Şimdi Ara

BMW 3.28

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm değerli arkadaşlarım forumda yeniyim onun için konuyu uygun bir şekilde açamadıysam affola konuya gireyim ben bmw 7.28 almayı düşünüyorum yani bmw nin motoru fazla büyük olmayanından ve bu aracı zamanla bütçem elverdikçe donanım eklemek istiyorum mesela navigasyon ısıtmalı direksiyon arka ve ön koltukları elektirikli yapmak gibi yani fülleyip özel bi araç haline getirmek istiyorum nasipse seneye kadar alacağım aracı 30.000 lira gibi bir fiyat verip zamanla füllemeyi düşünüyorum long kasası hoşuma gidiyor bmw yede pek aşina değilim siz değerli arkadaşların önerilerini ve fikirlerini dikkate alacağım lütfen bu söylediklerim olurmu olmazmı beni bilgilendirirseniz sevinirim zamanla araca donanım eklenirmi koltuklarını söküp elektirikli koltuklarla değiştirsem olurmu konu biraz uzun oldu artık kusuruma bakmayın saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrail_53300 -- 26 Ocak 2016; 18:04:06 >

• long kasa dedigi 4 kapi buyuk ihtimal. 30bin dedigine gorede e46 kasadan bahsediyor yada e36 3.28 coupeden bahsediyor. Ama 30bin liraya e36nin zaten dolusunu alirsin.
    Ucuza alip icini doldurmak keyifli istir ama masraflidir. koltuklar direksiyon,taban halisi,farlar vs derken 10bin lirayi gecersin ha birde motora bulasirsan ki 3.28 gayet yeterli baya para cikar ama bmw ye biniyorum dersin.
    edit: madem icini dolduracaksin e39 kasalara bakmani tavsiye ederim en azindan 5 kasa : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 26 Ocak 2016; 17:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    jason statham mıydı neydi taşıyıcı filminde kullandığı araç diyeyim :D 36 veya 46 hangi sınıfa giriyor bilmiyorum dediğim gibi bmw ler hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim şuan elimde opel vectra 2.2 dizel comfort var bmw ye geçiş yapacam nasipse
  • pardon düzelttim 7.28 3.28 yazmışım
  • https://www.youtube.com/watch?v=j6vN9l7K5Aw bu videodaki araç en dolusu bunun 7.28 ini alıp zamanla bu donanımları eklemeyi düşünüyorum bide 7.28 in motoru küçük daha az yakar diye düşünüyorum videodaki 3000cc üstü sanırsam
  • tamam 7 kasaysa long oluyor simdi oldu. Ama 7 kasa zaten business class nesini dolduracaksin araba zaten dolu geliyor ki 30bine bulacagin 7 kasa sana kabus olur. Bu arada motor kucuk ama kasa buyuk bu sefer yakitla ugrasirsin.Orjinalini bozarim lpg koyarim dersen o ayri. Ben tekrar diyorum bunun yerine dedigin rakamlara guzel bir e39 5 kasa cok keyifli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 26 Ocak 2016; 21:12:53 >
  • 5 kasanın bu özelliklerde olanları varmı resimli veya varsa zahmet olmazsa videolu bi gösterim sunarmısın kardeş
  • 30bine alinacak 7kasa icin bir kenarda 20bin tl tamir masrafi bekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazrail_53300

5 kasanın bu özelliklerde olanları varmı resimli veya varsa zahmet olmazsa videolu bi gösterim sunarmısın kardeş

suanda mobilim ama 30bine alacagin 5 kasanin bos hali bile tatmin eder. mesela arac telefonu olmaz onu alirsin yada navi olmaz onu alirsin. elektrikli isitmali koltuksuz 5 kasa zor bulursun zaten. Direksiyonlar farklilik gosterir onu degistirebilirsin. Yani dedigim gibi en bos 5 kasa bile 2016 model dedigin bir cok arabadan daha dolu olur. Tabi doluluktan once yururu saglam bir araba bulman lazim zor olanda bu zaten. Vanos problemi olmayan difransiyeli temiz sanzimani temiz bir e39 bulursan icinde koltuk olmasin yinede alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

