Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (2102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Santini.737
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.414.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21002101210221032104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: assasinseagle


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtutun

    Geriye takınca sağ aynanın kaldırım pozisyonuna inmesi.

    Konuyu takip edemedim hocam bahsettigin ozellik nedir? Aktiflestirebilir miyim bende? Tesekkurler

    Bu özellik sanırım sadece hafıza paketi olanlarda var. Ayna ayar sivicini sola çektiğinizde (sanırım solaydı ama siz iki tarafı da denersiniz) ve geriye taktığınızda sağ ayna kaldırım pozisyonuna iniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigtiger1 B kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım resimdeki gibi..Limitor tuşu res in üstünde kalıyor..
    Bu mesaja eklenen görseller:

     BMW 3 serisi (F30) BMW 3 serisi (F30)
     BMW 3 serisi (F30) BMW 3 serisi (F30)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoman62 -- 26 Mart 2016; 17:20:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream of ice

    Size ayipli mal satmiar bu durum avrupada yasansa tereddutsuz degisim yapili her ne kadar muz cumhuriyeti olsakta hakkinizi arayin keske yaptirmadan once bilir kisiden rapor alsaydiniz bence hic usunmeyim verin mahkemeye hakkinizi arayin hatta size bu araci satip uzerinede ugrastirdiklari icin yasadiginiz mamevi cokuntuden dolayi manevi tazminat davasi da acin , o araci satinca servis kayitlarina bakacak alacak olan kisi ve kaybiniz olacak ben kesinlikle kabul etmezdim, alin aynisinin makyajlisini verip hatalarini kabul etmek zorundalar , bize 3 dunya ulkesi muamesi yapiyorlar ugrasin bence.

    Cevap icin tesekkurler bende tsm sizin dusundugunuzu dusunuyorum, borusan ugrassin satmaya ben niye ugrasiyorum versinler f20lci ed modelini,

    Araba tamir edilmis eywallah ama bu tamir edilwn yer sanziman degil diferansiyel degil suspansiyon degil, yani demek istedigim bu uretim hatasinin faturasini bana cikarmamalari gerwkiyor, fatura pazartesi elime gecince tekrar aricam mus. hizmetlerini bakalim nasil bir gorusme olacak, baktin olmuyor bu is bilirkis. tespiti falan derken yzasin istiyorum, bugun satsam foruma soruyorum siz alirmiydiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 40. Yıl için son günlerde fiyat alan var mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler, internette gorduklerimden farkliymis tuslar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dıimam D kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde bimmerpossta ekli ayarlari bulmustum fena olmadi deneyebilirsin.



    Edit: forumda problem var sanirim imaj gelmiyor daha sonra tekrar denerim






     BMW 3 serisi (F30)
     BMW 3 serisi (F30)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigtiger1 -- 26 Mart 2016; 18:52:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Aksam ustu cc takılmıs bır sekılde aracı teslım aldım ıstınyeden guzelce yıkamıslar servısten cok memnun kaldım tabı sabah erken gıtmıstık bırazda yedık ıctık saolsunlar.

    Cc nın fren fonksıyonunu deneme ımkanım olmadı ama en kısa zamanda denıyecegım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exenjiu -- 26 Mart 2016; 18:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elfmariachi E kullanıcısına yanıt
    Dün 180.000.-TL fiyat aldım. Ankara Esenboğa Borusan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnakreslorav T kullanıcısına yanıt
    Bende 179 fiyat aldım, vay be fiyatlara bak arkadaş. Nisanda mayısta bir kampanya olurmu acaba yoksa şimdi alınması mı lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40th year edition = 180.000 lira ise esenboğadaki 320i'nin 200.000 olması normal mi desem bilemedim. Bu durumda normal oluyor gibi ama fiyatlar ne halde ..... Facelift 320 40th year ilk geldiğinde 145.000 liraydı be.. Ne ara 30000 koydular.... Hemde Bu fiyatlık bir araba olmadığını bile bile de alınamıyor dizel olsa bir nebze diyelim, ama ya düzene kafa tutup genesis sportlimousine alınacak ama Türkiye'nin şuan da önü görünmediği için genesis yerien alternatiflere bakıyorum, onlarında aşağı kalır yanları yok yani :)

    yeni audi a4, 2,0 tdı quattro, 240 bin lira. Normal önden ceker bir audi açıkcası almam, passattan bir farkı yok çünkü. İkinci alternatif volvo s60 d4 iç hacmi ve bagajı görmez isek aktarım olarak bmw'den daha iyi Bu araç ise 220.000 lira ve d4'lerin hepsi full ancak bunda da acık döşeme.. Türkiye'de ki tüm araçlar hemde. Sipariş verelim dediğimde teslim süresi 4 aydan başlıyor.

    Mercedes ise c serisi kaliteli ancak ben eski mercedesi bulamadım. İş yerinde kullandığım araç değişeceği için de 3 gündür geçici olarak w204 kullanıyorum, bu mercedescik ama yeni kasaya göre az da olsa mercedes hissini veriyor. Fiyatı nedir bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinmuttaki -- 26 Mart 2016; 22:49:56 >




  • İyi geceler arkadaşlar uzun araştırmalar ne enine boyuna tartmalar sonucunda 2015 model Bmw 3.20 ied metalik kırmızı 8200 km de sportline aracımla aranıza girdim sonunda aracı ikinci el olarak aldım 128 bin TL ye aldım umarım zarar etmemişimdir daha doğrusu bugün Bodrum dan izmire gittim aracı çıplak gözle gördüm expertize soktum sonra kaparosunu verdim salı günü de alım satım için tekrar gidicem araç ta elektrikli koltuklar hifi ses sistemi var ve orjinal fabrika çıkışlı m jantlar ve Pirelli 18 ebatında lastik var araç için nbt ekran arayışına girdim sizce nekadar gerekli ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marmarislife

