Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1851. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.609
Cevap
310
Favori
2.867.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adamıhastaetme A kullanıcısına yanıt
    Hocam itiraf edeyim, cruise control 90 da gidiyorum :) arada sollama falan olursa 110 a çıkıyorum en fazla. Sürüş modu da eco pro.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carretera C kullanıcısına yanıt
    Portekizce kursuna gitmiştim. İnsan bildiği menülerden kelimeyi daha kolay öğreniyor. Telefonda da aynı yöntemi uyguluyorum bu aralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu yöntem Iphone ile sorun yaşayanlar için geçici olarak işe yarayabilir belki ama bence sorun IOS & BMW işletim sistemi eşleşmesinden ziyade direk BMW multimedia sistemindeki yazılımsal bir takım hatalarla ilgili. Zira ben de Android işletim sistemli iki ayrı telefon ile benzer sıkıntılar yaşıyorum. Mesela Spotify ile şarkı degistirebiliyorum ama çalan media bilgisi değişmiyor, bazen bir kaç kez değişiyor sonra takılı kalıyor, bazen alakasız o anda açık bile olmayan hatta görev yöneticisinden girerek kapattığım uygulamada önceden oynatılmış videonun adını yazıyor. Garip olan şu ki aynı telefonlar ile Golf'ün std. 5,5" multimedia sisteminde bir kez bile sorun yaşamadan 2 yıl müzik dinledim. Golf'teki ekran şarkı adını her zaman doğru gösteriyordu, Spotify'dan Google Music ya da Youtube'a geç ne dinliyorsan onu görüntülüyor ve çalma listesi içinde ileri geri sorunsuz atlıyordu. Telefonda aynı anda üçünü de acsam bile telefonun arka plana attıklarını es geçip Android işletim sisteminde öncelikli olan ne ise onu ekrana getiriyordu (misal youtube arka planda çalışmadığından youtube açarsanız diğer uygulamalar arka plana atılır.)



    Problem muhtemelen BMW std. multimedia işletim sisteminin kodlamasından ileri geliyor. Sistem bağlı cihazın verdiği media bilgisini doğru okuyamıyor, ve cihaza kumanda edemiyor. Bunun düzelmesi için bence yazılımda güncelleme gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zoom_grange

    Arkadaşlar, bu lci 2 lerdeki bardaklıktaki kapağı lci için temin edebileceğimiz bir yer var mı? Diyelim ki temin ettik uyum sağlar mı?
    Kapak içeriye giriyor, yuvası var. Kapak alındığında olacağını sanmam, o bölümün değişmesi ile çözülebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 22 Haziran 2018; 23:25:24 >




  • FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    9 aydır 1 serisi aracımı kullanıyorum. Bahsetmiş olduğunuz sorunların bir kısmını ben de yaşadım ( özellikle şarkı - sanatçı isminin yanlış gösterilmesi gibi ) . Ancak bu süreç içinde çalma listesi içerisinde direksiyondan ileri - geri giderken problem yaşamamıştım. Son 1 aydır görülen bir problem. Yazılımdan güncellemenin gelmesi gerektiği konusunda hemfikirim. Hatta bundan önceki leon aracımı 3 yıl kullanıp bu konuda daha stabil ve problemsiz çalıştığı konusunda da hemfikirim. Servise gideceğim zaman bu problemlerden bahsedeceğim. Belki sesimizi bir şekilde duyan olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hmm. Hiç yakından inceleme şansım olmamıştı, teşekkür ederim. O bölümün kapanması güzel bir özellik aslında ancak yine astarı yüzünden pahalıya gelir.
  • berfield35 B kullanıcısına yanıt
    Sizi tebrik etmek lazım hocam. Hem bu değerleri yakalayabildiğiniz için, hem de dayanıp ta 90 km/h ile yol alabildiğiniz için :)
  • zoom_grange kullanıcısına yanıt
    Bu da son yakıt paylaşımım olsun. 5’in altını gördüm, amacıma ulaştım. 90’a veda ediyorum artık :)




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berfield35

    Bu da son yakıt paylaşımım olsun. 5’in altını gördüm, amacıma ulaştım. 90’a veda ediyorum artık :)



    BMW'yi bunun için mi aldınız? Cevabınız evetse dizel Clio veya 301 sizi daha mutlu edebilirdi.
  • Sürüş modlarını deniyorum diyelim. Şehirlerarası 9 yaktığım da oluyor. Dizel model önerileriniz için sağ olun yine de :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berfield35 B kullanıcısına yanıt


    Anladım hocam maalesef kendimi kassam da yapamayacağım birşey :) Ama o şekilde gitsem dahi dizel araçta min göreceğim 5lt sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berfield35

