Şimdi Ara

Bluetooth kulaklıklar halen yeterince gelişmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyilerine sahip oldum ve sahip olmadıklarımı da dinledim.

Sennheiser HD 820 vardı bende, daha neler neler vardı da sattım. İnanın HD 820, en yakın Bluetooth rakibinden 2 kat iyiydi fiyatları çok farklı olmasa da.

Da işte telefonlar Type-C'ye geçti, çeviriciler de USB girişini tahrip ediyor, 3.5 mm gibi olmuyor.

Haliyle dandik Bluetooth teknolojisinden kurtulamıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• %100 katılıyorum. Codec karmaşası bitmiyor herkes kafasına göre codec destekliyor ve hiçbiri birbirine uymuyor.

pahalı kulaklık almamak gerek. adam 15 bin verip kulaklık alıyo sonra dandik bitrate sunan codec ile dinlemek zorunda kalıyo.

• olay codec den ibaret de değil. pahalı kulaklıklar dahil çoğu üretici yazılım kısmında belli yerlere bel bağlamış durumda. sonuçta şunu yaşıyorsun mesela pahalı kulaklık alıyon ama müziğin arkasında tıss sesi ekliyo kulaklık. üreticiye sorsan üretici zaten avel, yazılımı kendi yapmamış.

Bluetooth dünyasındaki tek gelişim şu: artık ucuz Çin kulaklıkları da kaliteli duruma geldiler.

• shenzenudio'dan 30-40 dolara kablolu kulaklik aldim yorumlari baya iyiydi kaliteli de gozukuyodu. 1 hafta icinde kablosu tahta gibi sertlesti 2 hafta sonrada koptu. Evet dibinde temassizlik falan degil, direkt ortadan kirildi. Dandik plastikten yapmislar. Kablolu defterini boylece kapatmis oldum. Xioami buds 5 aldim kablo derdinden kurtuldum ama hayvan gibi gecikme var. Rekabetci oyunda 300-400 ms gecikme cok fazla. Yapcak bisey yok pili olene kadar kullanicam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Ben kolay kolay kablosu çıkarılmayan kulaklık almam.

40 dolara da fazla gözüyle bakma, ucuz etin yahnisi misali olurdu benim için o kulaklığı alsaydım.

• Kablosuz ve kablolu kulaklıkta ses kalite farkı hissetmiyorum genelde ya YouTube videosu ya da sesli kitap dinlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı anda hoparlör ve kulaklık?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.