Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
70.299
Cevap
511
Favori
4.415.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meceng

    Selamlar hocam,
    Sayenizde ben de yıllardır istediğim aracımı alabileceğim. Eğer geçtiğimiz sayfalarda sizin attığınız mesajı görmeseydim, daha once cok defa ilgilendiğim ve fiyat farkından dolayı almaya korktuğum aracı tekrar sormuştum bayiye ve sonrasını zaten biliyorsunuz.
    Bugün kolumana uğraşmıştım. Dün öğlen 116k fiyat verdikleri son c-Edition da satılmis.
    Mengerler'de ise 1 adet kırmızı C Coupe Amg plus kalmisi. 127k verdiler.
    Bilginize..

    Şahsi görüşüm C Coupe den uzak durun şimdilik araç komple değişiyor.
  • Bildiğiniz gibi ruhani lider olarak adlandırılan her kişi aslınsa atanmıştır bu Dünya'da. Atayan mekanizma farklı olsa bile. Bu açıdan bakarsak, dediğiniz doğru, devlet kademesi içindeki yeri bir bürokrattır. Ama dini bir görevle atayıp, tüm camileri bağlar, verilen vaazları direktif ederse, atanmış bir ruhani lider olarak de facto bir durum yaratılmış oluyor. Tüm İslam memleketlerinde farklı bir isimle hareket eden ruhani lider vardır. İslam dininde kul ile Rab arasına atama yapılamaz. İslamda ruhban sınıfı olmaması doğrudur aslında, bu yönüyle halifeliğin de olmadığını, bu makamın bir İslam Krallığı anlamında kullanıldığı gibi bir ilginç tartışmaya götürür bu görüşünüz bizi...

    Ben de saygılarımı sunuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeniserdar

    YENI ARAC ALACAKLARA DOST TAVSIYESI... EGER ARACINIZDA DIREKSIYON TITREMESI VAR HEMEN GERI DONUP ARACIN YENISINI ISTEYIN... SAKIN TAMIR YOLUNA GITMEYIN CUNKU BORUSAN YUZZUZLUK YOLUNA GIDIYOR SIZ TAMIRI SECERSENIZ... VE BU DIREKSIYON TITREMESININ BELLI BIR NEDENI YOK COZUMUDE YOK GIBI BISEY....
    AMAN ARABAYI YENI ALDIM HEVESIM GECSIN GIDERIM DEMEYIN SERVISTEN CIKAMAZSINIZ...

    Kardesim eger borusan senin aracını değiştirmez ise hukuk mücadelesine girmeni öneririm bukadar zaman gecti ikame aracınızda vermek zorundalar o süreç içerisinde bukadar zaman beklediniz artik sonunu getirin derim ama bu titremenin garantisi yok en iyisi ödediğiniz ücretin iadesini talep edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Tavsiyeniz icin tesekkur ederim ancak w205 kasa coupe 2016 gibi geldigi w205 amg den 10-15k fazla fiyat etiketi ile gelir ki bu da w204 ile w205 coupe lar arasında 50k gibi bir fiyata denk gelir.
    Her durumda w204 mantıklı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın değişmesine tam 1 yıl var. Ve bugün fiyatı 125 hem de AMG Plus versiyonun. Bunun yenisi çıkınca bugünkü kur ve vergi değişmese, en az 160-165. Coupe her zaman sedandan 5-10 fazla olur.W204 kasaları son alanların aldıkları fiyatın üstünde sattıklarını düşününce, bu aracı bu fiyata alıp, 1 yıl güncel kullanıp, sonra da kayıpsız veya çok az kayıpla satma şansı olabilir.

    Ayrıca bir otomobili en sorunsuz, en donanımlı ve en uygun son yılı içinde alabilirsiniz. Eğer hiç kimse otomobilleri yenileneceğine 1 yıl kala almasa, bir kasanın ömrü ne olurdu? Bir şeyi beğeniyorsam alırım ve keyfine bakarım. Yeni model, yeni motor, yeni şanzıman, makyaj....bunun sonu yok ki dostum!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    Bu satılanlar sizin kaporo verdiğiniz değil di mi?

    Bu arada bir bayi bana geri görüş taktıklarını söyledi, bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 15 Aralık 2014; 6:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, ben hasmer den aldım.
    Yani geri görüş kamerasi takilabiliyor mu araca?
    Bir de takılıyor ise fiyat farkı ne kadar oluyor?
    Eğer cevap evetse ve makul fiyatlarda ise ben de geri görüş kamerası taktirabilirim.
    Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 14 Aralık 2014; 22:50:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar;

    Bende dün sabah mengerlerden aldım w204 c180 coupe edition'ı...Bana geri görüş takılamayacağını söylediler..Uyumsuzmuş...Almadan bir daha soralım bakalım...

    Bu arada kampanyayı buradan paylaşıp almama vesile olan meceng arkadaşımıza da teşekkür ederim...)
  • Rica ederim hocam,
    Aracınızı güzel gunlerde kullanmanız dilegiyle..
    Bu arada ssıl @mtutun hocama tesekkur etmek lazım.
    Mustafa bey,
    Size MBT komisyon vermeli bence
    Bir de size bir sorum daha olacak. Araci teslim almadan once bayide ekleyebileceğim bir opsiyon varsa bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
    Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 14 Aralık 2014; 22:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniserdar Y kullanıcısına yanıt
    hocam sizdeki sorunda önünüze bu değiştirme seçeneğini sunmuşlarmıydı yoksa siz sonradan mı öğrendiniz böyle bir hakkınızın olduğunu. Tavsiyeniz için de teşekkürler..
  • rocknvendetta R kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, ben çok memnunum. Sizin de öyle olmanızı umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    Geri görüş kamerasını piyasada takıyorlar, yalnız bu araçların komplike elektrik sistemi için riskli olabilir ve aracınız, en azından ilgili bölümler garanti dışı kalabilir. Orjinal olmayan bir parçayı dışarıda taktırmanızı tavsiye etmem. Bu sebeple ben de taktırmayı düşünmüyordum ki, dediğim gibi bir kaç ay önce bayiden bir arkadaş takmaya başladıklarını ama orjinal olmadığını ve bu donanımın garantisini sadece kendilerinin verdiğini, diğer yetkili servislerde bu garantinin geçerli olmayacağını söyledi. Rakamı hatırlamıyorum ama çok yüksek değildi. Aracı tanıyan yetkili servis takacağı için bu işe daha sempatik bakıyorum. Aracı çok kullanmadığım için acelem yok, ilk bakımı bekliyorum. O gün bakacağım ürüne ve fiyatına, işime gelirse taktıracağım. Ankara bayilerine de bir sor istersen.

