Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (2758. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.296
Cevap
511
Favori
4.414.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27562757275827592760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helpgod

    Kaç bin izlenme ne para kazandırıyor bilemiyorum ama popüler olma arzusu insana neler yaptırıyor şaşırıyorum hocam.
    Takipçi sayısına aldanmayin 10k takipçi 50 TL ye hallloluyor.

    Bilirsin biz millet olarak severiz o işi.



    Ben bazı durumlardan dolayı okula biraz geç başlamıştım. Haliyle lisede bile ehliyetim vardı. Babamın arabasıyla gider gelirdim sağolsun. Neyse biz 3–5 kişi biner giderdik okula. Gözden uzak bir yere arabayı bırakır girerdik okula. O zaman durumu bilenler hep, niye arabayla girmiyorsun okula diye sorardı. Sevmiyoruz öyle işi derdik. Sonra üniversiteye geçtik. Yine sağolsun babamın arabasıyla, arkadaşların arabasıyla gider gelirdik. Üniversitenin arkasına bırakır yürürdük. Tabi ön kapıyı görseniz her gün podyum gibi.



    Arkadaş hadi lise dedik, üni dedik. Şimdi iş hayatında yine aynı terane. Yeni arabasını alan, çekiyor tükanın önüne. Hiç unutmam zamanında babama kırmızı araba alalım mı dediğimde bana çok dikkat çeker be oğlum beyaz iyidir kir tutmaz demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu foruma yeni üye oldum..Ama bir çok yorumu hatta onlarcasını eskilere giderek okudum..Belki en az 1000 tane okumusumdur..
    Katılırsınız katılmazsınız gözlemim şudur..Bu forumda özellikle F30 u ve BMW yi kötülemek için yer alan bir çok kullanıcı var..
    Bunların f30 sahibi olduğunu bile düşünmüyorum öyle gösteriyorlar...Bunu bir tek ben mi fark ettim sanmıyorumm..Biraz içgüdü biraz da mantık yeterli.
    o nedenle bir daha geri dönmeyi düşünmüyorum..Kendi kendinize eğlenin. Toyota forumu bile buradan kaliteliydi..
    Bu arada makyajlı kasa f30 larda 8HP50 (2nd Generation) şansıman kullanıldığı wikipedia da yazıyor..
    linki şuradahttps://en.wikipedia.org/wiki/ZF_8HP_transmission#BMW




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream of ice

    Mann ve hengst buldum ikisi de kaliteli alman, mann alicam. Aractan mahle cikti bu arada.Demin azmettim polen filtresini de soktum baktim hava filtresine gore biraz daha zor 10mm Allen anahtar lazim markasi valeo ve mann ortakti yaninda sadece bmw logosu var. Yag filtresi degisimine de baktim oldukca kolay onu rahat hallederim sadece yagi degistiremem arabayi lifte kaldirmak lazim. Bundan sonra tum filtrelerimi 10binde bir kendim degistiricrm sadece yagi disarida degistirticem zaten yabanci forumlarda genelde kendileri degistiriyorlar adamlarin garaji var yagi bile kendileri degistirebiliyor. Benim zevk alarak yaptigim isler bunlar tabi ki ugrasmak istemeyen servise ya da kendi ustasina gitmeli. Yalniz servisin bakim die 1000tl aldigi isler 30 dakikalik islermis bu kadad kolay olacagini bilsem onceden yapardim.

    İşte benim kafa yapım. Temiz iş. Garanti bittikten sonra bu şekil devam. Yalnız iyi parçacı bulmak şart. Bari bir youtube kanalı açında takip edelim gelişmeleri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Arkadaşlar yazmazsanız kısır tartışmalara da girmezsiniz, okuyun, geçin, Mercedes forumundan sonra burayı da okuyarak takip etme zamanı geldi sanırım,



    Bir müddet yazmadan takip etmek daha sağlıklı olacak gibi.

    Çok takılıyorsunuz arkadaşlar yapmayın böyle. Tepki vermenize değecek bir ortam değil forum, keyfinize bakın.
  • Borusan dergimizi eksik etmiyor, bugün geldi.




