Şimdi Ara

BMW 3.16i (2006) LPG uyumu ? LPG'de yakıt tüketimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
40.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 ay önce 2006 3.16 Bmv aldım. (Bej deri koltuk , iç-dış ışık )Normal kullanımda şehir içi 9-10 lt şehirler arası 5-6 lt re benzin yakıyor basınca daha da artacağını düşünüyorum. Konfor ve sahibine verdiği güveni çoğu araçta bulamazsınız. Önceki aracın TDİ di. Bmw de aynı performansı alamıyorum ancak pedela biraz daha fazla dokunup 3000-4000 devirin üzerine çıkınca yetiyor. Alacak olan arkadaşlara km si ne olursa olsun yetkili servis bakımlıalmalarını öneririm . Benimki 165000 km de yetkili servis bakımlı motor dahil heryeri 0 gibi çürüyen kablosu bile yok. Şimdi lpg takıp özel serviste devam etmeyi düşünüyorum. Lpg de de araştırdım en iyi prins. Benzinden 1 ltre fazla lpg yakıyormuş. Takınca yakıt tüketimini paylaşırım. Araç 2006 model olsada sağladığı prestij 2012 model gibi . Ve yolda BMW yi çocuklar dahi tanıyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur bey mailine özelden cevap veremiyorum. Tşkkrler. bende 40000 -45000 bütçe ayrımıştım . 49000 e aldım. 45000 tl ye işik paket,dijital klima,bixenon far, katlanır yan aynalar,deri koltuk yok . Olanı da ağır hasar kayıtlı. Araçların çoğunda benimki de dahil hız sabitleyici yok. Benim aracın dolusu nasıl bilmem ama bende perde , hız sabitleyici, elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk , ön bardak tutacağı yok Sen alırken hız sabitleyici, arka perde, bej deri koltuk , ahşap görünümlü ön kokpit, sunroof , soğutmalı orta koldayama ve katlanır ayna olmasına dikkat et. Herhes ışık paket yazıyor araçta bixenon far bile olmuyor.Kapı kollarında mutlaka ışık olsun. Lpg nin net fiyatını hafta içi alacam, forma yazarım. Nakit paran varsa acele etme derim. Km kaç olursa olsun yetkili servis bakımlı al arabanın geçmişinden şüphen olmasın , alınca lpg takar özel servise sokarsın. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslan besleyen yem hesabı yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soeser S kullanıcısına yanıt
    selman bey öncelikle ilgi ve alakanız için verdiğiniz faydalı aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkürler.nakit param var acelemde yok tek istediğim değerinde full bir 3.16 almak.o sebebten verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu.evet herkes ışık paket yazmış ama sanırım premium ışık paket olanlar full oluyor haksızmıyım?sizin aracınız ne olarak geciyor confort advantage ve premium diye ayrılıyor sanırım ve premium yanılmıyorsam full modeli oluyor .premium alırsam sizin o saydığınız özellikler standart olur mu acaba?bu ahşap görünüm hiç görmedim ben premium olanlarda dahi görmedim genelde bej rengi veya normal torpido rengi.bazı premiumlarda da katlanır ayna yok sanırım aracın ful olup olmadığını ancak özellikleri tek tek sorarak veya yerinde pazarlık esnasında görerek anlayabileceğiz maalesef internetteki satıcılar hep alıcıları yanıltıcı bilgiler veriyorlar herkes ışık paket full yazıyor ama sizin saydığınız çoğu özellik yok.




  • selman bey bu arada bahsettiğiniz ahşap kaplamalı ön bardak tutacaklı bmw kokpiti şu oluyor sanırım ama full diye lanse edilen araçların hiçbirinde maalesef bu yok böyle bir temiz araç bulmak çok zor sanırım
     BMW 3.16i (2006) LPG uyumu ? LPG'de yakıt tüketimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugobonfire -- 15 Ekim 2014; 12:34:39 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bayraklar-dan-2006-bmw-3.16-i-tam-fuul-hatasiz-sonruuf-deri-214298658/detay arkadaşlar dayım linkteki aracı almış 56.500 tl ye anlaşmışlar.bende de megane 2 1.5dci 100 hp modeli var performans konusunda benimkinden iyimidir yokuş düz yol çünkü geri konuda benimkinden iyidir eminim merak ettim bilenler cevaplarsa sevinirim.tüpteki performansı nasıldır ?
  • ben otomatik vites düşünüyorum e90 kasa lpg ile kullanan arkadasların öneri ve fikirleri nelerdir lpg ile kaç litrelerde tüketim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.