    Bu arada bu araca alacak pek bir şey yok. Halı paspas çabuk kirleniyor. Kış için kauçuk da koparsan çok iyi olur. Ancak mbtr forumunda ulaşabileceğiniz gudikcik rumuzlu bir arkadaş isteyene comand on line (daha büyük ekran+orjinal navigasyon ve geri görüs) getirip, monte edebiliyor. Fiyat çok uçuk, kaçık değil fabrika fiyatı yanında. Ben bu donanıma şimdilik para vermek istemiyorum, çünkü aracı ne kadar tutarım bilmiyorum. Bir de yine garanti sorun olabilir tabi. 2016'da yeni C180 Coupe hoşuma giderse değişebilirim. Gitmezse bu araç bende uzun ömürlü olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 15 Aralık 2014; 6:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim...2. El 3.16 modernline düşünürken 5-10 fazlasına coupe un sıfırı (kasası değişecek olsada) daha mantıklı geldi açıkcası...yeni kasanın 165-170 bandından gireceğini tahmin ettiklerini söylediler bana mengerlerden...ondan çokta değer kaybedeceğini düşünmüyorum...umarım keyifli günlerde bineriz...

    Lakin iç dış koruma, kaput ve ön cam hariç cam filmi için 2000 lira gibi bir fiyat verdiler...yaptırıp yaptırmamak noktasında kararsızım mengerlerde...tavsiye eder misiniz yada tavsiye edebileceğiniz daha makul fiyatlı bir yer var mı Ankara'da...?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

    hocam sizdeki sorunda önünüze bu değiştirme seçeneğini sunmuşlarmıydı yoksa siz sonradan mı öğrendiniz böyle bir hakkınızın olduğunu. Tavsiyeniz için de teşekkürler..






    Hocam ben biliyordum bu hakkimi ama isin bu kadar dallanip budaklanacagini bilemedigim icin hemen yapilsin geri alayim arabami demistim...

    Fakat aracini sorgusuz sualsiz degistiren bir cok kisiye rastladim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 coupe alanlara bir sorum olacak. Ben de test etmek ve beğenirsem almak için C180 Coupe C-edition'ı incelemek istiyorum.

    Bugün aradığım birkaç bayi ellerinde olmadığını söyledi. Acaba bildiğiniz aracı görüp inceleyebileceğim bir bayi var mı acaba?

    Son olarak da yazılanlarda son araçların alındığı yazılmış. Bu araçtan daha fazla gelmeyecek mi demektir bu fiyattan? Kaçırdık mı bu güzel fiyatı yani? :(
  • rocknvendetta R kullanıcısına yanıt
    Sevgili Dostum bu soruna Ankara'lılar cevap verse daha iyi olur. Ben aldığım bayide boya koruma + ön cam hariç cam filmi yaptırdım. (3M) ön kaput filmi yok yalnız. 1200 TL vermiştim. Tekrar güzel günlerde kullan diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Designer83 kullanıcısına yanıt
    Bayilerin bazılarının söylediğine ve bazı internet kaynaklarına göre yeni C Coupe 2015 sonu gibi çıkacak. Bu durumda daha 1 yıl gibi uzun bir süre olduğuna göre daha gelir bu araçtan. Ama fiyata bir şey diyemem. Yılbaşına geliyoruz, ÖTV ne olacak? Kur ne olacak? O kadar çok değişken var ki! Hatta niye bu kadar agresif bir kampanya ile araçları bitirdiler? 2.el fiyatları sıfırının üzerinde şu an!

    İnşallah gönlünüzce olur ve bulursunuz bir tane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocknvendetta R kullanıcısına yanıt
    Selamlar dostum,
    Özelden sormuş olduğunuz soru üzerine dün bayiye uğradım ve boya koruma olayını sordum. Autoprime'da yaptırıyorlarmış. Fiyat da 1350 TL dediler. Ön iki çamurluk + kaput tam boy film, boya koruma, vinil koruma, jant koruma, motor koruma filan hepsi dahil bu fiyata. Ama cam filmi yoktu diye hatırlıyorum. Sadece Cam filmine 500 TL üzerinde fiyat istendiğini forumda daha önce duymuştum. Biraz daha araştırmak lazım iç dış koruma ve film kaplama işlemleriniz.
  • Arkadaşlar, bu aracın özellikle rolantide ve düşük hızlardaki motor sesi w204e göre biraz fazla mı ? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Araç 3500km de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-Edition bence halen bir kaç bayide olabilir. Has otoda galiba kalmadı. İstanbul Mengerler'den @koray.cano ile görüşebilirsiniz. Belki ellerinde kalmış araç olabilir.

    Koluman ise diğer bayilerin stoğunu göremediğini belirtmişti. Tüm bayileri ayrı ayrı arayarak aracı sordurabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.