Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.941
Cevap
492
Favori
935.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    Sakın o satıcıdan almayın dolandırıcı ben aldım gönderdiler paramı geri aldım ae dükkanı kapattı yeni isimle dükkan açmışlar ofical storeyi takip edin ara ara 500 e düşüyor

    Saolun sounpeats kovalıyorum ucuza artık yapacak bir şey yok en güzel o göründü gözüme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ae den aldığın anker air 2 pro geldi 875 e spariş vermiştim 67.5 gümrük ücreri çıktı anker kutu üzerine 7$ yazmış fakat gümrükte kutuyu açıp 40$ fiyat biçmişler biraz şans işi kutuyu açmasalar 20 tl çıkardı yada piyasa fiyatına baksakar 250 tlye yakın gümrük çıkardı 15 günde elime ulaştı satıcı çok iyi anker yetkili satıcısı zaten ilk deneyimlerim kızaklı kutu pek hoşuma gitmedi çoğu kişi beğeniyor ama ilerleyen zamanda elimde kalırmı kaygısına kapıldım ses kalitesi baya iyi konuşma teledondan konuşunca karşıya ne gidiyorsa o kadar iyi kulaklıkla konuştuğumu kimse anlamadı sorduğumda hiç farkı yok dediler özellikle bir arkadaşımda sh momentum 2 var ses çok iyi geliyor hiç anlamadım dedi müzik kalitesinden şu anda bahsetmeyeceğim ilerleyen zamanda bir burn in olsun ondan sonra ama şu anda bile baya iyi fakat ben airpods kadar sahnesi geniş bir alet görmedim tüm premium kulaklıkları kullanmış biri olarak söylüyorum son ses bir seviye az geldi ama netlik iyi berrak bir ses veriyor, son olarak anker şu anc işinde premium rakiplerinden malesef geride jabranın anc sinden bir tık iyi olsada airpods proya göre daha çok yol katetmeleri lazım q30 da da aynı anc sorunu var anc varmı var iş görüyorumu eh işte ama mükemmel değil sea ile ilgili detaylı yorumu sonra yapacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 7 Mart 2021; 0:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de ae’den syllable s101 siparisi verdim bakalım yorumlarımı yazarım
  • Konudan gerçekten bilgi ve tecrübe taşıyor, elinize sağlık. Hatta sadece son 5 sayfada bile o kadar çok model gördüm ki çorba oldu kafam. En iyisi öncelikle bir fiyat aralığı belirlemek olacak sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    Ae den aldığın anker air 2 pro geldi 875 e spariş vermiştim 67.5 gümrük ücreri çıktı anker kutu üzerine 7$ yazmış fakat gümrükte kutuyu açıp 40$ fiyat biçmişler biraz şans işi kutuyu açmasalar 20 tl çıkardı yada piyasa fiyatına baksakar 250 tlye yakın gümrük çıkardı 15 günde elime ulaştı satıcı çok iyi anker yetkili satıcısı zaten ilk deneyimlerim kızaklı kutu pek hoşuma gitmedi çoğu kişi beğeniyor ama ilerleyen zamanda elimde kalırmı kaygısına kapıldım ses kalitesi baya iyi konuşma teledondan konuşunca karşıya ne gidiyorsa o kadar iyi kulaklıkla konuştuğumu kimse anlamadı sorduğumda hiç farkı yok dediler özellikle bir arkadaşımda sh momentum 2 var ses çok iyi geliyor hiç anlamadım dedi müzik kalitesinden şu anda bahsetmeyeceğim ilerleyen zamanda bir burn in olsun ondan sonra ama şu anda bile baya iyi fakat ben airpods kadar sahnesi geniş bir alet görmedim tüm premium kulaklıkları kullanmış biri olarak söylüyorum son ses bir seviye az geldi ama netlik iyi berrak bir ses veriyor, son olarak anker şu anc işinde premium rakiplerinden malesef geride jabranın anc sinden bir tık iyi olsada airpods proya göre daha çok yol katetmeleri lazım q30 da da aynı anc sorunu var anc varmı var iş görüyorumu eh işte ama mükemmel değil sea ile ilgili detaylı yorumu sonra yapacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın aldığı air pro sizinki alt modeli.
  • orion55 O kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmıştım bu kulaklığı, oldukça memnun kalmıştım, umarım siz de beğenirsiniz.
  • themacir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yukarılarda bir yerde önermiştiniz önerinize itimat ettim bugun ae den kargolandi bakalım
  • Nuarl N6Pro diye tws kulaklık duyan oldu mu? performansı ses kalitesi nasıldır? jabra 75t ile arasındaki farkları bilen var mıdır?

