Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.608
Cevap
310
Favori
2.867.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tehlikesi olan bölge uyarıları, bir sonraki dönüş manevrasına kadar olan mesafe, rota ve dönüş talimatları, trafiğin neden olduğu gecikme, hedefe kalan mesafe bilgileri, şerit yardımcısı...
    bu bilgileri navigasyonun varsa görebilirsin zaten navigasyon yoksa Head-Up Display olsa da göstermez.

    araç 11000 de yakıt tüketimi şehir içi 5,5 - 6 lt. şehir dışı 4,5 - 5 lt. 12000 bakımdan sonra biraz daha düşeceğiğ söyleniyor.
  • Yakin zamanda m body kit yaptiran veya fiyat alan var mi arkadaslar? F20 2014 icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 116d aracimin ikinci bakımı geldi İlk bakim 500 lira tutmuştu 2. Bakim için 950 lira maliyet çıkardılar çok değil mi sizce ? İlk bakıma ekstra olarak sadece have filtresi değişecek . Servis gaziantep yetkili servisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapi gicirtisi sorununa cozum bulan var mi? Ben gectigimiz ay servise birakmistim bant vs. Yaptilar ama hala kapilar cok ses yapiyor. Gicirtidan ziyade kilitlerden tak tuk sesler geliyor. Birde bagajdan sanirim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozturkf20

    Arkadaşlar 116d aracimin ikinci bakımı geldi İlk bakim 500 lira tutmuştu 2. Bakim için 950 lira maliyet çıkardılar çok değil mi sizce ? İlk bakıma ekstra olarak sadece have filtresi değişecek . Servis gaziantep yetkili servisi

    Hava filitresini bende geçen gün 16 bin bakımı için gittiğimde sordum 287 lira parça fiyatı çıkardılar. Sonra arkadaş nazikce bu araba normalde 30 binden 30 bine servis görüyor yurt dışında sen 16 binde hava filtresi değiştirmek istiyorsun. Bu arabanın hava filitresi mumlu ondan sıkıntı çıkarmaz çıkarsada anında haberdar eder zaten demesi üzerine hava filitresi değiştirmekten vaz geçtim. Bu sefer fiş fatura vermediler.
  • Hava filtresine cok fiyat cekmisler parcacilarda 50tl yan sanayi de degil kendiniz alip takabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, bmw 118 f20 2012 aracım var 48,000 km de ve direksiyondan bazen bi plastiğin plastiğe sürtme sesi geliyor bunu yaşayan arkadaşlar var mı ? ayrıca fren hidroliğini araba değiştir demesine rağmen değiştirmedim ve bilgisayarındanda silemedim bi sorun teşkil eder mi bilmiyorum... bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoktuaslan

    Kapi gicirtisi sorununa cozum bulan var mi? Ben gectigimiz ay servise birakmistim bant vs. Yaptilar ama hala kapilar cok ses yapiyor. Gicirtidan ziyade kilitlerden tak tuk sesler geliyor. Birde bagajdan sanirim..

    Kapı ayarları ile ilgisi olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xclusive866

    arkadaşlar merhaba, bmw 118 f20 2012 aracım var 48,000 km de ve direksiyondan bazen bi plastiğin plastiğe sürtme sesi geliyor bunu yaşayan arkadaşlar var mı ? ayrıca fren hidroliğini araba değiştir demesine rağmen değiştirmedim ve bilgisayarındanda silemedim bi sorun teşkil eder mi bilmiyorum... bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    2013 320ied vardı, aldıktan 2 yıl sonra o ses çıktı arabada, ilk 2 yıl yoktu, daha 1 haftalık 2015 116d var o ses yine var :) İkame 316i kullanmıştım 10 gün kadar o ses yine vardı :) BMW bazen çok basit gibi görünen yerlerde saçma sapan mühendislik hatası yapıyor, servise gidin oraya ayar yapacaklar, direksiyonun çubuğunu koruyan çevreleyen plastiğe sürtüyor direksiyon, o ses oradan geliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar resimdeki jant model nosunu bilen var mi acabs ?
     BMW 1 SERİSİ F20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahipmuhtar -- 3 Eylül 2015; 20:15:42 >
  • Evet tek memnun oldugum servis konusunda bmwde renault kalitesine dustu sonunda , 1 hafta once arayip ikame arac istememe ragmen gittigimde herkese ikame arac vermek zorunda degiliz diye tavirlar , daha once baska bir konuda borusan merkez tarafindan bilgilendirildikleri ve sizi bekliyorlar denildigi halde gittigimde bizim bu konudan haberimiz yok demeleri , bir an kafami yukari kaldirip tabelaya bakasim geldi yanlislikla opel , renault servisinemi geldim diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 4 Eylül 2015; 16:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün küçükte olsa kendimce bi çözüm buldum :) ses gelmeye başladığı an direksiyonu aşağıya yukarıya oynatınca ses kesiliyor 1 saatliğine :) f20 lerde bu sorun standart donanım sanırım :)
  • sahipmuhtar kullanıcısına yanıt
    E87'nin M jantı. "208m" koduyla bulabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xclusive866

