Şimdi Ara

World of Tanks Oyun Geliştirme Müdürü İle Söyleşi Dosya Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]Açıklama: World of Tanks'in Oyun Geliştirme Müdürü Sergey Burkatovskiy ile röportaj yaptık.

     
         World of Tanks, tankları yönetebildiğiniz, savaşlara katılabildiğiniz, tanklarınızı çok değişik ve fazla seçeneklerle kişiselleştirebildiğiniz bir tank savaşı oyunu. Zaten Türkiye’de de bir çok hayranı olan oyun önümüzdeki ay Türkiye’de de çıkışını yapıyor. Biz de bunu fırsat bilerek sizlere hem oyunu henüz bilmeyenler hem de daha önceden bilenler ama yine de merak edenler için Wargaming.net’in Oyun Geliştirme Müdürü Sergey Burkatovskiy ile bir röportaj yapma şansı bulduk.





         Beril Sergün: Merhaba Sergey, bize zamanını ayırdığın için çok teşekkürler. World of Tanks’in zaten Türkiye’de bir çok hayranı olduğunu söyleyerek başlayayım, Türkiye’de de oyunu yayınlayacak olmanız harika bir şey. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

         Sergey Burkatovskiy: Merhaba Beril, ben teşekkür ederim.Biz oyunu iyi yapabilmek için gerçekten çok çalıştık, Türkiye’deki oyuncuların da bunu beğeniyor olması çok güzel. En baştaki amacımız harika bir oyun yaratmaktı, Dünya çapında aldığımız yorumlardan da gördüğümüz kadarıyla işimizi iyi yapmışız. Bu tür başarılar bize daha da şevk veriyor ve oyunu daha ilerletmek ve yeni içerik eklemek için can atıyoruz.



          Beril Sergün: Oyunu Türkiye’de yayınlayacağınız için yeni oyunculara tavsiyeleriniz nedir? Tanklarla ilgilenmeyen oyuncular için, oyunun savaş sistemi ya da başka bir yönü sayesinde ilgilerini çeker mi?

          Sergey Burkatovskiy: World of Tanks oyunculara 150 zırhlı aracı kontrol etme, potansiyellerini açma, daha büyük ve daha kuvvetli ekipman ele geçirme, becerilerini geliştirme ve taktik düşünmeye itiyor.
          World of Tanks öğrenmesi kolay bir oyun ancak oyunda usta olması zor. Tankları kontrol etmek ve Tank savaşlarına zamanla alışılıyor ve klavye/mouse ikilisiyle mükemmel bir uyumda. Teknik olarak oyun aslında neredeyse bir Arcade oyunuymuş gibi işliyor, gerçek savaş daha fazla beceri istiyor. Gerçek tank savaşları bize göre oyuna hem zorluk hem de gerçeklik ekliyor, sonuçta böyle bir oyun yapabilmek ve başarılı olabilmek için bu tarz şeyleri bilmen gerekiyor; kurşun tipleri, nasıl kullanıldığı, belirli tank modelleri gibi.

    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız



    [Kunye=1091-13][/html]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Güzel Olacağa Benziyor :)
  • peki vitayı bir gamepad olarak kullanabilecekmiyiz ?
  • heeee kullanda sinirlendiğinde yere atar rahatlarsın yuh be soruya bak
  • Niye Vita oyunlarnı oynarken sinirlenmiyor mu insan, o halde yine atabilir yere?
  • KILLZONE 3'u nasil psvita ekranina aktariliyor? Ben denedimde oyunun goruntusunu birturlu remoteplay modunda oldugu halde psvitaya aktaramadim. Sayin editorum yardimci olursaniz
    sevinirim.
  • mw3 ü de denedim olmadı nasıl yapabilirim bunu youtube de falan var video ları ama nasıl yapıldığını göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.