  • Sennheiser 458bt Sony900mx olması lazım bırde anker q30 hangısını onerırsınız

  • gunesindostu G kullanıcısına yanıt
    Nerden alacağınıza bağlı eğer çinden alabilirseniz q30 + güzel bir ayar f\p olur.

    Diğer ikisi zaten genelde çok kıyaslanan kulaklıklar ama bass isterseniz sony biraz daha dengeli olursa 458bt.

    Bayadır bakmıyordum bu iki kulaklığa umarım doğru hatırlıyorumdur.
  • Konuda konuşulan kulaklıklar baya pahalı ve kaliteli. Yalnızca sporda kullanabileceğim koşarken vs.. bir bluetooth kulaklık arıyorum. Ne önerirsiniz? 150 Tl civarı uygundur.


    Kaybetmeden önce Mi True Earbuds Basic kullanıyordum o bile işimi görüyordu. Ondan biraz daha kalitelisini bu fiyata bulabilirim sanırım?

  • orion55 O kullanıcısına yanıt

    JBL 830 TL TTec'i H.B. indirimi ile 340 TL 'ye aldım.Basslar muhteşem.Sesi yüksek (ki aldığım QCY'den sesi çıkmadığı için memnun değildim)Dışarıdan hiç ses duyulmuyor ve dışarıdan hiç ses gelmiyor.Toplu taşıma için önemli bu özellik.Şarjı da çok gidiyor.

    Ben bir çok kulaklığı denedim.Airbeats duo F/P canavarı bence.

    blitzwolf bw fye7'nin birabir aynısı.O'nun 550 civarında fiyatı

  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın hocam, beğendiğinize sevindim.

  • akif2780 A kullanıcısına yanıt

    Haylou T15 öneririm 170 lira fiyat seviyelerinde şu anda.


    AEden alışveriş yapacaksanız Alien Secret qcc010.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themacir -- 8 Mart 2021; 12:22:15 >
  • themacir kullanıcısına yanıt

    T15 in yanında bir de 1more omthing diye bir model buldum. Sadece kosu ve sporda muzik amacli kullanacagim hangisini onerirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor kulaklık sevenlere huawei freelace öneririm. şahane bir kulaklık. sesi, mikrofon kalitesi, bağlantı hızı, şarj süresi vs. her şeyi memnun etti.. 1 aydır kullanıyorum. fiyatı da uygun. izolasyonu ve kulaktan düşmemesi de cabası. tavsiye ederim.

  • akif2780 A kullanıcısına yanıt
    1 more bas ağırlıklı, T15 mid ve tiz ağırlıklı kulaklık, ikisinin de mikrofon kalitesi iyi, 1 more biraz daha pahalı, ikisi de f/p cihazı kendi fiyat seviyelerinde, seçim sizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themacir

    1 more bas ağırlıklı, T15 mid ve tiz ağırlıklı kulaklık, ikisinin de mikrofon kalitesi iyi, 1 more biraz daha pahalı, ikisi de f/p cihazı kendi fiyat seviyelerinde, seçim sizin.

    hocam en son size sormuştum soundpeats trueair 2 aldım saolun yardımlarınız için

  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam, siparişi ae üzerinden mi verdiniz. Eğer oradan aldıysanız gümrük ne kadar tuttu. Bugün siparişini geçtim bu ürünün.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.