    bu gün küçükte olsa kendimce bi çözüm buldum :) ses gelmeye başladığı an direksiyonu aşağıya yukarıya oynatınca ses kesiliyor 1 saatliğine :) f20 lerde bu sorun standart donanım sanırım :)

    Geçmiş olsun, standart donanım evet :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyondan gelen sesle ilgili aracim henuz 1000km deyken servise gitmistim bursa teknik oto problemi tek seferde cozdu aracim suan 52binde ve ses hala yok, yanlis hatirlamuyorsam tel gibi bisey varmis onun temasindan kaynakliymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2014 Ağutos üretim aracımı ilk defa bu pazartesi servise bıraktım. İzlenimleri aktarmak istiyorum.

    Aracımı 2014 Eylül'ünün ilk haftasında teslim almıştım. Bakım paketi hediye edilmişti. Ankara Esenboğa Borusan'a randevulu olarak bıraktım. Randevu alırken ikame araç da talep ettim.

    - Pazartesi saat 10 gibi servise aracımı bıraktım.
    - Tadilatta olmalarından dolayı biraz karışıklık vardı ama gayet sıcak ve ilgili olduklarını söylemem lazım. Servis danışmanımdan oldukça memnun kaldım.
    - Aracımın radyo kısayol tuşlarında silinme başlamıştı, ilgilenilmesini ve gereğinin yapılmasını rica ettim.
    - Klasik bir sorun olan rüzgar sesi ile ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını istedim.
    - İkame araç olarak 5.20i verildi, 6000km civarındaydı.

    - Gün içerisinde servis danışmanı beni aradı ve radyo kısayol tuş takımının garanti kapsamında değişeceğini belirtti. Parçaların İstanbul'dan geleceğini, mahzuru yoksa aracımı ertesi gün (salı) teslim edeceklerini söyledi.
    - Ertesi gün akşam üzeri aracımı teslim almaya gittim. Bakımda hava ve polen filtesinin değişmediğini gördüm ve nedenini sordum. Birçok arkadaşımızın belirttiği gibi "aracınızıın anahtarı bütün bilgileri bize gösteriyor. Şuan için değişmesine gerek yok" dedi.
    Anahtarın verdiği bilgileri biraz inceleme durumum oldu. Oldukça detaylı olarak birçok bilgiyi verdiğini gördüm. Çok ısrarcı olmadım. Bir dahaki bakımda da değişmezse bununla ilgili daha detaylı konuşmayı düşünüyorum.
    - Tuş takımı değişmişti. Hiçbir sorun, kötü işçilik çizik vs. yoktu.
    - Servis için herhangi bir ücret ödemedim.

    Ankara'da servis için Borusan Esanboğa'yıöneririm.

    Not: 5.20i kadar büyük araçları kullanmaya çok alışkın değildim ama alışmak fazla uzun sürmedi. 1,5 gün bende kaldı, konforu gayet iyi. Yeni bir polemik yaratmak istemem ama 5.20i bizim araca göre biraz hantal geldi açıkçası. Her ne kadar 170bg olsa da cüssesinden dolayıdır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdknt -- 4 Eylül 2015; 17:07:22 >




  • pistachio kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hava filtrem ucretsiz degisti.

    Cıkan filtrenin durumu.
     BMW 1 SERİSİ F20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 4 Eylül 2015; 18:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamofice

    Bu arada hava filtrem ucretsiz degisti.

    Cıkan filtrenin durumu.
     BMW 1 SERİSİ F20


    Peki anahtarda yaziyor muydu?

    Yoksa siz mi ustelediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmiyordu ben degistirttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.