Şimdi Ara

Türkçe Destek Veren MMO Oyunları Dosya Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
17.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Ön plana çıkan, Türkçe ve ücretsiz MMO oyunlarına yakından bakıyoruz.

         Hepimizin boş zamanlardaki eğlencesidir oyun oynamak. Hele bu oyunu arkadaşlarımızla oynuyorsak eğlencemiz iki katına çıkar. Peki ya bu oyunlar Türkçe destek verip de ücretsiz olsa ne olur? Hadi bir bakalım…
     
         Florensia Online

         Florensia ilk olarak, Türkçe oluşunun yanı sıra gemi savaşı özelliğini barındırmasıyla dikkat çeken bir MMO-RPG. Oyuna girdiğimizde, fazla detaylandırmamış bir karakter yaratma ekranıyla oyuna başlıyoruz. Karakter yaratma ekranında doğal olarak bizlere sınıf seçmemiz istenmiş. Bu sınıflardan kısaca bahsetmek gerekirse Explorer, tabanca ve tüfekleriyle uzaktan saldırıları yapabilen bir sınıfken, Saint destekçi sınıflardan olup kendisine ve takım arkadaşlarına can vererek katkıda bulunabilen, Mercanary sınıfı oyundaki ağır kılıç kullanan savaşçı sınıfı ve Noble ise zengin bir ailenin soyundan yetişen, büyüleriyle saldırı yapabilen sınıf olarak oyuna yansıtılmış.

         Karakterimizi oluşturup oyuna girdikten sonra fazlasıyla sevimli bir görüntü bizleri karşılıyor. Şahsen, oyuna girdiğimde ilk gözüme çarpan şey, yapılan Türkçeleştirmenin yetersiz olması oldu. Örneğin oyuna yeni başlayanlara yönelik yapılan resimli yardımların Türkçeleştirilmemesi büyük eksiklik olmuş. Ancak bunların yanı sıra oyundaki görevlerin ve bahsedilen hikayenin ayrıntıyla çevrilmesi de oyunculara yardımcı olabilecek nitelikdeki güzel bir özellik olmuş.

    ''



         Gelelim oyunun içerisindeki dikkat çeken özelliklere. Öncelikle oyunda görev çeşitliliğinin fazla olmadığını söylemeliyim. Kısaca bahsetmek gerekirse şu yaratıktan bu kadar öldür veya şu yaratıktan düşen eşyadan bu kadar biriktir temelindeki görevler Florensia’da karşımıza çıkıyor.

         Bunların yanı sıra ilk başta da bahsettiğim; geminizle denizlere açılmak, oyundaki en zevkli aktivitelerden birisi. Oyundaki kara seviyesi sistemi ve deniz seviyesi sistemi tamamen birbirinden bağımsız olarak hareket ediyor. Bu durum sayesinde tek tek görevlerle uğraşmak, bazen sıkıcı bir boyuta ulaşabiliyor.

         Her neyse, gelelim sonuca... Florensia, oynamaya değecek olan Türkçe oyunlardan birisi, hatta en iyilerinden birisi. Bence Florensia, 961 MB boyutu ile sizden vakit ayırmayı hak edecek bir oyun.
     
         FLORENSIA ONLINE'A KAYIT OLMAK İÇİN http://http://TIKLAYINIZ.


    ''



         S4 League
     
         S4 League, TPS türünde karşımıza çıkan bir MMO. Açıkça söylemek gerekirse S4 League, pek bir umut beslemeden girdiğim, fakat buna rağmen epey eğlendiğim bir oyun oldu. Bundaki en büyük katkıyı oyundaki aksiyonun yaptığını belirtelim.

         Aksiyonun fazla olduğu, hızlı davrananın kazandığı S4 League’da karşımıza çıkan oyun türleri; birçok oyunda da karşımıza çıkan Deathmatch, Capture the Flag moduna benzetebileceğimiz Touch Down modu oluyor. Bu iki oyun türünün yanı sıra S4 League’de bulunan bir diğer tür ise Chaser modu. Bu modda bir kişi, 11 kişiye karşı savaşıyor. Fakat Chaser modunda, tek kalan tarafa savaşçı bir iskelet ruhu yardımcı oluyor ve onu âdeta ölümsüzleştiriyor.

