Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.933
Cevap
493
Favori
934.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Çok bilgili değilim. İlk seri ile ikinci seri arasında bağlantı iyileştirmesi varmış. S daha başarılı diyorlar. Fiyat olarak kuponla ikisi de yüz küsür lira.

    Mikrofon iyi olsun diyorsanız AirPods tarzı olanlara bakın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozann kullanıcısına yanıt

    hocam beniim realme buds air var az önce yazdıgım gibi ama dısarıda müzik dilemek imkansız airpods tarzı oda ama mıkrofon ve ses harika. Sırf trende tramvayda otosbüste vs kullanmak için 2.yi alasım ama ara sıra telefon gelince sesin gitmemesi biraz sıkıyor çok para da vermek istemiyorum bu amaç için buds air olunca.


    Airdots s sadece 2 problem çözülmüş her şeyi aynı bir ürün onun yerine 2yi almayı düşünüyorum belkiş ses ve mikrofon bir tık iyileşmiş olabilir diye umuyorum.

  • https://www.hepsiburada.com/ifrogz-airtime-pro-tws-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-siyah-pm-HB00000VEW2K


    Bunu almayı düşünüyorum. Alternatiflere de açığım. Sizlerin değerli görüşlerini bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yürüyüş ve hafif koşu aynı zamanda evde spor vb..

    kulaktan dülmeyecek diyince kulagın etrafında çengeli olanlar tek seçenek sanırım değil mi?


    onların da tam kablosuz ve enseden kablolu 2 tipi v ar sanrıım değil mi?


    öyleyse önerileri alayım diyicem de )))

  • Galaxy Buds almak istiyorum şöyle önümüzdeki günlerde 350-400'e bi düşse de yakalasak. Bu fiyatlarda gören olursa haber verirse sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persheid1903

    Galaxy Buds almak istiyorum şöyle önümüzdeki günlerde 350-400'e bi düşse de yakalasak. Bu fiyatlarda gören olursa haber verirse sevinirim.

    qcy t5 ayarindaki kulakliga bu paralari vermeye devam edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir televizyona iki tane bluetooth kulaklık bağlamak mümkün mü? Evin yalıtımından dolayı komşuları rahatsız etmemek için film izlerken sesi açamıyoruz eşimle böyle bir çözüm düşündük

  • Merhaba arkadaşlar , eşyalarımı komple kablosuza çevirme kararı aldım bütçeme göre tabi ki sıra kulaklıkta , Zaten şu anda Redmi Airdots modeli kullanıyorum açık hava mikrofon kalitesi hariç memnunum ses kalitesi ne kadar orta düzeyde olsada, ama gerek micro usb kullanması gerek kablosuz şarjı olmamasının yanına açık hava mic kalitesi eklenince biraz soğudum normalde kullanmaya devam ederdim fakat haylou T19 modelini gördüm tam bana göre geldi aradığım her özellik neredeyse bulunmakta, siz T19 modelini önerirmisiniz veya o fiyat çerçevesinde benzer özelliklere sahip bir model önerirmisiniz? Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Liste fiyatı 1100 TL olan Anker SoundCore Liberty 2 Pro modeli 899 TL ye düşmüş. Bu fiyata değer mi tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

    Merhaba, Liste fiyatı 1100 TL olan Anker SoundCore Liberty 2 Pro modeli 899 TL ye düşmüş. Bu fiyata değer mi tavsiye eder misiniz?

    Ben de düşündüm o kulaklığı ama görüntüsü kaba geldi, özellikleri güzel ama.

  • Arkadaşlar, merhaba.


    bluetooth 5 ve aptx özellikli bir Neckband bluetooth kulaklık arıyorum. İlk hedefim 200 TL civarı bir şey almak (indirim çekleri vb. ile). Maksimum 350 TL'ye çıkabilirim(hediye çeksiz, indirimsiz olarak).


    Taotronics diye bir markanın modellerine denk geldim şimdiye kadar ki araştırmalarımda ama adını ilk kez duyduğuma güvenemedim açıkçası.


    Telefonum xiaomi olacağı için kulaklık da xiaomi olsun istemiştim ilk ama araştırınca konuşma kalitesinin iyi olmadığını öğrendim, ki bu benim için müzikten bir tık daha önemli.


    lenovo, huawei gibi bilindik markaların da neckband'leri var; ancak bu büyük markaların ürünlerinin bu kadar ucuz olması beni şüphelendiriyor.


    Taotronics ile ilgili bilgisi/deneyimi olan varsa beni bilgilendirebilirse sevinirim.


    Konuşma kalitesi ve tabii ki genel dayanıklılık önemli. Mesela bataryası 6 ay kullanımda bozulacaksa yazık olur. Ömrü 2 yıllık garantisine ek 1 yıl daha kadar sürse yeter bana açıkçası.