    Sürüş modlarını deniyorum diyelim. Şehirlerarası 9 yaktığım da oluyor. Dizel model önerileriniz için sağ olun yine de :)
    Bir dizel kullanıcısı olarak tebrik ederim, sizin gibi bende uzun yolda/sehiricinde bazen ekonomik denemeler bazende performanslı denemeler yapıyorum. Her ikisininde keyfi ayrı. Hem benzinlide hemde dizelde uzun sanziman oranlari ekonomik surus isteklerimize cok iyi yanitlar almamiza destek oluyor acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berfield35 B kullanıcısına yanıt


    Antalya Ankara gidis donus ve biraz da sehir ici bir depo verileridir. Genel olarak 100 civari comfort modda sakin bir surus ile yapilmistir...
    Antalyadan giderken 4.1 ile gittim... Donuste 4.0 ile geldim hava yagmurluydu herhalde onun yuzunden 4 un altina dusemedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinler -- 25 Haziran 2018; 13:29:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahinler Ş kullanıcısına yanıt
    Ben de veri paylaşayım o zaman.

    İstanbul - İzmir ve İzmir - İstanbul ortalamam 6.7 lt.

    Otobanda biraz basarım, onun haricinde yolun %90'ında 120 ile giderim. (118i LCI)
  • zoom_grange kullanıcısına yanıt
    Guzergahta otoban olmadigi icin basma sansim olmadi surekli yerlesim yerinden geciyoruz heryerde elektronik radarlar var aktif olup olmadiklarini bilmedigim icin temkinli gitmeye calistim...

    Bu arada arac 116d lci...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli arkadaşlar merhabalar, son bir kaç gündür yer alan paylaşımlarınız ilgi çekici, yakıt sarfiyatları hakkında...

    belki hatırlarsınız yaklaşık 3 ay önce forumdan sizlere de danışıp çoktandır düşündüğüm 1.16d ed aldım. araç 2014 model yaklaşık 100.000 km'de... genel olarak araçtan memnunuz, beklentilerimizi karşılıyor gayet muntazam, vaat ettiklerini verebilen bir araç.

    bunun yanında sizlere yakıt tüketim değerlerinizi sormak isterim. değerleriniz ne seviyededir? tabii ki marjinal kullanım tarzları ve rekor denemeleri olarak ilginç sonuçlar çıkıyor ancak, benim sormak istediğim normal kullanımlarda gündelik hayatta şehir içi ve ş.dışı tüketim değerlerinizdir. katalog değeri olarak 3.4-4.4 yer alıyor ama bu değerleri önemsemiyorum. gerçek hayat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bu sayede rasyonel bir kıyaslama yapabiliriz diye düşünüyorum... ayrıca buradan hareketle eğer değerlerimizde bir aşırılık var ise (fazla veya eksik) önleyici bakım değerlendirmesi olarak da ele alabileceğimizi düşünüyorum.

    şimdiden teşekkürler. saygılar.
    not: kendi değerlerim ş.içi 5.4-5.6 ş.dışı 4.2-4.6 arasında değişiyor.




  • Arkadaşlar merhaba. 2015 lci için sis farlarının sarı olması xenon ile uyum açısından hoş durmuyor. Sis farlarına beyaz ampul takan v

    ar mı? Ariza ışığı hangi durumlarda yanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetbirol M kullanıcısına yanıt
    Bizim araclar normal c sinifi araclara gore agir olduklari icin tuketim degerlerini cok dusurmek pek mumkun degil... Sakin kullanimda dahi 4 litrenin alti cok zor sizin degerler manuel dizele gore gayet iyi bizim otomatikler sehir ici 1 litre fazla yakiyor sehir disi hemen hemen ayni...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercanm kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu düşünüyorum, vakit bulamadığım için henüz araştıramadım.
  • mehmetbirol M kullanıcısına yanıt
    Suanda lci 116d kullaniyorum ama eski aracim sizinkindendi, 116ed Istanbul sehiricinde hic kasmadan normal suruste 6lt yi gecmeyecektir, sehirlerarasindaysa 90-100 bandinda 4.2-4.5 civari, sehirlerarasi 110-140 arasi 5.5-6.0 civari yakar. Lci 116d ile sehirlerarasi benzer tuketimleri var ama sehiricinde Lci ler (otomatik olanlar) 0.5-1.0 lt arasi fazla tuketiyor,



    Sizin aracin en guzel yani performans anlaminda cok daha keyifli bir arac olmasi diyebilirim, yuksek devir cevirmeyi cok seven bir motor N47D16, servisteki ustalarda bu konuda ayni seyleri soyluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.