Şimdi Ara

BMW 3.16 mı Peugeot 407 hd executive mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2012 yılının ilk aylarında BMW 3.16i 2006-2008 model arası almayı planlıyorum, arkadaşlar yakıt konusunda bayaa ürküttüler beni,
    evet BMW alacaksan yakıt düşünmeyeceksin ama tüm parama BMW alacağım için yakıt alacak param kalmayacak :(
    deposu kaç lt bilemedim şimdi ama ayda bir hadi bilemedin 2 depo benzin alabilecem yok yok 1 depo:). BMW alacam garajda mı duracak :)
    Performans istemiyorum arabadan güven istiyorum.
    offfff offffff neyseki düşünmek için 6 ay var önümde :)
  • Bu konu başka aslında, yeni konu açsan daha iyi olur.

    En az 11lt benzin yakar bu araba ortalama, kışın daha fazla. Bak, "en az" diyorum, klimayı açacaksan, basacaksan, kısa mesafelerde kullanacaksan 20'ye kadar yolu var. LPG taktıracaksan anlamam, ben yapmazdım, o zaman 13,5lt gaz yakarsın. Şu anki LPG fiyatlarını bilmiyorum, 2,30 falandır kalitelisi.

    Depo 60 litre. Uyarı ışığı 8 litre kala yanar. Tam depo ile ışık yanana kadar 52lt/11lt*100= 472km yapılır. Depo fullemek - 52lt*4,33TL= 225TL (47-48kr/1km).

    Araba almadan yakıtı düşünmek lazım. Yakıtıının altından kalkamayacağın arabayı almayacaksın, bitirir seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 20 Temmuz 2011; 13:59:50 >
  • ikiside D sınıfı kabul edilsede 407 ve 3 kasanın ne boyutları ne iç hacmi aynı değil bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz. ben iki arabanın da iyi bildiğim yönlerini yazdım, ikisinide kötülemedim gayet güzel arabalar ama bmw bir başka
  • BMW gerçekten peugeot'a her açıdan üstün bence.

    özellikle o güven hissi, yol tutuş ve araç içi konfor çok farklı.. ben de eğer BMW kullandıysanız başka araca zor geçersiniz diyebilriim.

    hatta BMW ile çok ciddi kaza geçirerek aracı pert durumda bırakan birisi olarak söylüyorum bunları.

    BMW ile kıyaslanabilecek araç Mercedes'tir bence.

    BMW MOROTU MÜHENDİSLİK HARİKASI, ARAÇ GERÇEKTEN OLDUKÇA GÜVENLİ.. KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARAÇ UÇARAK SÜRÜCÜ TARAFINDAN ARACIMA ÇARPTI. ANCAK BEN VE ARAÇTAKİ 2 ARKADAŞIM UFAK İNCİNÖELERLE ATLATTIK KAZAYI... NÜTÜN HAVA YASTIKLARI AÇILDI. DİREKSİYON KISMINDA OYNAMA BİLE YOK.

    DİYECEKSİNİZ Kİ BÖYLE KAZA HAYATTA BİR KERE OLUR YA DA OLMAZ.. AMA OLDUĞUNDA DA İŞŞTE bmw FARK EDİYOR.

    aracı kullandıkça farkı anlıyorsunuz...

    tekrar hayırlı olsun aracınız...




  • BMW Yİ SÜREN BİRİSİ GİDİP TEKRARDAN 407 YE FALAN BİNMEZ...BENDEN SÖYLEMESİ..GARİP BİR DUYGU OLUYOR..BMW DEN İNİP BAŞKA BİR ARABAYA BİNİNCE DİĞER ARABALAR MERCEDES FALAN HARİÇ TABİ..TENEKE YIĞINI GİBİ GELİYOR..
  • katılıyorum BMW'den inip başka araca binmek zor bir durum :)

    Mercedes için ben de yorum yapamayacağım

    selamlar...
  • quote:

    Bu arada yakıt tüketimi şehir içi sakin kullanımda 11,5-12,5 lt/100km civarında.Gaza hafiften basarsanız ise 15-18 arasında gidip geliyor.Yani yakıtı inanılmaz derecede fazla.Fabrika değerleri vs. yalan dolan.Bu değerler sağ şeritte seyrederken alınan değerlerdir.


    Konu 5 ay önce açılmış.Soru soran arkadaş çoooktaan BMW'sini almış.Hayırlı-uğurlu olsun.

    Ama

    BMW 3 serisi ondan üstündür,bundan iyidir,bir BMW bindiniz mi bir daha başka arabaya binemezseniz gibi sözler gayet abartılı.

    Param olduğu zaman gidip 200 TL'ye Lacoste T-shirt alıyorum.Param azsa 40 TL'ye Polo USSN alıyorum.Elbette aralarında fark var ama sonuçta ikisini de giyiyorum.

    Bir cafe'de oturup BMW anahtarınızı masaya koymak mutlaka keyiflidir.Ama o keyif 3 dakika sürer.Geçer gider.

    Ben ne 1 serisini ne de 3 serisini sevemedim.5 serisi X serisi güzel görünüyor.Ama fiyatları nedeni ile kapılarını bile açıp bakmadım.Çekindim.





  • Konuyu hortlatayım :-) bende bir süredir bu iki modelden birini almaya hevesliyim. Araştırırken konuya girdim. Bmw veya özellikle diğer alman markaları ile peugeot gibi markaları karşılaştırırken Alman markalarını göklere çıkarıp diğerlerini yere vuran zihniyeti anlamıyorum. 3.16 ile 407 aynı segmenti emin değilim ama az önce baktıgım fiyatlara göre 508 in fiyatı mesela 70.000 tl iken 3,16-320 lerin fiyatları 120.000-160.000 tl aralıklarında. E bu iki tane 508 alabileceğim fiyata tek araç alabildiğim fiyatlarla alınan bi araç ta bi zahmet sağlam olsun değil mi... Ha bu arada ne bmw düşmanı ne de peugeot fanıyım. Baştada belirttiğim gibi bu ikisi arasında kararsız kalıyorum zaten. Ayrıca tercihiniz ne olursa olsun Allah hepinize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin araçlarınızı yoksa gerisi boş zaten...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.