    İyi geceler arkadaşlar uzun araştırmalar ne enine boyuna tartmalar sonucunda 2015 model Bmw 3.20 ied metalik kırmızı 8200 km de sportline aracımla aranıza girdim sonunda aracı ikinci el olarak aldım 128 bin TL ye aldım umarım zarar etmemişimdir daha doğrusu bugün Bodrum dan izmire gittim aracı çıplak gözle gördüm expertize soktum sonra kaparosunu verdim salı günü de alım satım için tekrar gidicem araç ta elektrikli koltuklar hifi ses sistemi var ve orjinal fabrika çıkışlı m jantlar ve Pirelli 18 ebatında lastik var araç için nbt ekran arayışına girdim sizce nekadar gerekli ?

    hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Ben de F30 alma aşamasındayım ama sportline beğensem de bej döşemeli henüz bulamadığımdan ya line olmayan yada luxury bakıyorum. Sportline üstelik kırmızı çok hoş. en kıısa sürede siyah renkli body parçalarını ekletin bence.Ön lip vs.




  • Teşekkür ederim.bugün İzmir'de mazzini oto da 2.el hatasız boyasız harman kardon ses sistemi ve taba rengi iç döşemesi elektrikli koltuk herşey vardı araçta sahibinden ilan numarası 279128214 bi değerlendirin isterseniz biraz pazarlıkla alınabilir araç gerçekten çok güzel duruyordu birebir gördüm ben spor görünüme önem verdiğim için sportline paketini tercih ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marmarislife

    Teşekkür ederim.bugün İzmir'de mazzini oto da 2.el hatasız boyasız harman kardon ses sistemi ve taba rengi iç döşemesi elektrikli koltuk herşey vardı araçta sahibinden ilan numarası 279128214 bi değerlendirin isterseniz biraz pazarlıkla alınabilir araç gerçekten çok güzel duruyordu birebir gördüm ben spor görünüme önem verdiğim için sportline paketini tercih ettim

    bahsettiğiniz araç favorilerimde ekli
    taba rengini beğeniyorum ancak bej döşmede konsol aynı renk iken taba renkte konsol ve koltuk arkaları,kapıların bir kısmı gibi yerlerin siyah olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu nedenle bej renk döşme tercihim. Eşime bmw özelliklerini öğrettim pişmanım. M paketin içini sırf siyah diye beğenmiyor. Dışı içinde sadece beyaz renk ısrarı var. Köşeye sıkıştım araç bulamıyorum diğer yandan halen kullandığım 2010 E90LCİ satmaya çalışıyorum. Bir yandan da acaba diyorum yeni 3.18i alsam daha mı iyi olur. Kafamda deli sorular.




  • Ah ah ben neler yaşadım bi bilseniz m paket konusunda bende çok uğraştım eşimle ilk sahibi olduğum Opel astra j kasa aracım vardı cuma dün sabah onu sattım eşime hiçbirşey beğendiremiyordum bu sabah gittim izmire kaparosunu verdim geldim eşime de bunu aldık hadi bakalım hayırlı olsun dedim geçtim 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 285075205 - 284013142 - 274252808 ( en güzeli ve full ü bu bence nbt ekran filan var bayıldım )😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kosifler oto 178800 tl 40 yıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 285075205 merter otomolda araç görmüştüm. Bmw 3 serisi gerçekten ilginç bir araç çünkü luxury de f30 kasa ama sportline ve M paketler de F30 kasa ama sanki bambaşka otomobillermiş gibi algı yaratabilen nadir araçlardan biri. Luxury çok asil duruyor.


    284013142 bunu da incelemiştim kriterim 2014 -2015 model ve kilomtre sınırım 35.000 oldugundan elemiştim ama halen favorilerimde duruyor. Bu fiyata harman kardon olsa arayıp görüşebilridim.

    274252808 bu aracı da görmüştüm inanılmaz dolu (ilanlarına full+full yazanları utandırır) erzrum uzak olduğu için çok mantıklı gelmemişti.

    güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler. sanırım sizin favori ilanlar listenizi benimle paylaşıyorsunuz?? satışı yapınca da favorileri silersiniz




  • Deminden beri favorideki ilanları temizliyorum İzmir'den döner dönmez telefonun arama kaydını sildim 176 adet araç favorisi eklemişim buna Mercedes de dahil Audi de dahildi şimdi hepsini temizledim.bence de m paket ve sport line donanımı biraz daha sportif bir görünüşü var 3 serisinin en dolu aracı luxury olanı inanılmaz klas ve kendine has bir duruşu var allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin en önemlisi o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marmarislife

    Deminden beri favorideki ilanları temizliyorum İzmir'den döner dönmez telefonun arama kaydını sildim 176 adet araç favorisi eklemişim buna Mercedes de dahil Audi de dahildi şimdi hepsini temizledim.bence de m paket ve sport line donanımı biraz daha sportif bir görünüşü var 3 serisinin en dolu aracı luxury olanı inanılmaz klas ve kendine has bir duruşu var allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin en önemlisi o

    ŞU ARAÇ da iyi gibi.


    luxury line güzel ama alır almaz dışını F80 M3 body kit yapmak istediğinden o nikelajlı tamponlar çok kollu jantlar kenarda duracak gibi geliyor. Boşuna da para vermek istemiyorum bir yandan luxury için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 27 Mart 2016; 0:05:29 >




  • 
Sayfa: önceki 21002101210221032104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.