Şimdi Ara

BMW 216d GrandTourer Kısa İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu videomuzda sizler için 216d'i incelemeye çalıştık. Videoyu beğendiyseniz beğenmeyi, kanala abone olmayı, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmayı unutmayın Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Ufak tefek dil sürçmelerimiz olmuş :)

• Güncel arkadaşlar :)
    Yorumlarınızı bekliyorum :)
  • Şu anda mobildeyim o nedenle videoyu akşama izleyeceğim. Epeydir yörümgemde olan bir araç, özellikle az kullanılmış 2. el olarak. Sorum şu... 2. sıra koltukların sırt eğimi ayarlanıyor mu? Bir de koltuklar hareketli mi? Tahminim bu özelliklerin opsiyonel olacağı ama ben yine de sorayım dedim. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    En arka koltuklar sabit(2 kişi için olan kısım). Yetişkinlerin oturamayacağı bir yer. Düğmesine basıyorsunuz yatıyor. Kaldırmak için elle ipini çekiyorsunuz. Orta kısıma gelirsek hepsi bağımsız ve hareketli. 2+1 olarak hareket edebiliyor 1+1+1 şeklindede hareket ediyor. Sırt eğimi de ayarlanıyor diye hatırlıyorum. Yanlış olmasın yine bir kontrol edin. Teyide muhtaç bir bilgi. Rakiplerinden geri bir araba değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Şu anda mobildeyim o nedenle videoyu akşama izleyeceğim. Epeydir yörümgemde olan bir araç, özellikle az kullanılmış 2. el olarak. Sorum şu... 2. sıra koltukların sırt eğimi ayarlanıyor mu? Bir de koltuklar hareketli mi? Tahminim bu özelliklerin opsiyonel olacağı ama ben yine de sorayım dedim. Teşekkürler.
    İnceleme güzel elinize sağlık.Araç hakkında görüşüm fiyat fazla..
    Bana göre bir araba değil. Ama her arabanın müşterisi ayrı. Piyasada az bulunuyorlar. Aile için alınıyorlar. Düzgün kullanılmış oluyorlar. Doğru fiyatla hızlı satılıyorlar. Herkesin bu arabayı almak/almamak için geçerli sebebleri var elbet. Yorumunuz için teşekkür ederim.
    BMW 1.16i - Kısa İncelemesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bence de fazla Euro yüksek Ama malum sitede güzel fiyatlı araçlar var. Bkz:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-2.16-gran-tour-luxury-plus-otm-7-kisilik-2015-model-320251270/detay
    Fiyat konusunda epey fark var. Daha bu linkteki aracın pazarlık payı var. Opsiyonları da sıfırında ki gibi

Yorum için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bence de fazla Euro yüksek Ama malum sitede güzel fiyatlı araçlar var. Bkz:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-2.16-gran-tour-luxury-plus-otm-7-kisilik-2015-model-320251270/detay
    Fiyat konusunda epey fark var. Daha bu linkteki aracın pazarlık payı var. Opsiyonları da sıfırında ki gibi

Yorum için teşekkür ederim
    Active Tourer bundan yakışıklı

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    videoyu beğendik ama arabayı beğenmedik :D o vites ne öyle ya hani joys. vites :S bu arada yardımcı yapmışsın kendine muzaffer hayırlı olsun :D
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Kanka arabada güzel aslında :) Vites malesef joystick değil. Aisin şanzıman kullanıyor. ZF değil yani. Öyle olunca tabi bu modellerde joystick yok. Yardımcı değil kuzenim ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Bence ikiside güzel modeller kalabalık olursam ilerde düşünürüm :)
    Tasarımını bende çok beğenmiyorum fakat kadınların ilgisini çeken bir otomobil. Özellikle de Active Tourer olanı.
          - Gece Mavisi -
          Instructor, Car Magazine Editor, Pertolhead
          Yeditepe University '15
  • Videoyu şimdi izleyebildim..teşekkürler video ve bilgi için.
    0 km fiyatı aşırı fazla, ama az km de ikinci el uygun fiyata alınabiliyor. Ben de düşünürsem öyle yapacağım zaten. Bir sw sever olarak mpv nasıl olur bilmiyorum ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    @darkness_ec
    Tasarım mevzu göreceli bir kavram ama düşünülmüş bir araba. Düz mantık dur şuna 7 koltuk atalımda satalım dememiş adamlar
    @El Gato Negro
    Aynen hocam sıfır fiyatı yüksek Konuda yukarda bir ilan vrmiştim benzer donanımda bir araçdı fiyatta hayli esnek. Ama daha fazla düşmesi lazım. Genel olarak araba güzel inceleyin test edin derim

• Eline saglik Grandlotus kardesim. Yakin cekim merak eden icin iyi. Yalniz o koltuklar nedir yahu. Basur yastigi gibi Sirf o koltuklar icin almazdim bu arabayi

Orijinalden alıntı: Pi

Eline saglik Grandlotus kardesim. Yakin cekim merak eden icin iyi. Yalniz o koltuklar nedir yahu. Basur yastigi gibi Sirf o koltuklar icin almazdim bu arabayi
    Active tourer gerçekten ideal Fiyatlarıda hatırladığım kadarıyla 120 civarı felandı.Dolu C-max,Verso,Picasso'nun 100 bin tl civarı olduğu düşünülürse fazla değil bence ama Grand tourer'ın fiyatı 1-2 tık fazla
    @redbul_540
    Fiyatın yüksek olma sebebi döviz kurları :( Ama ikinci el fiyatları güzel Grand modellerinde güzel fiyatlı araçlar var :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.