    Bir de 2 aygıta bağlanabilmesi olan var mıdır bu neckband'lerin? Aynı kulaklığı hem telefona hem de mi box'a bağlayabilirsem süper olur. :) (Bu ekstra isteğim. Olması şart değil ama 2 ürün arasında kalırsam tercihim bu 2 aygıta bağlanabilenden yana olur.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 8 Kasım 2020; 14:12:3 >




  • Xiaomi Mi true wireless 2 basic 184 tl'ye geliyor Amazon25 koduyla, Lenovo LP1 de 167 tl'ye var.

    İkisinde de genel ozellikler ayni sanirim, konusmada ses boguk gidiyor diyorlar. Spor veya yuruyus esnasinda muzik dinlemek icin kullanilacak ortalama bir kulaklik ariyorum.

    İkisi arasinda ya da farkli bir secenek icin tavsiyesi olan var midir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • razielepic R kullanıcısına yanıt
    Hocam selam bende sizin gibi tereddüt ederek almıştım taoyu. İphone se 2.nesil kullaniyorum hem telefonda hem pcde çok memnunum kulaklıktan. Kablolu earpodsdan daha başarılı tizleri. Hatta bu markaya bu kulaklık sayesinde aşırı pozitifleştim ancli soundliberty 94 modelini bekliyorum trye gelir gelmez alacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eddy kullanıcısına yanıt

    Mümkün değil gibi ama denemedim. Stereo çıkış için iki hoparlör bir arada kullanılıyor ama bu hoparlörlerin tws özelliği moduyla geldiği için otomatik kendileri eşleşiyor. Bluetooth bağlantısı beş cihaza kadar aynı anda bağlanmaya destek veriyor ama ses aygıtı olarak bir cihaz kullanılabilir diye biliyorum. Böyle bir aparat var bunu kullanınca sanırım iki cihaz bağlanabiliyor(android için):


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eddy

    Tek bir televizyona iki tane bluetooth kulaklık bağlamak mümkün mü? Evin yalıtımından dolayı komşuları rahatsız etmemek için film izlerken sesi açamıyoruz eşimle böyle bir çözüm düşündük

    https://tr.aliexpress.com/item/4001054097422.html?spm=a2g0o.search0302.0.0.2ca54edahM710g&algo_pvid=f5fd17dd-8ca5-4597-921d-7d49c68fed07&algo_expid=f5fd17dd-8ca5-4597-921d-7d49c68fed07-12&btsid=0b0a556916048355960138430e01fe&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

    Örnek olsun diye yukarıdaki ürünü paylaştım. (benzerlerine bakılması gerek)

    Bir ara merak edip araştırmış ama almadım, daha uygun fiyatlı ürünler de var. Yeniden araştırmak lazım. 100-150 liraya bulunur gibi.. Geçen sene 70-80 liralık ürünler vardı.. TL'nin satın alım gücü düştü, değerini yitirdi. Artık fazla TL ödemek gerekiyor.

    TV'nin 3,5mm çıkışına bluetooth verici takma yöntemiyle iki bluetooth kulaklığa ses aktarılması mümkün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar jbl 600 ile jbl 500 arasında kalmıştım. 600'ün en temel farkı noise canceling gibi duruyor. ona da çok ihtiyacım olmadığına karar verip 500 alacaktım.


    Ama 239 liraya da var (hepsiburada) 398 liraya(amazon) da var. Bu kadar fark olması normal mi, bu ürünün ortalama değeri nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: extagon

    qcy t5 ayarindaki kulakliga bu paralari vermeye devam edin.



    Alıntıları Göster

    keşke banlanmasaydın hocam daha iyi bir şey tavsiye ederdin :( gerçi yorumuna baktım anker dots önermişsin. teşekkür ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persheid1903

    keşke banlanmasaydın hocam daha iyi bir şey tavsiye ederdin :( gerçi yorumuna baktım anker dots önermişsin. teşekkür ederim.



    Alıntıları Göster

    o arkadaş trollük yaptığı için banlandı zaten :) fazla ciddiye alma

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneyici23

    Arkadaşlar jbl 600 ile jbl 500 arasında kalmıştım. 600'ün en temel farkı noise canceling gibi duruyor. ona da çok ihtiyacım olmadığına karar verip 500 alacaktım.


    Ama 239 liraya da var (hepsiburada) 398 liraya(amazon) da var. Bu kadar fark olması normal mi, bu ürünün ortalama değeri nedir?

    cevap almak istiyorsan link atsaydın hocam keşke,


    bu arada over ear mı yoksa on ear mı ,

    o farka dikkat et.


    jbl 650 yi 600 tl ye alabiliyordum onu bile almadım cok balon geldi

  • deneyici23 kullanıcısına yanıt

    Satan satıcıya dikkat edin hbde sahte ürün satan satıcılar var. Aynı zamanda Trendyol da sahte ürün cenneti. Sorunuza gelecek olursak kafa üstü modellerde en çok övülen ve tavsiye edilen model şüphesiz anker q10. İndirim kovalayıp dönem dönem iyi seviyelerdeyken almak mantıklı olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.