Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.022
Cevap
55
Favori
159.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Balata arayanlar için bilgi veriyorum.Ön balatam için 33.000 km.ışığım yandı.Maslak OTO AK ta (0212 328 25 58)balataları buldum.Üstünden çıkan orjinal textar balata.Ön balata no textar 22187.fiyatı 275 tl.(serviste 1.000 tl)balata fişi ayrı, fiyatı 50 tl.Arka balatalarım için daha 5.000 km vardı ama onuda değiştirdim.arka balata textar 25331 fiyatı 210 tl.(serviste 1.000 tl.ön+arka 2.000 tl)Frencim ön arka balata değişimi için 80.tl aldı.Yarım saatte iş bitti.Işığına söndürdü.Bir sorun yok. Bu arada 2.bakım için servise gitmiştim.Onuda anlatayım.Hava filtremi ve polen filtremi kendim değiştirtmiştim.Yağımıda kendim götürdüm.Cam suyumu kendim tamamladım.Yetkili servise sadece yağ filtresi parası ve işçilik ödedim.(195 tl.).Garantim devam ediyor.İyi günler.
  • arkadaş72 A kullanıcısına yanıt
    Balata bilgisi için teşekkürler. Bakımı yetkili serviste mi yaptırdınız?
    Zira ben polen filtremi değiştirmiştim servise gitmeden bir süre önce. Değiştirmeyin deyince: "Biz bu bakımda filtreyi değiştirmezsek iDrive'daki bakım uyarısını sıfırlayamayız, değiştirmesek bile polen filtresi çıkışı yapmalıyız onu size veririz, ancak o zaman bakım mesajını sıfırlarız. Almanya neden değiştirmedin diye sorguluyor" gibi saçma ve komik bahaneler ürettiler. Baktım dert anlayacak gibi değiller, uğraşmak istemedim. Nasılsa servise girmeden poleni tekrar değiştireceğim diye kabul ettim.
  • mekatu M kullanıcısına yanıt
    Hayır iş yerim sanayide olduğu için burada frencide değiştirdim.Zaten çok basit bir işlem.Hatta frencim bana balata fişi bile aldırmadı üzerinden çıkan fişin eriyen yerine bir leğim yaptı tekrar taktı orjinali gibi oldu, hiç problem olmadı.Göstergeden de sıfırladı.Sizde istediğiniz servisi sıfırlayabilirsiniz youtube da videoları var çok basit.Ayrıca balata değişimi garantiyi bozmuyor.Şayet balatalar yüzünden arabada bir problem olursa bozar diye korkutuyorlar.Balatalar orjinal ve kaliteli olduktan sonra bir problem olmaz.Zaten arabaya ne zarar verebilirki?
    Polen ve hava filtresi için yetkili servis bana hiç öyle birşey söylemedi zaten mantıksız.Milleti korkutmak için uyduruyorlar.Filtren temizse araç uyarı vermiyor.Kendimiz değiştirdiğimiz sürece uyarı vermez diye düşünüyorum.
  • Merhaba,

    Aracıma satın alırken serviste boya koruma ve 6 ay sonra da tekrarını yaptırmıştım.
    Şimdi 1 yıl dolmak üzere, sizce yaptırmalı mı, yaptıran var mıdır?
  • Merhabalar,



    1 hafta önce F45 2.18i alarak aranıza katıldım. Arac Luxury Paket, ön park sensörleri ve fren destekli hız sabitleme sistemine sahip. Şuan 28.000 de ve malesef ilk servisi dışında bakımları dışarıda yapılmış. Bu konuya çok takılmadım, yağ, filtreler için 1700TL gibi uçuk servis masrafı duyunca normal karşılıyor insan..

    Bu araca Citreon C4 Picasso dan geçiş yaptık ve çok memnunuz, ben 6 seneden uzun süredir 5.20D ve şuan 3.20D GT XDrive kullanıyorum ve bu araç küçük ama gerçek bir BMW sürüş tarzına sahip. Önden çekiş ve motor sesi harika. Yakıt kullanıma göre 8-9lt arası.



