Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.908
Cevap
492
Favori
931.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasansio

    Bu mesaj silindi.
    Kargo elime ulaşınca bu mesajı düzenleyerek paket üzerindeki fiyatı yazarım.
    *ekleme: (gönderici 8$ yazmış, gümrük üzerini çizip 15$ olarak yeniden değerleme yapmış)

    *Daha önce aldığım Baseus W04 için satın alma fiyatından düşük bir fiyat yazılmıştı, şimdi tutarı hatırlamıyorum ama birkaç dolar bir şey yazılmıştı ona.. (Tronsmart bir pakette iki adet olduğundan bu fiyat çıkmıştır muhtemelen)

    Ek: Ptt sorgulama ekranlarında alıcı kısmında bir kısmı gizlenerek yazılmış alıcı adı/soyadı bilgisinden bir hata var gibi umarım. Sadece isim kısmında hata vardır, adreste sorun yoktur, eve kadar ulaşır. (ben satın alırken hata yapmadım ama acaba bu takip ettiğim takip kodu başkasının mı diye ufak bir tereddüt oluştu. Neyse iki gün içinde öğreneceğim.)

    Önceki kargolarda alıcı adı soyadı (doğru şekilde) B*** Y***** olarak gözükürken şimdi (benimle alakası olmayan) İ*** Y** olarak gözüküyor. (gönderici de alıcı da İ*** Y** olarak gözüküyor bu son kargoda.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 13 Ağustos 2020; 14:52:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Son sorum , siparisten sonra kaç günde geldi ve satıcı Tronsmart mıydı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasansio kullanıcısına yanıt
    Baseus siparişi 40 günde bana ulaştı. Tronsmart ise bugün 48. günde.. 50. günde ulaşmış olacak.. Tronsmart'ın kendi mağazası hani şu sipariş sayısı 10bini geçmiş olan ilan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli

    (Tronsmart Onyx Ace) Bugün gümrükten çıkmış 30,4 lira vergi çıkmış. (perşembe-cuma elime ulaşır sanırım)

    3 hafta önce bir adet Baseus W04 için 16 lira vergi vermiştim. Yine aynısı çıksa güzel olurdu ama sağlık olsun.

    Alıntıları Göster
    Az önce elime ulaştı kutuları henüz açmadım akşam açarım, bildirmem gereken bir şey olursa yine mesaj atarım.

    30lira 40 kuruş vergiyi ödedim. Fotoğrafta görüleceği gibi kargo paketi üzerindeki 8$ ifadesinin üzerine yeniden fiyatlamayı yazmışlar 15$ diyerek.. (ki gerçekçi değerleme yapsalar 50$ yazmaları gerekirdi en az)

    Gümrükte muhtemelen gerçek değeri de yazmaktan imtina edip ama alt sınırdan da vergi belirleyip cazip kılmanın arasında orta noktada kalmaya çalışıyorlar.. Gerçek değerleme yapmadıkları için (en az 50$) sevinmeli mi yoksa şunlardan azıcık daha fazla vergi tırtıklayalım dedikleri için kızmalı mı bilemedim..

    *3 hafta önce gelen Baseus un kargo paketinde kulaklık olduğu belirtilmiş gönderici 2$ değerle kargolama yapmış. Ona alt sınırdan en az vergi çıkmış.

    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]
    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]
    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun reis güle güle kullanın 👍🏿 bakalım bana kaç vergi çıkacak:) şuan uçakta yarıda gösteriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutular, ambalajlar ile kaliteyi kıyaslamamalı ama kargo poşetin den çıkarınca dedim ki Baseus W04 ü hiç almasaymışım. (tasarımı etkilemişti uzun zamandır, ondan almak istedim aldım)

    Tronsmart bir başka duruyor, daha kaliteli daha bir marka gibi (kullanınca da bir iki cümle yazarım)
    *Baseus kullanımda beni memnun etmedi de.. Kopmalar oluyor, parazit oluyor. Telefonla arasında 4-5 metre var buzdolabını açıyorum kesilme oluyor.. (1 yıldır kullandığım qcy t1c daha stabil kopması olmayan bir deneyim sunuyordu) onun eksisi kulakta tıpa gibi durması, sanki zorla bir şey sokulmuş gibi) sesi daha kaliteli, daha uzun mesafelerde kopması daha az.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haylou GT1 Plus aldım, çok aktif kullanan biri değilim ama memnunum. Kullandığımda müzik & video için kullanıyorum. Trendyol'dan indirim ile 105₺'ye gelmişti.