         Oyun içinde belli görevleri yaparak ve daha fazla kişi öldürerek paranızı ve seviyenizi arttırabilirsiniz. Bu paralarla yeni skiller, yeni silahlar ve yeni kıyafetler almanız mümkün. Satın aldığımız bu eşyalar malesef sınırsız bir süreyle bize ait olmuyor. Oyundaki eşya süresi 30 gün olarak belirlenmiş. Bu 30 günün sonunda eşya otomatik olarak siliniyor. Bu olay size fazla para harcatabilir fakat görevlere bağlı kalırsanız oyunda asla para sıkıntısı çekmezsiniz.

         S4 League, shooter tarzı bir oyun arayanlara önerebileceğim bir oyun. Aksiyonu fazla olduğundan sıkıcı bir hâl almadığını da söyleyelim.
     
         S4 LEAGUE'YE KAYIT OLMAK İÇİN http://http://TIKLAYINIZ.


    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız






  • SilkRoadOnline unutulmuş :)
  • Oldu o zaman mmo dünyasındaki 5045135874654 tane oyunun incelemesini yapsın arkadaş...
  • o kdr oyun olabilir ama bunlar türkçe destek werenleri yazıo hem metin2 de unutulmuş :D
  • Bence de metin2 eklenmeli Değil mi Samet?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 11 Temmuz 2010; 18:52:12 >
  • Allah Allah ben neden S4 League'yi Türkçe oynayamadım? Aaaa dur yoksa Türkçemi oynamıştım ya girip bir bakayım. :D
  • 19:04:08
    Türkçe değil ama Türkçe destek veriyor.
  • M2 incelenmeye değmez bi oyun olduğu için burda zaman harcamamışlardır :) M2 artık çoluk çocuk oyunu oldu - heryer hile dolu - hilesiz kasan nerdeyse yok - Char çalmalar , hacklemeler hırsızlıklar diz boyu...
  • Güzel inceleme olmuş. Metin2 gibi bir oyunu listeye dahil etmekte saçmalık olurdu zaten.
  • ya bu s4 de indirmede hata var internet faild diyip duruyor surekli
  • silkroad online eski zevkini veremesede hala listeye rahatlıkla girmesi gereken oyundu eğer bu sitede yapabiliyor olsaydım incelemesini kendim yapardım
  • metin 2 ve silkroad yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    metin 2 ve silkroad yok

    Gerek var mı?
  • Florensia en iyi türkçe online oyun olabilir ama yönetim bakımından sıfır bir oyun..Siteden gerçek para ile alınan itemleri oyunda rahat bir şekilde hile ile başkaları elde edebiliyor.Denetimde sıfır olduğu için emeğinize yazık oluyor :)
  • güzel olmus
  • bence bu listeye yakışan tek bir oyun var rappelz online...
  • Florensia'yı oynadım 1-2 ay boyunca. Yukarıda bahsedildiği gibi sevimli bir görüntüye sahip oyun. Türkçeleştirme olayına gelirsek sonradan düzeltme yapıldı mı bilmiyorum ama bazı görevlerin türkçeleştirmesi çok başarısızdı. Sizi yanlış yönlendiriyordu, doğrusunu anlamak için ingilizce'yi açmak zorunda kalabiliyordum. Ayrıca görevler çok az, sürekli farming yapmak durumundasın bu da bi yerden sonra bayıp oyunu bırakmama neden oldu. Deniz olayı güzel düşünülmüş ama şahsen sıkılıyordum. Yeni giysileri giyebilmek için belli bir deniz levelına sahip olmak için mecburen kasıyordum. Ama yine de genel olarak bakacak olursak denemeye değen bir oyun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PokerPeekFace


    quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    metin 2 ve silkroad yok

    Gerek var mı?

    Neden olmasın?Oyuncu kitlesi berbat diye oyunları kötüleyemezsiniz
    Ozaman bu konu başlığı şöyle olsun : İsteğe göre Türkçe dil desteği olan MMO oyunlar.
    Ne yaptığınızı bilin bir ilk başta.
    (Sözüm konu sahibine değil onlar kendini biliyor.)
  • bitane çizgi film var metin2
  • Silkroad unutulmuş hakkaten. Yoksa başka bir sebebi mi var?
    Metin2 ye hakkaten gerek yok :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.