5 kasanın bu özelliklerde olanları varmı resimli veya varsa zahmet olmazsa videolu bi gösterim sunarmısın kardeş

suanda mobilim ama 30bine alacagin 5 kasanin bos hali bile tatmin eder. mesela arac telefonu olmaz onu alirsin yada navi olmaz onu alirsin. elektrikli isitmali koltuksuz 5 kasa zor bulursun zaten. Direksiyonlar farklilik gosterir onu degistirebilirsin. Yani dedigim gibi en bos 5 kasa bile 2016 model dedigin bir cok arabadan daha dolu olur. Tabi doluluktan once yururu saglam bir araba bulman lazim zor olanda bu zaten. Vanos problemi olmayan difransiyeli temiz sanzimani temiz bir e39 bulursan icinde koltuk olmasin yinede alinir.

aynen katılıyorum 5.20 5.30 arası ne alırsan al e39 olsun

• Hocam arabaya verdiğin para kadar da sanayi sitesine git gele verirsin. Dikkat ettiysen arabanın masrafını katmıyorum bile. Sırf sanayiye git gel parasıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=tVlizGBKOJ0#t=81.552802 bu aracın temizi kaça olur tahminen
  • lazrail_53300 L kullanıcısına yanıt
    O araç dizel yalnız. Km si baya yğksek bi dizel almak ister misiniz?

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=tVlizGBKOJ0#t=81.552802 bu aracın temizi kaça olur tahminen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e39-530-d-1999-model-238801561/detay

türkiye de bulabileceğiniz örneklerden biri

Edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2002-model-bmw-530i-ful-plusfull-orjinal-258502890/detay bu araç benzinlisi fakat gözüktüğü ve yazıldığı kadar temizse cidden güzel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktupc -- 27 Ocak 2016; 1:39:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

O araç dizel yalnız. Km si baya yğksek bi dizel almak ister misiniz?

kilometresi yüksek dizellerin bi sorunumu olur onu anlayamadım benzinli ile dizel arasında parça fiyat farkı olurda o kadar uçuk mu olur kasdettiğiniz şey oysa ?
  • o videoda adam 300k kmdeki bmw nin kondisyonunu anlatmaya calismis zaten ve araba agzina kadar dolu yani senin yapmak istedigini yapmis. Trdeki yakit kalitesi,servislerin ucuk fiyatlandirmalari yuzunden dizelleri katir gibi kullaniyor insanlar. Heleki dogu taraflarinda satilan mazotlar arabalari mahvediyor. Yuksek kmden ziyade onceki sahibi nasil kullanmis o onemli birde parcalarin asinmasi var ve bu zaten kacinilmaz son. Mesela ben e36 kullanicisiyim arabam 99 model ve orjinal. Parcalarin uzerindeki etiketler hala duruyor ama yavas yavas degistirmeye basladim parcalari ki araba daha 170binde.

• sunuda hep soylerim eyer bmw hastaligin varsa ozelikkle alacagin kasanin meraklisiysan gir bu ise yoksa arabadan nefret edersin. mesela piyasada cok ucuz e36lar var insanlar sirf ucuza bmw almak icin alirlar araba bir kere masraf cikardimida soylenirler. Eski model her zaman ilgi ister bu kac kasa olursa olsun.

• quote:

jason statham mıydı neydi taşıyıcı filminde kullandığı araç diyeyim :D 36 veya 46 hangi sınıfa giriyor bilmiyorum dediğim gibi bmw ler hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim şuan elimde opel vectra 2.2 dizel comfort var bmw ye geçiş yapacam nasipse

Jasom Statham a8 Long kullanıyordu yalnız

• quote:

45-50 arası
  • ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.