Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1597. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtutun


    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackyTurtle


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtutun


    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackyTurtle


    quote:

    Orijinalden alıntı: mtutun


    quote:

    Orijinalden alıntı: rhye

    Hocam peki , Bi-xenon'ların bakış şu ankinden farkı olacak mı, makyajlının resimlerde bakış corona ring denilen yarım halka böbreğe doğru uzatılmış şekilde gözüküyor.
    Kafam karıştı açıkcası.

    İşte onu bilmiyorum.

    makyajlı kasada bi-xenon farlar kaldırıldı, olmayacak. bundan sonraki tüm bmw serileri kademeli olarak led farlara sonrasında da lazer farlara geçecek.

    İnşallah yanılıyorsunuzdur çünkü yarım angel eyes hoşuma gitmedi. BMW'den çok uzak doğunun futuristik dizaynlarına benziyor. Belki ileride göz alışır ama angel eyes böbrekler gibi karakteristiğidir bu markanın.

    bi-xenon farları bende çok beğeniyorum. bildiğiniz gibi 1 serisinde makyajla birlikte xenon seçeneği kaldırıldı. 3 de bu makyajla kalktı.

    led farlar bi-xenon a göre daha iyi aydınlatma sağlıyor. bende bi-xenon görüntüsünü beğeniyordum ama 5 serisinin led farlı modelini canlı canlı görene kadar.

    ayrıca efficient mevzusuna bi-xenonu öldürdüler. led farlar çok çok çok düşük tüketim sağlıyor bi-xenon farlara göre. ayrıca bi-xenon farlara göre daha uzun ömürlü. maksimum parlaklık süresine erişmesi bi-xenon a göre daha hızlı.

    bmw ler selektörüyle ünlüdür. bi-xenon ile selektör yapmak zaten ortalığı aydınlatıyordu. led ile gündüz bile selektör yapsanız ortalığı daha çok aydınlatırsınız. inanılmaz fark var.

    Aydınlatma kuvveti ve verimlilik de aynen katılıyorum. Ama en çok satılan modelde BMW bakışını değiştirmek her yeni jenerasyonda bakış değiştiren Mercedesvari bir uygulama başlangıcı gibi...

    tabi zevk ve renk meselesi. ama ben makyajlı kasanın farlarını daha agresif ve dikkat çekici buldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • makyajlı kasanın bence en büyük eksiği mercedes te var olan; autohold ve elektronik el freni. autohold özellikle büyük rahatlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackyTurtle

    makyajlı kasanın bence en büyük eksiği mercedes te var olan; autohold ve elektronik el freni. autohold özellikle büyük rahatlık.

    Ben bu durumu şahsen uzun beklemelerde aracı P'ye alarak çözüyorum. Auto-hold gibi olmuyor tabi ama en azından araç start/stopta kapandığı için, motor kapalı, ayağım boşta bekleyebiliyorum. D'ye aldığım anda araç tekrar çalışıyor.

    Elektronik el freni ise bence bu araçta artık şart olmalı. Normal el freninin hiç bir anlamı yok bence. Premium marka araçlarda hala el freni olması büyük bir saçmalık. Tamam BMW'nin sportifliğini gösteriyor olabilir ona bir şey demiyorum ama yanlamak için de arkadan itiş arabada el freni çeken kimsenin olduğunu sanmıyorum. Araç zaten sport+'da sürekli arkasını atmak için hazır bekliyor. El freni niye?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: munsal81

    iskonto 3.16İ m JOY En son verdikleri rakam 141Bin

    Yok artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackyTurtle

    hali hazırda sipariş veripte bekleyenler için makyajlıyı beklemek daha mantıklı olur kanaatindeyim. makyajlı ilk araç türkiye asfaltlarına dokunduğu anda makyajsız kasalar 5.000/10.000 değer kaybeder.

    mevcut 2014 tekno paketli 320 ed aracımı takasta kullanıp 40. yıl paketli araç için sipariş vermiştim bugün itibariyle makyajlı kasaya sipariş vermek için sıraya girdim.