    İncelemesi:

  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    3 saat geçti nasıl kulaklık iyi mi? ;)
    Bir arkadas Tronsmart onyx ace çok güzel tek eksisi bağlantı kopması diye beni uyarmıştı, evde kullanacaksanız büyutecek problem olmadığını Edifier tws200 e sahip olduğunu ve Tronsmart çok daha iyi olduğunu belirtmişti sizde durum nasıl :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasansio

    3 saat geçti nasıl kulaklık iyi mi? ;)
    Bir arkadas Tronsmart onyx ace çok güzel tek eksisi bağlantı kopması diye beni uyarmıştı, evde kullanacaksanız büyutecek problem olmadığını Edifier tws200 e sahip olduğunu ve Tronsmart çok daha iyi olduğunu belirtmişti sizde durum nasıl :)
    Kulaklıkların (tronsmart) birini yarım saat kadar önce açtım (bunu kız kardeşim için aldım)

    Fotoğrafta görülen her cihazın (Tronsmart - Baseus - Qcy) birbirine karşı avantajı/dezavantajı var. Ses konusunda audiophile diye tabir edilen bir yanım yok, çok anlamam ama hepsi beni ses konusunda memnun etti (tronsmart'ı öyle çok tecrübe edemedim ama çok da farklı değil)

    Benim değerlendirebileceğim kısımlar özellikle bağlantı başarısı, kullanım ve kontrol olabilir.

    Qcy ile telefon odamdayken kulaklıkla banyo girebiliyorum, bağlantı kopmuyor. Hemen hemen evin her yerine gidiyorum, bağlantı mesafesi neredeyse %20 daha geniş. Sağ ve sol kulaklık ayrı cihazlara bağlabiliyor. Ikisi tek cihaza bağlanırken sağ kulaklık ana cihaz oluyor. Sağı kutuya koyunca solun bağlantısı kopuyor, solu tekrar bağlamak gerekiyor. Birlikte kullanınca sağ kulaklığın şarjı bitiyor, sol tek başına en az 1,5 saat daha dayanıyor. Şarjları farklı hızda tükeniyor..

    Baseus; kulaklıkla müzik dinlerken Kulaklıkların birini kutuya koyunca veya biri kullanırken diğerini de alınca bağlantı kopmadan devam ediyor müzik oynamaya.. Tronsmart'da iki kulaklıkla müzik dinlerken llk bağlanan kulaklığı kutuya koyunca bağlantı kopuk hemen adından kendisi tekrar devam ediyor müzik 2 saniye kesiliyor. (video falan izlerken olsa kaçırdığın şeyler olur) bu noktada Baseus çok iyi, geçişler hissedilmiyor.

    Tronsmart ve qcy'de her iki kulaklıkta da başlat duraklat yapılabiliyor. Baseus'un en sinir bozucu yanı sol kulaklıkta durdur/başlat olmaması!!

    Tronsmart'ta ses açma/kısma var. Var ama nasıl var? Sol kulaklık kısıyor sağ kulaklık açıyor, hadi tamam kabul ama kulaklık kendi sesini kısıyor. Sesi kısık telefonun kulaklık sesini sağ kulaklıkla açsan bile telefonu değil kendini açıyor. Yani kısacası iki ayrı ses kontrolü oluyor. Telefon kısıksa açılmıyor. Bu kısım saçma olsa da yine kabul, en azından her iki kulaklık durdur/başlat yapıyor hele şükür..

    Telefonum mi5, tronsmart ile aptX ile bağlandı. Fark göremedim, çekim mesafesi kısa gelince diğer bağlantı protokollerine geçtim kapsama alanı değişmedi. AptX farkını ise kısa süreli denetimde anlamadım, muhtemelen beni aşan bir fark var, hissedemiyorum. Ama ses iyi, temiz.. Sadece dediğim gibi telefondan fazla uzaklaşıyorum. (dışarıda da denersem yazarım)

    Baseus'ta kablosuz şarj var ama bende şarj cihazı/pedi yok, denemedim amasatacak olursam özellik kısmına yazmalık fazladan özellik ama iki kulaklığın bağlantı geçişlerini yumuşak ve hissedilmeden olmasıyla Baseus a telrar bir ısındım.

    Evde projeksiyon cihazından film izlerken projeksiyonun fan sesini engellesin diye qcy'i kullanıyorum, silikonlu olunca yalıtım muazzam. Satmaya değmez, zaten ucuz bir model. Kulaklığın tıpa gibi olan şekli (ve kutu tasarımı) dışında en sevdiğim kulaklığım.

    Imkanım olsa basit bir videoda kendi cümlelerimle sesli olarak bu kulaklıklar hakkında konuşmak isterdim. Bazen ses kalitesi iyi de olsa kullanım özellikleri de kararı oldukça etkiliyor.

    *ek: mesajı yazıp yolladım, baktım telefon bir kulaklığa bağlanmış, hangisi diye baktım Baseus. Müzik oynattım, gittim kutuya baktım, kutunun kapağı kapalı, içinden ses geliyor. böyle saçma durumlar sinir bozucu, ilk kez oldu. Kapağı açıp kapadım bağlandı koptu.

    Ek: kız kardeşim geldi, kutusunu açtığım kulaklığı (tronsmart) verdim. iPhone X ile kullanıyor. Ses kontrolü telefonun kendi ses ayarlarını kontrol ediyor. Benim Android'de kulaklık kendi ses ayarını kontrol ediyordu. iPhone'daki kontrol daha iyi bence..
    Kulaklıkla banyoya gittim demiştim menzil denemesi yapmak için, duşa girmedim, lavaboyu kullandım, suya girmedim yani.. Su dayanımı duşa girmek için değil.