     BMW 3 serisi (F30)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 31 Ocak 2017; 2:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marmaratic

    Ben bir şeylerle uğraşırken dinliyorum araba kanallarını bazen. Arabasının adıda hacı reis. Aslında evveliyatta kendiside f30 forumundan çıkma sayılır. Bu youtube da para var mı yahu herkes video peşinde. Özellikle şu milyon tane takipçisi olan çocuk videoları sürekli karşıma çıkıyor.

    Aslında arabalarla ilgili kanallar iyi oluyor. İçerik olması avantaj her bakımdan. Böyle böyle gelişecek otomobil kültürü.

    Örneğin arka sisini açan çok fazla genç bu kanalları izleyipte vazgeçmiştir bu davranıştan bence.

    Bu arada eleştiri yapmakta sorun yok ama ortada da baya emek var. Kimsenin kişisel tercihleri, ideolojisi ve düşünce tarzı bizi ilgilendirmemeli diye düşünüyorum. Önemli olan ortaya konan içerik.

    Abone sayısı 1Mn yakın ve üzeri "Youtuber" lar (o da ne demekse) reklam ve izlenme gelirleri olarak aylık yaklaşık 15-20.000 TL para kazanıyor. Kimisi oyun videosu çekiyor, kimisi araba videosu çekiyor, kimi evde yemek pişirip çekiyor ama bu işe ilk giren ve sektörü iyi takip edenler çok iyi abone toplayıp henüz yaşları çok küçük olduğu halde ciddi paralar kazanıyor. Geleneksel medya TV-Dizi sektörü de uzun zamandır konunun farkında ama yeni yeni duruma adapte oluyor ve kendilerine ek gelir çıkartmaya başlıyorlar. (Bkz: Kendi dizilerine özel premium üyelikli web siteleri vs) Çünkü dünya internete kayıyor, istesek de istemesekte.

    BMW Dergi banada geldi güzel hoş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maerdir -- 31 Ocak 2017; 10:54:14 >




  • Bu arada başlıkta hep yazışma-tartışma üzerine oluyor. Müsadenizle ufak bir fotoğraf arası verelim.

     BMW 3 serisi (F30)

    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maerdir

    Bu arada başlıkta hep yazışma-tartışma üzerine oluyor. Müsadenizle ufak bir fotoğraf arası verelim.

     BMW 3 serisi (F30)

    Saygılar

    Ön camda filmi olan arkadaş sıkıntı yaşıyor mu ? Hem dışarıyı görme hem de polis bakımından ?




  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Istanbuldaysaniz parcaci onerebilirim aldiklarim gayet kaliteliydi . Daha once yazdim hava filtresini degistirdim , poleni servis degismisti yakin zamanda onu da acip baktim cok zor degil cikarmasi 10mm yildiz agiz anahtarla cikiyor kapak.
    Servis 2 balata ve 1 diski 3000e degismis yazik gunah degil mi bu paraya pistlerdeki araclar icin olan ebc sari balata ve disk alinir.

    Ben iyi niyet garantisine falan inanmiyorum baska forumda da sogutma suyu eksiltme, motor tahrik uyari gibi kronik sorunlari yasayanlarin coguna iyi niyet garantisi uygulamamislar neden 4 kati servise para vereyim ki o zaman? Su da var yasayacaginiz problemlerin cogu ozel serviste hallediliyor mesela sogutma olayi 350 tahrik olayi 500e halloluyor ,e kardesim sen zaren 4 bakimi serviste yaptirsan fazladab 4000 para vericen ki bu parayla motoru patlatmadiysan yasayacagin en kral sorunu ozelde halledersin. Hem bu parayi vericem hem de sorun yasayinca servise iyi niyet garantisi icin yalvaricam ki zaten sinir bozup en fazla biraz indirim yapcaklar. Ozetle akilli olmak lazim. Servis bana dese ki bakimlari biz de yaptirin en kucuk problemde yardimci olacagiz eyvallah ama isin boyle olmadigi malum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 31 Ocak 2017; 13:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • erciftci E kullanıcısına yanıt
    ön camda filmden dolayı dışarıyı görmede sorun yaşamıyorsun
    ama polisden yana sıkıntı yaşadım..
    (aracı yeni aldım söktürecem bende beğenmiyorum zaten dedim,hakikattende öyle düşünüyordum.)
    ancak bir kaç ay önce yasa çıktı sanki yada çıkacak..
    film serbest oldu yada olacak diye biliyorum.
  • 2018 kullanıcısına yanıt
    Film serbest olsa bile ön cami serbest yapmazlar polis icin guvenligi tehlikeye atiyor adamlar aracin icinde kim var goremiyor . Normal filmlerde ben hic sikinti yasamadim simdiye kadar yillarca cevirmede hic polis niye film var demedi , 2 numara filme pek sorun yaratmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Haberi buldum;
    Özlü, araçlara yapılan cam filmi uygulamasına değinerek, "Mevcut durumda mevzuatta yer almayan ve cezai işleme tabi olabilen cam filmi uygulaması ile ilgili olarak çalışma yapıldı ve cam filmi uygulamalarının AİTM Yönetmeliği çerçevesinde standardına uygun yapılmasına dair hükümlere yer verildi. Yani yönetmelikteki esaslara uygun onaylı cam filmi takılması artık araçlarda serbest oluyor." ifadesini kullandı.

