maks 400 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar. 1 senedir Jbl 205bt (205 tl-kulakiçi) kullanıyorum. Kulakiçleri kulağımı çok hızlı ağrıtıyor ve şarj süresi sorunlu. Kafaüstü modele geçeceğim müzik-multimedya için 250 TL civarına ne önerirsiniz? Bass takıntım yok sesi standart seviyede versin yeterli benim için. (sestende çok anlamam ama dandik-10 liralık kulaklıklarda sesin kötü olduğunu hemen hissediyorum.) Şarjı bitince aux'a geçme özelliği olsa güzel olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum. jbl t460BT'e (280tl) bakıyorum ama bilemedim. |
150 liraya en iyi kulakiçi kulaklık hangisidir müzik film izlemek için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 16 Aralık 2020; 14:14:15 > |
ses nasıl, tizleri nasıl veriyor. qcy t7 aldım adamlar tiz vermemek için extra mühendislik örneği göstermişler sanırım. xiaomi airdots basic slikonlu olanı kullandıysan ona göre tiz karşılaştırması yapabilirmisin |
t7 ben aldım. mikrofonu parasına göre iyi, konuştuğum kimse kötü demedi, bağlantı kopmadı, kulağa güzel oturuyor. peki nesi kötü dersen: cihazda tiz yok, zevk alamadım. |
müzikten hiç anlamam. O yüzden sizi tatmin edecek bir yanıt veremeyeceğim. şu kadarını söyleyeyim, dinlediğim müziklerden pek bir zevk almıyorum. Sony xb 50 ap kulaklığım kadar iyi değil maalesef. Diğer Bluetooth kulaklıklarla nasıldır bilmiyorum, ama redmi aşrdoys baslarda daha başarılı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam jabrayı listeden kesinlikle çıkar derim, anker liberty 2 proyu mutaka incelemenizi öneririm |
Samsung'un AKG Y500 şuanda Amazonda 440 lira. Pembe, siyah, mavi renk opsiyonları da mevcut. Model on-ear olarak geçiyor kulaklarınızı tam kapatmıyor ancak ses kalitesine yönelik çok fazla iyi yorumlar ve incelemeler izleyip okumuştum. Aynı üründen kendim de siparişini vermiştim, bu bütçeye alınabilecek en mantıklı seçenek gibi gözüküyor. |
Anker Vortex güzel indirime girmiş, dün 294 TL'ye aldım, çok beğendim. Bu fiyat seviyesinde kulaklık düşünenler kaçırmasın. Tavsiye derim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 26 Aralık 2020; 16:4:20 > |
Haklısınız Jabra Elite Active 75 T'yi o listeden çıkarması lazım, çünkü onlarla kıyaslanacak seviyede bir kulaklık değil, onlardan birkaç tık üst seviyede bir kulaklıktır. Kulak içine tam oturur, ter ve sudan etkilenmez, ANC ile dış sesleri keser, 7-8 şarj süresi ile gayet tatminkar ve ses kalitesi diğerlerinden çok iyidir.
Bende Active 75 T kullanıyorum. Zaten internette araştırıp diğer ürünlerle kıyaslama puanlarına bakarsanız o listedeki kulaklıklardan çok daha kaliteli olduğunu görürsünüz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 26 Aralık 2020; 16:16:22 > |
|
|
500 liraya kadar kaliteli müzik dinlemek için hangi modellere bakmalıyız? |
Hareket halinde düşmeyecek, kulakta ağrı vb yapmayacak, dış ortamdan fazla ses almayacak, ses kalitesi orta üstü düzeyde olacak, daha çok telefon üzerinden ses ve video dinlemede kullanılacak, ama zaman zaman da telefon görüşmeleri yapılacak, kulakiçi kablosuz bir kulaklık tavsiyesi istiyorum. Fiyat maksimum 300 TL. Teşekkürler. |