Şimdi Ara

BLUETOOTH MOUSE ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=94004&productid=bd61260

linkte notebook için diyo ama bi tane bluetooth adaptör alsak normal PC de kullanamaz mıyız ?

Ya da bana önerebileceğiniz bluetooth lu mouse var mı PC için ? etki mesafesi 5-10 metre arasında iyi bi kablosuz lazer mouse falan da olabilir.

Fiyat olarak 100 - 150 ytl arası düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 24 Haziran 2007; 21:45:45 >

• Sana önerebileceğim bir mouse var ama bluetooth değil ve bence bluetooth tercih etme Logitech V-450 hem laser hem zemin seçmiyor hem çok kullanışlı hem hem bitmezz..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=94004&productid=bd61752
  • Aldınmı ? ne yaptın ? konu yarım kalmış açmasan pm atsan da olurmuş birine
  • yok henüz almadım. senin önerdiğin mouse da notebook için. bluetooth adaptörle çalışıyo mu bilmiyorum ki ; birisi söylese ona göre karar vercem.
  • Yok bluetooth adaptörle değil benim dediğim Zaten dedim ya bluetooth tercih etme.Masaüstü bilgisayarındada kullanabilirsin herhangi bir sorun yaratmıyor.
    Çok kaliteli ve rahat bir kullanımı var.
  • etki mesafesi kaç metre peki senin dediğin mouse un ? bi de pil durumu nası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 25 Haziran 2007; 17:34:07 >
  • Etki mesafesini tam ölçmedim ama 3 metrelik bir mesafeden çekti.
    Pil durumunu gerçekten çok iyi ayarlamışlar.USB dongle ı mouseun arkasından içine giriyor girdiği zaman mouse kapanıyor.
    Böylece kullanmadığı zaman pilden yemiyor hiç.Bildiği kadarıyla 8-9 ay gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bluetooth adaptörü olduktan sonra notebook veya masaüstü PC farketmez hepsinde çalışır
  • Yok arkadaşın sorduğu başka bir şeydi.Tabii bluetooth olduktan sonra farketmez.Logitechin diğer mouselarıda notebookda olsa masaüstündede gaytet iyi çalışıyor.
  • bu arada ben mouse almaktan vazgeçtim benim ss2 tv kartının kumandası vardı. onla diğer programları da kontrol edebiliyomuşuz. benim de amacım zaten film izlerken uzaktan bs player ı kontrol etmekti . böylece bi masraftan kurtulmuş oldum.
  • Çok iyi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.