    Katilmiyorum. Aksine ikinci ellerin fiyatlari artar. Bmw makyajli araclarinda fiyati tl olarak yukari ceker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlılar yüksek fiyatlandırılır 2. Elde az da olsa yükselir diye düşünüyorum,ayrıca o el freni ne ya hakikatten artık elektronik olana geçilmeli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur yükseldiği için şuan ikinci el fiyatları yükselmeden , ikinci el temiz bir araç alınabilir.Kur böyle devam ederse ikinci el fiyatları 5000-10000 tl yükselebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    yeni hali arap alfabesindeki "sin" harfi olmuş resmen, aracın kedi imajını bozmuşlar
  • çarpışma önleme sistemi'ni C serisindeki "collision prevention assist + " ile kıyaslayabilecek olan var mı?
  • arkadaşlar aracım 320i ed eco ve comfort modunda araç hafif sallantı yapıyor ışıkta falan dururken belli oluyo ama sport modunda normal çalışıyor.. bu sorunu yaşıyan varmı?
  • ilk çalıştırma da bahsettiğiniz titreşim var. Ama sonra kayboluyor. Benim araç daha 900 km de. Haklısınız çok titreşimli bir başkanlık oluyor. Sattığı araç Audi A3 1.4 taşı 2013 model di. Onda yoktu. Birde start stop da titreşimli çalışıyor. Audi de bu sistem daha sessiz ve titresimsizdi. Birde elektronik el freni olmaması ve auto hold olmaması da bir eksiklik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sunroof dan trim sesi geliyor. Tıkır tıkır umursamiyorum ama ses var bariz. M plus 3.20 i ed Estoril mavi. Yakıt 11.6 gösteriyor. Kullanım tarzına ve performansına göre son derece doğal. Zaten böyle bir araç da yakıt asla önemli değil. Ama elektronik el freni auto hold ve ön park sensörü olsa iyiymiş. Birde anahtarsiz giriş olmadıktan sonra anahtarsiz çalıştırma mantıksız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surgeon17 -- 9 Mayıs 2015; 12:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 Kasalarda bir sonraki nesil de dahil mekanik el freni olacağını düşünüyorum.Aracın sportif kimliği ile örtüşen bir parça olduğundan BMW'nin bu geleneği devam ettirmesi olası.
  • @kii kullanıcısına yanıt
    Gözleri bozan BMW mekanik el frenine çokta takılmaz. Yeni kasa elektronik gelecektir.
  • 2012 model 3,16i aracım var. Bu kasa makyajından en az zararla kurtulabilmek için sizce aracımı satılığa çıkarmalımıyım ?
    Makyajlı kasa almayıda düşünüyorum.
  • Yaklaşık 6-7 yıldır otomatik vites araçlarımda el frenine dokunmuyorum bile, genelde düz yerlere parkettiğimden. 3 ayda 1 kere belki kullanıyorumdur.
    Bu kadar az kullanılan bir şeyin, hala bu kadar yer kaplıyor olması bence mantıksız.
    Hadi önden çekiş araç olsa, arada kaydığında 1-2 tık çekeriz, e o da yok.
    Vitesteki P tuşuna basınca devreye giren el freni olsa, gayet işleri kolaylaştırır.
  • Araç alıcak arkadaşlar kosifler oto kurun salı günü güncelleniceyini söylediker hala eski kur güncel haberiniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErtugDark

    arkadaşlar aracım 320i ed eco ve comfort modunda araç hafif sallantı yapıyor ışıkta falan dururken belli oluyo ama sport modunda normal çalışıyor.. bu sorunu yaşıyan varmı?

    520ilerde de benzer bir sallantı var. Ama daha çok aracı P konumunda ilk çalıştırma esnasında motor ısınana kadar düzensiz olduğu için ilk 3 saniye şöyle bir hafifçe sallıyor sonra düzene giriyor motor.

    Bu sallantının hissedilmesinin sebebi tabiki motorun diklemesine yerleştirilmesi (arkadan itiş) boşta gaz ver çek yaptığımızda bile koca kasa sağa sola sallanıyor bariz..

    Ama Araç D'de ışıkta beklerken ayak frende sallanıyor diyorsanız bu benim araçta hiç olmadı. Sürekli yapıyorsa servise bir gösterin bence.
  • BlackyTurtle B kullanıcısına yanıt
    Bu bilgilerin doğruluğu kesin mi ? Kosifler de satış müdürü arkadaşım var onlara bu yönde bilgiler gelmediğini belirtti. 40.yıl siparişi verdim ama şayet yazdığınız gibi ise iptal edip beklemeye geçeceğim. Makyajlı kasada 40.yıl devam ediyorsa gerçekten ,bekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tampa1 -- 9 Mayıs 2015; 17:09:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur25 O kullanıcısına yanıt
    Şu an geçerli kur kaç hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15951596159715981599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.