    Yazılanları okudum ama çok fazla aksesuar konuları açılmamış, sonradan ekleme anlamında.. BMW den sorduğum ekler min 150€ dan başlıyor.. Ben de Ali Baba dan resimde gönderdiklerimi bugün aldım.. Araca takınca yeni resimleri paylaşırım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerin boyutları büyük geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)




  • Merhaba arkadaşlar,

    1-2 ay içerisinde 2. el bu araçtan almayı düşünüyoruz, max 50 bin km. Fiyat konusunda yardımcı olabilecekler var mıdır? Son bikaç içerisinde alım-satım yapanlar varsa kaça aldıklarını, sattıklarını ve yıl-km bilgisini belirtebilir mi? Piyasa bilgisi edinmiş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilma -- 18 Nisan 2017; 11:39:10 >
  • hilma H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    2 hafta once 2015 ocak trafik cikisli 2014 model 2.18i Luxury plus aldim, 27.000km de 105bin TL . gercekten dolu bir arac, deri, koltuk isitma, on park sensoru gibi ek donanimlara sahip

    Umarim fikir vermistir..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swordfish35 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Araç bilgisayarında gözüken ortalama hız ve yakıt bilgilerini paylaşırsanız benzinli düşünenlere bir fikir verebilir.
  • Benzer yorum daha oncede yapildi, esim kullaninca 8.5lt, ben kullaninca 7.2-7.5lt arasi.. Averaj surat ~ 50-55km. Şıkışık trafik sevmediğini söyleyebilirim, otobanda eco-pro ve hız sabitleme ile 6,5-6,8 lt çok rahat yakalanabiliyor, 110 km ile.. Üstüne çıkınca 7-7,5lt. Söyle örneklersek diğer aracımız 1.2lt turbo benzinli manuel vites Juke.. Normal kullanımda hemen hemen aynı yakıyor.. Turbo araclar güçlerini göstermek için gaza bas diyor ve tüketim hemen artıyor.. Kontrol etmek ancak hız sabitleme veya limitleme ile mümkün gözüküyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup çok hareketsiz...

    Navigasyon taktıran veya taktırmayı düşünen var mı??

    BMW nin güncel ekranı değiştirmeden takılabilen Integrated Navigation diye bir ürünü var, yurtdışı satış fiyatı 650euro. İzmir deki servis sonradan araça montaj yapmıyoruz dedi. İstanbul da ki servisler yagı yanınızda getirmenizi kabul ediyorsa belki montaj yapabilirler..
    Hangi yetkili servisin size bu esnekliği gösterdiğini söylerseniz bağlantıya geçmek isterim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swordfish35 kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Keyifle kullanacağınız bir araç aldınız.
    Navigasyon için bir ara BMW indirimli kampanya yapmıştı. F45 dahil bir çok model için. 2016 sonunda kampanya indirimi bitmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 1000 Euro'ya takılıyordu. Ekran değişmiyordu. Torpidoya bir aparat geliyordu ilave. Ben düşünür gibi olmuştum ama gereksiz pahalı gelmişti.
    İzmir'de Özgörkey'i aradıysanız, çalışanların maalesef dünyadan haberi yok. BMW'nin resmi kampanyasıydı bu ve ben Özgörkey'i arayıp sormuştum o zaman. Navigasyonu takan servis görevlisi ile konuşmuştum şansıma. Size demek ki başka birisi denk gelmiş ve aklına ilk gelen yalanı söylemiş:)
  • Yazlık bir jant lastik seti almayı planlıyorum arkadaşlar. Bwm nin sitesinde F45 e uygun bir set görmedim. Önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swordfish35

    Merhaba,

    2 hafta once 2015 ocak trafik cikisli 2014 model 2.18i Luxury plus aldim, 27.000km de 105bin TL . gercekten dolu bir arac, deri, koltuk isitma, on park sensoru gibi ek donanimlara sahip

    Umarim fikir vermistir..

    Bilgi için teşekkürler, güle güle kullanın. Bir sorum daha olacak. Standart donanımlarda Cruze control bilgiğim kadarıyla araçta bulunmuyor. Cruze control sonradan taktırılabiliyor mu, her active tourer araca eklenebiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi? Aldıktan sonra ekletmek istiyorum yoksa.
  • hilma H kullanıcısına yanıt
    Cruise control her araca ekletilebiliyor. Hatta fren fonksiyonu da var BMW'deki cruise controlün. Çok basit bir işlem. Servisler yapıyor.
  • Hız sabitleme için Direksiyon üzerindeki sağ ve sol tuş takımı değiştirlmesi gerekiyor, set olarak bulabilirsiniz, 1.000 Tl ye satılıyor, servis montaj için ne ister bilmiyorum. Ama 4 saatlik navigasyon montajı 1.000 TL civarı tutuyormuş.. Toplamda 2.000 civari maliyet oluşur, parçayı siz götürürseniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 36.000km bakımında (3.bakım) için özel birşey yapılıyor mu? Kabaca ne kadar ödediğini hatırlayan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tozluklar geldi 3 haftada.. Orjinal vidalara uygun ürün olduğu için kesme biçmeye gerek kalmadı

     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.