    Qcy T1c - Baseus W04 Pro ve Tronsmart Onyx Ace kulaklıklar ondan bahsettim mesajımda, fotoğraf çekmiştim ama mesaja eklememişim, onu da ekleyeyim.

    Tronsmart'ın bu kısa sürede denediğim bağlantı kopması menzilin dışına çıkmaktan kaynaklanıyor, dışarıda yürürken telefon cepteyken ne olur denemedim.
    ** Farkedilen rahatsız edici durum ise (iPhone'da da aynı şekilde) Kulaklıkların birini kutuya koyarken ilk bağlanan kulaklığı kutuya koyunca bağlantı kopuyor, ses çalma duruyor, kulakta duran diğer kulaklık yeniden bağlantı kuruyor ve müzik tekrar oynuyor. 2-3 saniye bölünme oluyor. Bu hiç hoş değil.. Film video izlerken deneyimi rezil eder. Ayıp be..


    Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU]

    Ek2:

    Qcy t1: pasif ses yalıtımı, silikonlu model, geniş menzil için Qcy t1. Eski bir model ama TR'den bile sanırım 150 lira altına bulunabiliyor.(hatta 100 lira civarı bulur sanırım, kupon falan) Kapalı alanda mikrofonu iş görüyor ben görüntülü görüşmelerde kullandım. Başarı! Film izlemek için ideal :) (bluetooth ayarlarında sağ ve sol olarak iki tane qcy gözüküyor, sağa bağlanırsanız, sağ da sola bağlanıp stereo oluyor. İstenirse solu ve sağı ayrı cihazlara bağlayabiliyosunuz.)

    Baseus: tek/çift kulaklık çıkarıp takanlar için pürüzsüz geçiş (normalde olması gereken şey bu zaten) evde oda içinde kopma olmuyor, dışarıda olabiliyor. (dokunmatik kontroller kullanışsız) mikrofonu kısa süre denedim evde sorun olmadı. (bluetooth ayarlarında tek bir isim gözüküyor, bağlanılabilirlik çok kolay, hızlı)

    Tronsmart: dokunmatik kontrol başarılı, kullanışlı. Tek/çift kulaklık bağlantı geçişleri pürüzlü, geçişler kopup bağlanarak oluyor. (bluetooth ayarlarında aynı isimle iki kulaklık da gözüküyor) (mikrofonu çok övülüyor ama deneme fırsatım olmadı, deneyince yazarım.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 13 Ağustos 2020; 19:49:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Çok güzel detaylı anlatmışsın ama sonuca varamadim qcy , baseus hangi modelleri yazmamissiniz , Tronsmart demekki kopma olayı doğruymuş menzil kısa neyse zaten kapalı alanda kullanicam çoğunlukla işin sonunda hangi kulaklık üstün diyebilirsiniz

    # cevaplar için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansio -- 13 Ağustos 2020; 20:27:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Tronsmart in mikrofonu denediniz mi arkadaş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasansio kullanıcısına yanıt
    Dün kardeşimle denedik,
    Ben Android telefonda Baseus w04 kullanarak konuştum,
    kardeşim iPhone'da Tronsmart ile bağlandı.
    (şimdi ses kayıtlarını dinledim) Kardeşim benim sesimin boğuk geldiğini söyledi, Baseus'un mikrofonundan alınan ses boğuk biraz.. Ben onun sesini temiz duydum, berraktı fakat sesi kısıktı ama sanırım bana göre kısık sesle konuştuğundan olsa gerek, dışarıdaydık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle 150 liraya kadar, şarjı uzun giden kulakiçi kulaklık tavsiyesi olan var mı? Yurtdışı felan da olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ja morant J kullanıcısına yanıt
    Klasik cevap olacak ama t5 hocam. Geçen hafta edifier x3 aldım o da başarılı eğer yurtdisi düşünüyorsanız. Bir kez falan kullandım geri kutusuna koydum t5 ölene kadar kullanır edifier'a geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam hangisi daha iyi sizce aliexpressten de almayı düşünüyorum, edifier x3 indirime girmiş 160 lira felan kuponla bana 134 liraya geliyor vergisiz hali. Vergi ile 160 liraya geliyor yine. T5 ise burada 150 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ja morant J kullanıcısına yanıt
    X3 derim. Edifier çok iyi iş çıkarmış. Sesi çok temizdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ja morant J kullanıcısına yanıt
    Qcy T5 mi hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, yukarıdakibarkadaş ikisini önermişti. Ben aliexpressten edifier x3 sipariş ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ja morant J kullanıcısına yanıt
    T5 ben aldım geçen indirim kodu ile iki adet. Ama memnun kalmadım dokanmatik kısmı düzgün algılamıyor telefonu açamıyorum bi türlü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aktif gürültü engelleme sistemi olan kulaklık ne tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.