    Özlü dediği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü
    bence muhtemelen sizin dediğiniz gibi 2 numaraya falan izin verilir..
    yönetmeliğe uygun dediği o dur herhalde..
    bende kaç numara bilmiyorum ama çok koyu simsiyah bir film vardı..
    iğrenç görünüyordu.çıkarttırdım zaten.




  • Maerdir kullanıcısına yanıt
    Güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hxngzl -- 15 Ağustos 2021; 21:1:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, aracim 26 bin km'de bugun 2. Bakimina girdi borusanda. Klasik filtreler ve yag degisimi + ozon dezenfektasyon(190tl) toplam 1200 tl tuttu. İlk bakimi ayni yerde ve sadece ozon dezenfektasyonu islemi haric olmak uzere 600 kusure yaptirmistim. Euro 3.10 civarlariydi o vakit, simdi 4.06'dan kuru esas aliyorlar. Sonuc olarak bakim fiyati cok yuksek. Garanti disina ciktiginda bir daha dusunecem bakimi nerede yaptirmayi.



    Hava filtresi ilk bakimda degistirmistim, simdi degismeye gerek yok dediler ama ben degistirin dedim.



    Showroomda da fiyatlar ucmus gitmis, 520i m paket 270 civari gordum, aman allah, bunun yeni kasasi geldiginde kac olur tahmin edin artik. Ama ulke eyiye gidiy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıdan gelen trim sesinin asıl kaynağını buldum arkadaşlar. Fitil falan değil. Shadowline Trim adında kapının üstünü çevreleyen kasa üzerindeki siyah plastik şerit. Bir abimizde de aynı sorun servis tarafından bu parçanın değiştirilmesiyle çözülmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 31 Ocak 2017; 17:18:23 >
  • 3 serisi 2017 de hangi motor seçeneği ile gelecek netleştimi acaba?
  • F30larin anahtari bildiginiz gibi eski serilerdeki gibi sarjli degil kolayca acarak pilini degistirebiliyoruz. Yurt disi sitelerde guzel kapaklar satiliyor cizik vs durumunda degistirebilirz fakat kapaklar oyle kolay cikmiyor nette de baglanti yerlerinden keserek cikarip degistirmisler bu sekilde bir degisim yapan oldu mu kapagi o sekilde kesmegi pek gozum yemedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Cam filmini ben de LLumar'dan taktırmayı düşünüyorum hocam. ATR serisi olacak. Ön, yanlar ve arka cam olmak üzere hangi numaralar öneriliyor? Bir de sunroof'a da yaptırmalı mıyız?
  • Hocam o bahsettiginiz serit kapi fitillerinin uzerine geliyor zaten esneme ile onlar cikariyor sesi ,bandi o seridin uzerine cekiyorlar zaten bu sekilde ses kesiliyor cok kafaya takmayin basit bir islem. Cam filmi ben 2 numara yaptirmistim serviste. Kaliteli urun olsun yeter sunroofa gerek yok yeterince koyu zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 31 Ocak 2017; 17:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yani o plastiğin altına çekilen bant gözüme ilişmeyecek değil mi dışarıdan baktığımda?

    Sen komple 2 numara mı yaptırdın ön de dahil olmak üzere?
  • 
Sayfa: önceki 27562757275827592760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.