınım yapmas[balans ayarı tam olmasına rağmen]) var mı bunu kontrol edin. son olarak, noter sözleşmesine aracın kaç km’de olduğunu ve satış bedeli ile hasarsız olduğu beyan edilmiş ise hasarsız olduğunu mutlaka yazdırın.f30 teknoloji olarak muadillerinden çok önde. BMW keyiftir heyecandır şimdiden hayırlı olsun...
    Bu harika bilgiler için öncelikle teşekkür ederim.2015 model de kesin karar kıldım gibi,geçen hafta maalesef 10 dakikada 2015 45 binde araç 140a satıldı yoldayım diye fiyat düşüşüne bakamadım gerçekten üzüldüm.Hondadan sonra kesinlikle büyük keyif alacağıma eminim Allah utandırmasın herkesin gönlüne göre versin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FutFounder

    Arkadaşlar herkese tekrar merhaba, sizlere başımdan geçen olayları paylaşmak ve başına gelen veya duyan varmı öğrenmek istedim,

    Öncelikle 2014 3 20 ied kullanıcısıyım. Aracı 70 bin kmde iken aldım. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Neyse fazla uzatmadan olaylar silsilesine geçeyim.

    Aracı fazla sıkıştırmam veya yanlama vs olaylara girmem. Ancak arabam yaklaşık bir ay önce hararet yaptı. EVET HARARET. Hemde ne bir uyarı verdi veya arabayı zorlamadım.Motor yağını suya karıştırdı aracı çekiciyle özel servise götürdüm. Üst kapak açıldı usta silindir kapak contasının yandığını söyledi usta (ki zaten suya bakınca anlamıştım). Herneyse conta değişti kapak kapakçıya gitti fazla bişey olmamış veya blokta sorun yaratmamış yani çok olmasada ucuz atlattık. Herneyse arabayı yaptırdım ve uzun yola çıktım. Dönüşünde ise tahrik uyarısı aldım neyse direk sanayiye gittim. Bu seferde dump valve yani turbonun ucundaki kauçuk diyafram yırtılmış. Onuda değiştirdik hatta yazılımlı araçlar için gofastbite ın ürettiği pahalı olanından taktım ki ARACIM YAZILIMLI DEĞİL. Herneyse sanayiden eve doğru yola çıktım araba teklemeye başladı, sağa çektim hemen ustayı çağırdım makineyi bağladık 2 nolu ateşleme bobininin arızalı olduğunu bulduk. Bobini değiştrdim sorun çözüldü. Şimdide araç radyatör su deposundan su eksiltmeye başladı. Kısacası arabadan efsane soğudum ne yapıcağımı bilemiyorum. Arabın üzerine titreyen gözüm gibi bakan biriyim. Yorumlarınızı veya yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
    Öncelikli geçmiş olsun. Arkadaşların da dediği gibi 2. el biraz da şans işi. Yazılanlara katılıyorum; bir önceki sahibi hor kullanmış, yazılımlı kullanmış olabilir. Tabi tam tersine gözü gibi bakmış da olabilir? Zira sıfır 3.20d lerde zincir problemi verip moral bozabiliyordu. Bunun gibi bir çok modelde birbirinden farklı çok sayıda kronik problem mevcut.

    Tüm kronik arızaların Sizde peş peşe denk gelmesi üzücü. En son yazdığınız radyatör su deposundan su eksiltti dediğiniz sorunu bende yaşadım.

    Benim aracım soğutma seviyesi düşük diye iDrive den uyarı veriyordu. Bu sorun genelde turbo o ringi, contalardan olabilse de bazen farklı sebepleri de olabiliyor. Benim 43 bin de ki aracımın radyatöründen buhar kaçağı olarak su eksiliyordu. Azalan su, su deposu olarak belirttiğiniz yuvarlak topumsu takviye deposundan su azalmasına sebep oluyordu ve sonuç olarak su eksiltiyordu. Bir kaç usta ya gidip, kendi gözümle de görünce inandım ve radyatörü değiştirdik. Kale marka radyatör + antifiriz + işçilik 550 ya da 600 TL ye maloldu.(Başka bir özel servis 1000 TL istemişti?!) Bazen şanzımanın üst kısmından da su kaçağı olabiliyormuş. Tüm bu kısımlara baktırmanız faydalı olacaktır.

    Sizi çok iyi anlıyorum, fakat moral bozmaya değmez. Kötü denk gelmiş. Umarım Ülkemiz de de tüketici hakları istenen seviyeye ulaşır ve firmalar bu sıkıntılarda müşterilerine daha fazla sahip çıkar. Mağduriyetler azalır.

    Ülkemizde en çok otomatik şanzıman(DSG) arızası olan VW in yine bizde en çok satan markalardan biri olması da enteresan. Herkes bir şekilde sıkıntıları forumda da olsa paylaşmalı ki tüm tüketiciler bilinçlensin.




  • kafkasbeyi K kullanıcısına yanıt
    soyle bir duzeltme yapalim sportline plus sportline'dan ustundur diye bir durum yok makyaj sonrasi sportline plus oldu sonrasinda da hi fi cikarilip cc eklendi. makyajsiz kasa sportline'da hi fi katlanir ayna hafizali koltuk vs var.2014 sonrasi temmuz sonrasi araclara bakmak lazim sos bluetooth ile muzik dinleme ve yeni tip ekran geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte önümdeki manzara bu şekilde idi.

    Bu araç F30 mu?




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :))) spoiler ın rüzgarla alakası yok anten olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akrapovic, m jant, spoiler, individual renk

    190 bin eder :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sk67a

    Trafikte önümdeki manzara bu şekilde idi.

    Bu araç F30 mu?



    Ooo cok serttt :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne Zevkler var şaşırıp kalıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk hadi neyse de o spo yok mu Ne anteni arkadaş çanak anten olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Bull kanatlandırmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    daha önceki mesajımda yazdığım kroyum emme para bende diyen bir şahinciden devşirme.. bunlar yüzünden satacağım canım arabayı. umarım mersocular böyle değildir.
  • Beyler bayanlar, kışlık lastik paspas olayını ne yaptınız. Bayi vermiyor bir türlü kışlık paspası (ikinci el) 930tl fiyat aldım. Piyasada 400-500 e var bilmiyorum ne kadar kalitelidir ama, yoksa 100tl ye olanlardan alıcam gidecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • F20 satışlarında neredeyse standarttı, extra verilen kışlık paspaslar..Sizinkilerde neden vermiyorlar ki, bastırın bence..
  • talihsizlik silsilesi yaşamışsın ama hepsini yaptırmışsın sonuçta.
    son söylediğin radyatörün delinmesi de çok basit çözülebilecek bir olay. delinmesi de çok basit bir sebepten olabilir, ciddi bir arızaya veya büyük bir probleme işaret etmez, büyütecek bişey değil bence.
    başta biraz soğuttuğu doğru ama biraz şans ver bir süre daha bin araca yeni sorunlar çıkamazsa tekrar ısınırsın aracına.
    Geçmiş Olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2018 -- 17 Mayıs 2018; 15:58:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5F1FA143F

    F20 satışlarında neredeyse standarttı, extra verilen kışlık paspaslar..Sizinkilerde neden vermiyorlar ki, bastırın bence..
    İkinci el ama benimki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankarada elektrikli bagaj uygulaması yaptırdım. Ankara slam stop bayisinde. İlgilenen olursa yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 32133214321532163217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.