Şimdi Ara

Bluetooth özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ek de bağlantı resmi olan, Bluetooth özelliği olmayan müzik setime Bluetooth (cep telefonumdan) aracılığı ile müzik göndererek müzik dinlemek için ses alıcılı bir Bluetooth aparatına ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?



    Bluetooth özelliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrhcb -- 13 Ağustos 2021; 23:24:11 >







  • Deneyim ettiğim ürünler içinde en beğendiğim ürün Logitech oldu aslında. Ben bizzat satın almadım ama tıpkı sizin gibi bir isteği olan yakın arkadaşım için öneride bulunmuştum ve ürün de Logitech idi. Ürünü aldıktan sonra bende rica etti sen dener misin kendi sisteminde , bir test et vs diyerek... Herneyse cihazı denedim ve gayet tatmin edici sonuç aldım diyebilirim.

    https://m.trendyol.com/logitech/bluetooth-adapter-980-000912-p-2478848?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet_t:dsa_type:product_bilgisayar-tablet_productsup_gl_s_&gclid=CjwKCAjwsNiIBhBdEiwAJK4khr5tzAKkuiUya1Vi6Iwt0c_4WZj81Bda94q81Kv2r-S-zBVIh1mVbRoC2rwQAvD_BwE

    Bu linkte var ürün . Siz Google dan ufak bir arama yapıp en uygun fiyata satılan ürünü bulursunuz artık . Ben ilk çıkan sayfayı yolladım sadece. Yani bir hafta kadar deneyim etme fırsatı buldum ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Arkadaşım da yaklaşık 8 aydır kullanıyor ve o da sorun yaşamıyor. Ben bu arada iki ayrı müzik sistemimde denedim ve sonuç gayet iyi . Kısacası Logitech e bir çok konuda güvenirim ama denemediğim bir ürününü de önermek doğru olmaz fakat bu model de beni hayal kırıklığına uğratmadığı için ben rahatlıkla öneririm bu ürünü .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneriniz için venom800



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrhcb -- 17 Ağustos 2021; 21:40:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başka önerisi olan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.