Valla telefonu değiştirme şansım yok hocam. Bu yüzden TV'yi kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taotronics Soundliberty 79 kesinlikle çok başarılı bir ürün fiyatı da bunlara kıyasla çok daha uygun. Hem ses kalitesi hem de yapay zeka gürültü engelleme özellikleri hem de ürün malzeme kalitesi ile kesinlikle tavsiye ederim. Üstelik TR garantili, malum bluetooth kulaklıklarda sıkıntı yaşanabiliyor 2 yıl garantiyle kafanız rahat olur, Aliexpress'ten alıp sorun yaşarsanız cihaz elinizde patlamaz. |
|
Ben de aliexpressten Mpow official satıcısından Mpow Flame S modelini sipariş ettim. PTT kargoda geliyor, ancak eşim de doğum günü hediyesi olarak Anker SoundCore Spirit X modelini almış sürpriz )) ve onu kulalnmaya başladım, spor yaparken çok rahat ama basları biraz yetersiz buldum, yinede devam edecegim bununla artık, hediyeyi değil kendi siparişimi seçmek olmaz şimdi Mpow Flame S satışa çıkaracağım. düşünen olursa yazabilir, çok ucuza gidecek olursa kuzene filan hediye ederim zaten. |
edifier x3 kullanan var mı? 3-4 marka bu fiyat bandında kulaklık alıp 1 hafta sonra elimden çıkardım, şans verilmeli mi? Yoksa direk jabra 75t mi alayım? |
|
300 TL ye düşmüş ihtiyacı olan bakabilir bence çift telefon destekli. |
Aktif olarak windows10 ile mikrofonu kullanıp memnun kaldığını bir model var mı arkadaşlar? |
İhtiyaçlarımız birebir aynı hocam. Dediğiniz gibi özellikle mikrofon maddesi sıkıntı. Bazı modellerde mikrofonu etkinleştirince handsfree moda geçiyor ve ses kalitesi aşırı düşüyormuş. Ama hangi modellerde oluyor tam olarak bilemiyorum. Bulabildiniz mi isteklerinizi karşılayan bir model? |
Satın alma imkanınız var madem bence diğer kulaklılarla zaman kaybetmeyin Jabra 75T emin olun her yönüyle sizi fazlasıyla tatmin edecektir. 75T'ye geçene kadar Premium olanlar da dahil 7-8 kulaklık denedim 75T tüm ihtiyaçlarımı tek noktada karşıladi kesinlikle tavsiye ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 22 Ocak 2021; 9:14:36 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Jebra 75t de kulaklığın birinden ses gelmeme, tısslama sorunlarından bahsetmişler. Sennheiser CX 400BT ye ziplayım diyorum şimdi de. o da dıştan kaba duruyor. Momentum a zıplasam kulaklığa bu kadar bütce ayırdım diye kızacam kendime. |
Bahsettiğiniz genel bir sorun değil aslında çünkü Jabra manyetik alandan etkileniyor. Bu etkiyi de arıza olarak düşünüp öyle yazıyorlar. İlgili alandan uzaklaşınca sorun kalmıyor. Eğer sıfır alacaksanız dert etmeyin zaten, sorun olursa kutusuyla sıfırını gönderiyorlar. CX 400 ile Jabra 75T ise aynı sınıfta değil, 75T kesinlikle daha iyi. Momentum 2 tamam güzel ama çok para... |
Hocam bass anlaminda q10'a yuklenmis anker.Bass konusunda solluyor diyorlar q30'u.Ama bassa yuklendigin zaman midler ve treble sikintiya giriyor.Bir nevi acik kapatma olarak yapmislar bu ses profilini.Q30'da ekolayzirla oynanarak yine yakin bi bass seviyesine gelinebilir diye dusunuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Su alinir mi ? Nasil ? 30-40 tl likler is gorur mu ? Yuruyus yaparken kullanacagim 1 saat ancak kullanirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, ürün yorumu yaparken daha önce kullandığınız kulaklıklarıda yazarsanız daha faydalı olur. 200-300 tl lik kulaklıklar için "süper", "muhteşem", "kesin alın" gibi yorumlar yapılıyor. Hangi kulaklıkları kullandığınızda yazarsanız alacak olan arkadaşlar ona göre kıyas yapabilir. Bluetooth kulaklık arayışındayım, bu konuya girince aklım karışıyor. |
450-600 tl arasında Kulaküstü kulaklık önerisi olan var mı ? ihtiyacı olan bir piyano öğrencisi arkadaşımıza alacağız da |